- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.681
Gunaydinn kiz kurufasulyeden herhalde 300 grm arti ciktim kacamakta yapmamistim cok sinir oldumGünaydın hanımlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinn kiz kurufasulyeden herhalde 300 grm arti ciktim kacamakta yapmamistim cok sinir oldumGünaydın hanımlarr
Gunaydinn kiz kurufasulyeden herhalde 300 grm arti ciktim kacamakta yapmamistim cok sinir oldum
Baska bisey yemedimki ondan fasulye dedim 300 grm fazla ciktim bnde cok yemedim ac ac gezdim hattaniye kız kurufasulye fazlamı çıkarıyor insanı.... eğer öyleyse bende suçluyu buldum demektir :)) hafta sonu yediğim kkuru fasulyeee hııııı :) gerçi 3 kaşık yemşiştim :))
kız sana hastayım diyom çok üşüyom diyom sen hala ceza yazıyon bana gözlerim de akmaya başladı şu inzne gitmeden hastalanmasaydım iyice iyi olurdu kollontai tatlım sen beni dönene kadar listeden çıkar dönünce listeye yeniden girerim25 ocak cezalar
@topraks 850
@dysania 50
@ermus 400
toplight 800
btlbetul 50
ebrusonmez 50
@benim havinim 15 200
hoşgeldin tatlım aramıza yenidenmrb ben yeni geidim kolontai nin annesiyim. boyum 153 kilom 62 64 arası tartılınca tam yazıcam. tartı alıcam .56 yaşındayım evliyim kuralları okudum kabul ediyorum ama sadece takım içi listede yer almak istiyorum. motivasyon için aranıza katılmak istedim.
canım mesaj olarak da yazdım sen ne zaman istersen dönebilirsinİyi geceler hanımlar,
Bugün gelemedim, kaptanıma da mesaj atıp durumumu izah ettim, kendisinden haber bekliyorum. Eğer uygunsa biraz izin istedim. Bilgi veririm size de. Öpüyorum.
anam iki tane koca eksi koydum kendime, ben degilim o birinci :) gozun kaldı dimi menumde hayın betusnihahahaaa ben sana demedim mi :))) maç 90 dakka diye :))) ama benimde yarım artım vardı bende kaçırdım bakalım kim birinci olcak :)
tamam kaptanım ya niye kızıyongünaydınlarrr
kız sana hastayım diyom çok üşüyom diyom sen hala ceza yazıyon bana gözlerim de akmaya başladı şu inzne gitmeden hastalanmasaydım iyice iyi olurdu kollontai tatlım sen beni dönene kadar listeden çıkar dönünce listeye yeniden girerim
hoşgeldin tatlım aramıza yeniden
canım mesaj olarak da yazdım sen ne zaman istersen dönebilirsin
Iyyy böyle bir vücutta istemwm çok itici gelito bana
Geçmiş olsun kaptanım öksürük varmı yeni birşey duydum kızlar avcunuz bir çat kaşığı kadar karabiber koyyn üstüne birkaç damla zeytinyağı damlatın karıştırın bulamaç olacak onu yutun öksürüğe çok iyi geliyor denenmiştir:)günaydınlarrr
kız sana hastayım diyom çok üşüyom diyom sen hala ceza yazıyon bana gözlerim de akmaya başladı şu inzne gitmeden hastalanmasaydım iyice iyi olurdu kollontai tatlım sen beni dönene kadar listeden çıkar dönünce listeye yeniden girerim
hoşgeldin tatlım aramıza yeniden
canım mesaj olarak da yazdım sen ne zaman istersen dönebilirsin
anam iki tane koca eksi koydum kendime, ben degilim o birinci :) gozun kaldı dimi menumde hayın betus
tamam kaptanım ya niye kızıyonben biriktiriyodum o cezaları sonra yaparsın diye :) saka bi yana zaten sizden haber bekliyodum, topraks da hastaydı ondan da senden de son durumla ilgili ses cıkmayınca silmedim bugun ikinizide cıkardım listeden, umarım bir an evvel iyice hastalanmadan iyilesirsin! cok gecmis olsun tekrardan!
izne ne zaman ayrılıyosun kaptanım?
kızlar ben dun ki kacamaktan sonra tartıya cıkmaya korkuyorum valla![]()
Iyyy böyle bir vücutta istemwm çok itici gelito bana
cıkacam az sonra meraklanma yazarımkıskandım demiş idim :))))
çıksaydın çok eylenceli oluyo artıları görünce :)))
kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş :)))
Bende senin gibi arada iciyorum. Vücut bağışıklık kazanıp her zaman ister sonrayaaa arada içiyorumda sürekli içmek zararlı diyollaa..... ondan hafta da en fazla 2 gün içiyorum form çayı.....
Ondan olabilir malum şişkinlik yapıyor yaaGunaydinn kiz kurufasulyeden herhalde 300 grm arti ciktim kacamakta yapmamistim cok sinir oldum
İspiyoncuyuz biiiz..resimdeki annem tatlım
anam gelmis diye hepiniz beni sikayet edin oooh mis, ona da ceza yazdım ki yarın onunda cezası var oooh canıma degsin :)
Geldim şirineem geldim..muska77 esimin nenesi cagırınca cıkmak zorunda kaldım tatlım ancak gelebildim ama tabi bu saatte seni bulamam
yarın gorusuruz muskam :)
Sorun yok fıstık idare ederiz.. Ama özledik bile bilesin.Hoşgeldiniz ne çok şey kacirmisim
Kızlar burda pek giremiyorum netim az kalmis ve yetistirmek zorundayim eve dönene kadar
Kötü bişey yok demi tatlışımİyi geceler hanımlar,
Bugün gelemedim, kaptanıma da mesaj atıp durumumu izah ettim, kendisinden haber bekliyorum. Eğer uygunsa biraz izin istedim. Bilgi veririm size de. Öpüyorum.
Ben ben ben...nihahahaaa ben sana demedim mi :))) maç 90 dakka diye :))) ama benimde yarım artım vardı bende kaçırdım bakalım kim birinci olcak :)
Korkunun ecele faydası yok datlum..kızlar ben dun ki kacamaktan sonra tartıya cıkmaya korkuyorum valla![]()
Yazdım bi kenara ilkay sağol..Geçmiş olsun kaptanım öksürük varmı yeni birşey duydum kızlar avcunuz bir çat kaşığı kadar karabiber koyyn üstüne birkaç damla zeytinyağı damlatın karıştırın bulamaç olacak onu yutun öksürüğe çok iyi geliyor denenmiştir:)
Kotu oldu ya bugun telafi edebilirim umarimOndan olabilir malum şişkinlik yapıyor yaa
Korkunun ecele faydası yok. Hem sen sporla yakmissindir simdikızlar ben dun ki kacamaktan sonra tartıya cıkmaya korkuyorum valla![]()
O ne kızım pilimi bitiyo tartının..saskınım suan 58.6 dube gore -500 yuppiiiiii![]()