- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.701
Bende kasin kadında olmasından hoslanmiyorum.Iyyy böyle bir vücutta istemwm çok itici gelito bana
Çelimsiz kemikleri çikmis bir vücud hep daha hoş geliyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kasin kadında olmasından hoslanmiyorum.Iyyy böyle bir vücutta istemwm çok itici gelito bana
hosgeldin rakibem :) cıktım zaten tartıya korkacak bisey yokmusİspiyoncuyuz biiiz..
Geldim şirineem geldim..
Sorun yok fıstık idare ederiz.. Ama özledik bile bilesin.
Kötü bişey yok demi tatlışım
Ben ben ben...
Korkunun ecele faydası yok datlum..
Yazdım bi kenara ilkay sağol..
Gördümhosgeldin rakibem :) cıktım zaten tartıya korkacak bisey yokmus![]()
Geçer yaa çok takma kafanaKotu oldu ya bugun telafi edebilirim umarim
yok ya sonra kıyafet giydim fazla tarttı, zaten dun de spor hekimliginde 58.3 cıkmıstım tok karna ve kıyafetle, inersin eksilere datlum :) bu tartının pilini ne kadar zamanda degistirmek lazım ?O ne kızım pilimi bitiyo tartının..
Ben hala artılardayım![]()
saskınım suan 58.6 dube gore -500 yuppiiiiii![]()
O ne kızım pilimi bitiyo tartının..
Ben hala artılardayım![]()
O 58 leri bide biz gorebilsek ahh ahhhyok ya sonra kıyafet giydim fazla tarttı, zaten dun de spor hekimliginde 58.3 cıkmıstım tok karna ve kıyafetle, inersin eksilere datlum :) bu tartının pilini ne kadar zamanda degistirmek lazım ?
ben sana dedim bacım ben ne yapıyosam onu yap diye bak aksam 1 tabak makarna yedim yine eksideyimbu nasıl iş yaaaa :))))
O acıkınca low yazar ekranda..yok ya sonra kıyafet giydim fazla tarttı, zaten dun de spor hekimliginde 58.3 cıkmıstım tok karna ve kıyafetle, inersin eksilere datlum :) bu tartının pilini ne kadar zamanda degistirmek lazım ?
He gı..bu da yedikçe zayıflayanlardna olmaya başladı galiba....
gorursun canım merak etme ben en son lisede gormustum :)O 58 leri bide biz gorebilsek ahh ahhh
o zman pili saglam bisey yazmıyo :)O acıkınca low yazar ekranda..
He gı..
Bi biz olamadık anasını satayım..
İyiyiz Hatta bombayııızzz.Eeee kızlar neler var bakiiim..
Nasılsınız?
Kolayy gelsinn Muskacımm.Enee kimse yok!!!
Napalım bende gidi temizlik yaparım..
Hadi bay..
Ins kacamak falan yapmadim bi kurufasulyeyle +300 gordumgorursun canım merak etme ben en son lisede gormustum :)
Ben iyiyim tartima ragmen saglik olsun yapcak bisi yok:) evi topluyorum sen napiyosun tatlimEeee kızlar neler var bakiiim..
Nasılsınız?
Şişkinlik geçerse + kalmaz canm.Kilo değildir oIns kacamak falan yapmadim bi kurufasulyeyle +300 gordum