Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen oyle canim sen kac kilo verdin toplamda ve nekadar surede
ben geçen sene 12-13 kilo vermiştim malesef fazlasıyla geri aldım. En sonda temmuzda başlamıştım yaklaşık 3 ayda 12 kilo verdim. 68,8 olmuştum tekrar aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum inşallah son olur bu sefer

valla benim vucudumda protein fazla cıktı, bide o saf protein 2. gunden sonra cekilmiyo ay ben ne cok yaptım pro gunu :KK43: ve eger spora yuklenmezsen ve kabızlık yasarsan siser kalırsın demedi deme, sonradan kilo vermeyi yavaslatıyo o protein :KK43:

cumartesi - pazar denicem bakalım.... merak işte hep bunlar :)

slm kızlar gecmişi okudum candy sadece özür dikerim demiş ve gitmiş mazeret yazmasını özellikle istemiştim o kadar hatırımız yokmuş demekki
kızlar ben gruptan ayrılıyorum artık arda uğrarım yine....... zayıflamayı başarır isem gelir müjdemi veririm :)

kararım kesindir. ben zaten bu grupsal faaliyetlere işte bu yüzden katılmıyorum :) çabuk sıkılıyorum....
betüşüm bidenem bizi bırakma diyecektim ki bırakmıyomuşsun zaten çok sevindim tatlım listede klmasan bile sensiz bu takım eksik kalır unutma bizim için önemlisin
aaa iyimiş... benim tutturmam için baya bi denemem laızm zannımca :)
bak ben yoğurt için püf moktası vereyim sütü kavanoza ısıtıp koy serçe parmağını sok saymaya başla 10 a gelince parmagın yanacak kıvamda olmalı o sıcaklığa gelince 1 lt süt için 1,5 yemek kaşığı yoğurt içine 1 çimdik tuz ve şeker koy karıştırıp sütün içinde iyice karıştır fırının içine koy kavanozun kapağını kapatmadan fırının kapağını kapat akşam koy sabah fırından çıkar taş gibi yoğurt sana emin ol çok güzel olcak

slm kızlar gecmişi okudum candy sadece özür dikerim demiş ve gitmiş mazeret yazmasını özellikle istemiştim o kadar hatırımız yokmuş demekki

betüşüm bidenem bizi bırakma diyecektim ki bırakmıyomuşsun zaten çok sevindim tatlım listede klmasan bile sensiz bu takım eksik kalır unutma bizim için önemlisin
bak ben yoğurt için püf moktası vereyim sütü kavanoza ısıtıp koy serçe parmağını sok saymaya başla 10 a gelince parmagın yanacak kıvamda olmalı o sıcaklığa gelince 1 lt süt için 1,5 yemek kaşığı yoğurt içine 1 çimdik tuz ve şeker koy karıştırıp sütün içinde iyice karıştır fırının içine koy kavanozun kapağını kapatmadan fırının kapağını kapat akşam koy sabah fırından çıkar taş gibi yoğurt sana emin ol çok güzel olcak

sağol beybi sizde değerlisiniz :KK15:

yoğurdu hafta sonu açık süt alıp denicem tarifi defterime yazdım bile.....sütü ziyan etmem inşallah :)

sağol beybi sizde değerlisiniz :KK15:

yoğurdu hafta sonu açık süt alıp denicem tarifi defterime yazdım bile.....sütü ziyan etmem inşallah :)
canım 1 kg hatta yarım kilo ile dene taş gibi olmasa da oldukça güzel oluyor hiç hazır yoğurda gerek yok hatta ben sütü kaynatınca akşamdan sabaha bekletiyorum üzerindeki kaymağı alıyom yarım yağlı yoğurt oluyor

güzel bi hatun buldum iç bacak çalışması.....

canım 1 kg hatta yarım kilo ile dene taş gibi olmasa da oldukça güzel oluyor hiç hazır yoğurda gerek yok hatta ben sütü kaynatınca akşamdan sabaha bekletiyorum üzerindeki kaymağı alıyom yarım yağlı yoğurt oluyor

beceririm inşallah....

Zayıflatan Elma Çayı Tarifi
Malzemeler:

• 2 adet elma (
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı tane karanfil
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
  • 2 litre su
Hazırlanışı:
  1. Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
  2. Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
  3. Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
  4. Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
  5. Hamile olan ve çayın içerisindeki malzemelere alerjisi olmayan arkadaşlarım güvenle tüketebilirsiniz.
  6. Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
  7. Metabolizmanızın hızlandığını,inceldiğinizi gözlemleyeceksiniz.
    simple-smile.png
  8. Fakat, çayı tüketirken hareketi de ihmal etmeyin,ne kadar hareketli olursanız kilo vermeniz o kadar hızlanacaktır.
Afiyet,şifa olsun inşAllah..
simple-smile.png
Güzelmiş.

Teyzemde aynen böylemayalar. hep kerpiç gibi maşallahhh

Back
X