Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun menuuuu

sabah
2 yk beyaz peynir
1 adet haslanmi yumurtanin beyazı
4 yesil zeytin
maydanoz ve kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek

ogle
bir kase yogurt
1 dilim tam bugdayli ekmek

7 tane kavrulmamis badem

aksam
3 adet et kofte
bir tabak dolusu salata

2 lt su ictim suan cay iciyorum...
Menun iyide aksamki ekmekler kollontai kollontai nin pek hosuna gitmiycek canim:)

Kizlar ben domuz gribi olmusum:KK43: etrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyo:KK43: napiyim bilemedim
geçmişolsun canm. Teşhis koyuldu mu yoksa ıhtımal mı

Kizlar ben domuz gribi olmusum:KK43: etrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyo:KK43: napiyim bilemedim
Tatlım eşin haklı bir iyileşte biz 1 hafta falan idare ederizz

Cok saol canim ilaclari falan var iste 7 gunde iyilesme olur diyo doktorlar bende astimda var oyuzden biraz tehlikeliymis benim icin ama bisey olmaz RABBIMin izniyle ben takimin ortalamasini kotu yonde etkilersem uzulurum
Canım boşver şimdi takımı herkes senın gıbı düşünseee ooo
Sen iyileşmene bak. Tedavi normal gırıp tedavısı gıbı mı??

Cok saol canim agiz bakimi duymamistim ama gargara yapiyorum zaten bogazlarim falan cok agriyo evde maskeyle geziyorum esime ve ogluma gecmesin diye
Onlarda hasta demiştin ya peki onların ki de domuz gribi mi?
Allah korusun yaa oğluna geçmemesi için dikkat et

geçmişolsun canm. Teşhis koyuldu mu yoksa ıhtımal mı
Teshis konuldi canim ama tv de gosterildigi gibi korkunc degil diyo doktor iste ben biraz risk grubundaymisim hastaligin seyri agir gecer diyo dinlenmek lazimmis falan filan benim oglum kucuk nasil dinleneyim ki RABBIM in izniyle buda gecer

Onlarda hasta demiştin ya peki onların ki de domuz gribi mi?
Allah korusun yaa oğluna geçmemesi için dikkat et
Yok oglumda grip ama benimkinden degil onunkide farkli bi virusmus benimkinin gecme ihtimaki yokmus aslinda ilac kullandigim icin ama ben yinede onlemini alayim diye maskeyle geziyorum

Bugun menuuuu

sabah
2 yk beyaz peynir
1 adet haslanmi yumurtanin beyazı
4 yesil zeytin
maydanoz ve kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek

ogle
bir kase yogurt

7 tane kavrulmamis badem

aksam
3 adet et kofte
bir tabak dolusu salata

2 lt su ictim suan cay iciyorum...
canım ilk gunun oldugu icin bilgi vereyim ozellikle aksam menulerine cok dikkat ediyorum, aksam ekmek oldugu icin ve spor olmadıgı icin yarın cezan olacak bilgin olsun...
kollontai kollontai 1 çay kasıgı tahın helvası yesem ceza yazar mısın?
Evet yazarım sabah 1 cay kasıgı yersen yazmam ama bu saatte olmaz!!!

canım ilk gunun oldugu icin bilgi vereyim ozellikle aksam menulerine cok dikkat ediyorum, aksam ekmek oldugu icin ve spor olmadıgı icin yarın cezan olacak bilgin olsun...
Evet yazarım sabah 1 cay kasıgı yersen yazmam ama bu saatte olmaz!!!
Tamam ama daha bugun ogleden sonra basladim sizinle spora falan yarin baslayacaktim.bugun yediklerime dikkat ederek baslamistim....ozaman cezam neyse simdi soyleyin ki ben ogle kizimi uyutunca spor yapabiliyorum..cezamida yapayim aksam yapamam cunkuuu

Teshis konuldi canim ama tv de gosterildigi gibi korkunc degil diyo doktor iste ben biraz risk grubundaymisim hastaligin seyri agir gecer diyo dinlenmek lazimmis falan filan benim oglum kucuk nasil dinleneyim ki RABBIM in izniyle buda gecer
İnşallah canm geçer tabii
Allah yardımcın olsun.
Bebeğine bakacak en azından yemöeğini yapacak birileri yok mu?
Annen veya kvakıden

Tamam ama daha bugun ogleden sonra basladim sizinle spora falan yarin baslayacaktim.bugun yediklerime dikkat ederek baslamistim....ozaman cezam neyse simdi soyleyin ki ben ogle kizimi uyutunca spor yapabiliyorum..cezamida yapayim aksam yapamam cunkuuu
canım ilk gun yapamazsan muafta tutarız hic sorun degil, ben sadece faydası olsun diye bu listeleri tutuyorum,yarın ki cezan 150 jj yani 45 dk yuruyus :) yaptıgında cezamı yaptım diye yazarsan listede not alırım canım :) bu arada yapılan cezalar gunluk spora dahil degil, gunluk spora artı koymam icin 15 dk yuruyus yapman lazım en az ya da benzeri aktif bir spor :)

canım ilk gun yapamazsan muafta tutarız hic sorun degil, ben sadece faydası olsun diye bu listeleri tutuyorum,yarın ki cezan 150 jj yani 45 dk yuruyus :) yaptıgunda cezamı yaptım diye yazarsan listede not alırım canım :) bu arada yapılan cezalar gunluk spora dahil degil, gunluk spora artı koymam icin 15 dk yuruyus yapman lazım en az ya da benzeri aktif bir spor :)
Tamam bisey soracam simdi ben nirmalde de 45 dakika yuruyus 15 dakika eliptik yapmayi planliyorum bu benim gunluk sporum olsun diye planliyorum. Bide bunun uzerine mi 45 dakika daha mi yapacam bu kismi anlamadimda ;))))

Back
X