Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk kez duydum. nasıl bi şey ki:))
Dönderiyormu yoğurdu
Yok canim dondermiyo icinde kucuk kavanozlar var 1 lt sutten yapiliyo onlara bide buyuk kabi var onada 1.5 lt sutten yapiyosun sicaklik veriyo saatini ayarliyosun istedigin katiliga gore saat seciyosun olunca otuyo atiyosun buzdolabina 2 saatte orda kaliyo yemeye hazir:)

Yine siz iyisiniz.Bana almışsın diyorlarrr... :KK70:
Şaka bi yana da ne zaman ayy çook zayıflamışsın diyeceklerrr.:KK51:
Bana burdakilerin demeyecegi kesin gorumcem eltim falan demz umrumdada degil zati esim desin yeter oda kacgundur biseyler yedirmeye zorluyo kendine iskence yaptin biraz ye diyo sonrada ama zayiflamaya devam tabi diyo:)

ahhh inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.... bir versem şu kiloları da valla yemicem bi daha öyle kıtlıktan çıkmış gibi... şu psikolojiden kurtulayım yeter ki ....

benimde bir mini eteğim var habire onu deniyom olmuyo olmuyo :))) ona girersem tamam dicem oldum ben :)
Giyebilirsin ins canim bende iatediklerimi giymek icin 40 firin ekmek yememem lazim:)

Farketmislerdir de demezler diyete baslamadan once ilaclar beni sisirmisti onu herkes farkedipp aaaa sismissin diyodu zayifladigimi kesin anlarlar yani
aynen canım insanlar öyledir 1-2 kiloda alsan hemen söylerler, ama 10 kiloda versen söylemezler, kıskanmışlardır bencede

Olabilir valla daha cokk kiskanirlarr:) tatli seyler yemedigimi biliyorlar karsimda bi yiyolar sen de ye kiz tatli yemeden kastan verirsin diyolar bide bende cahil degilim cok sukur diyorum

Olabilir valla daha cokk kiskanirlarr:) tatli seyler yemedigimi biliyorlar karsimda bi yiyolar sen de ye kiz tatli yemeden kastan verirsin diyolar bide bende cahil degilim cok sukur diyorum
herşeyide en çok onlar bilirler, çünkü 10 kiloyu onlaar verdi :) aynen devam canım

Yok canim dondermiyo icinde kucuk kavanozlar var 1 lt sutten yapiliyo onlara bide buyuk kabi var onada 1.5 lt sutten yapiyosun sicaklik veriyo saatini ayarliyosun istedigin katiliga gore saat seciyosun olunca otuyo atiyosun buzdolabina 2 saatte orda kaliyo yemeye hazir:)
Aayy çok güzelmişş.

Back
X