Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın bacılar,

sabah 2 mil leslimi yaptım da geldim......

detoks sonucu 67,1 düne göre -500 ama o kadar aç kaldım ki kefirden mi bu eksi bilemedim doğrusu... bir daha yapar mıyım bilemiyorum..... bakalım bakalım bir de yarın geri gelirse giden hiç anlamı kalmaz.....
Dikkat edersen gelmez canim ben ayran detoksu yaptim 2 gunluktu ilk gun _700 gordum 2.gun yapamamistim cok tiksindim ama geri gelmedi giden

Dikkat edersen gelmez canim ben ayran detoksu yaptim 2 gunluktu ilk gun _700 gordum 2.gun yapamamistim cok tiksindim ama geri gelmedi giden

oda iyimiş bende bir hafta sonu denerim inşallah....dikkat ediyorum tabi ödüm patlıyor zaten kilolar geri gelecek diye... bu akşamda inşallah sporumu uzatabildiğim kadar uzatıcam.... sırf giden kalıcı olsun diye....

oda iyimiş bende bir hafta sonu denerim inşallah....dikkat ediyorum tabi ödüm patlıyor zaten kilolar geri gelecek diye... bu akşamda inşallah sporumu uzatabildiğim kadar uzatıcam.... sırf giden kalıcı olsun diye....
Korkma canim gelmez 1 gun yapiyosun sonucta

Hemen veriyorum canım
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek
Bie haşlanmış yumurta
5 zeytin domates salatalık
Ara yeşilçay
Öğlen bir kase yoğurt zeytinyağlı pırasa 3 çatal
Akşam iki kaşık kuru fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 1.5 litre
So
Spor 3 saat yürüyüş yavaş tempp
Maşallah canım menün çok güzel. Yürüyüş muhteşemmm

günaydın bacılar,

sabah 2 mil leslimi yaptım da geldim......

detoks sonucu 67,1 düne göre -500 ama o kadar aç kaldım ki kefirden mi bu eksi bilemedim doğrusu... bir daha yapar mıyım bilemiyorum..... bakalım bakalım bir de yarın geri gelirse giden hiç anlamı kalmaz.....
super olmus betusum bu :) bir de aklında bulunsun aksam 6 dan sonra yemezsen korumak cok kolay oluyo, benim oyle eksi cıkıyo hep ertesi gune hatta ben 16.30 da falan yemeyi kesiyorum :)

Yok canim dahada kotuyuz ama yediklerime dikkat ediyorum ben sadece meyveyi cok yiyebilirim spor yok zaten cuma yuzunuzu kara cikarmam ins
cok gecmis olsun canım ya umarım bir an evvel saglıgınıza kavusursınız hastalık zor...

super olmus betusum bu :) bir de aklında bulunsun aksam 6 dan sonra yemezsen korumak cok kolay oluyo, benim oyle eksi cıkıyo hep ertesi gune hatta ben 16.30 da falan yemeyi kesiyorum :)

cok gecmis olsun canım ya umarım bir an evvel saglıgınıza kavusursınız hastalık zor...

ben en geç 5:30 da yemeyi kesiyorum.... sonra içersem su içiyorum.... kahve içersem içiyorum ki onu bile artık içmiyorum :))

Evet canim cok zor iyilesmekten baska bisey dusunemiyorum

Back
X