Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam bebislerim..
Durumlar nasıl? Ozledim de bir merhaba diyeyim dedim.
Betusum beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun demi kız? :-)
Bende siyahtan kurtuldugum için çok mutluyum. :KK66:
ycfa ycfa canım cok geçmiş olsun. Okudum çok uzuldum iyimisin biraz daha?
@kollontai şirinem ozledinmi kiz beni?
Hoşgeldinnn..
Çook özledik senii Muskacımmm

Ayy aynen bende sinir oluyorum ama artik demiyorummm yooooo ne diyeti yiyorum valla deyip gecistiriyorum....hatta kilo vermissem aaaa kilo vermissin diyet mi yapiyorsun diyorlar onada yooook kizin pesinden kosuyorum ondandir deli gibi yiyorum diyorum halbukiiiii yalan acim accc ;(((
Canim buarafa aksam yemegini ilk bikac gun 7 de yemistim sonra akisinca 5 3.30 4te falan yiyorum simdi hasta olmama ragmen 5 ten sonra bisey yemiyorum ama tabi diyet yapamadim o ayri bi konu

Ben kim olursa olsun söylemem.Niye bilmiyorum. Uzaklasırım sıkı fıkı olmam ama zıtlaşmak veya laf dürtmeler biraz uzak kalıyor.
Ha tabi yene evlıyım zaman ne gösterir bilemicemmm.
Heeee ondan ozaman bend3 oyleydim kim ne derse icime atip otururdum simdi oyle degilim valla genelde gorumcem zitlasir benle bende soylerim valla icimden geleni

nihahahaaa :)) obez de adama ağar gelmiştir....

üst sınır 62 işte 63 olunca fazla kilolu yazıyor :)

ilk 30 gün sıfır kaçamakla gittim bir de çok katı karatay yaptım ... 2 öğün yedim.... zaten en çok kiloyu o dönemde verdim.... sonra tabi sapıttım azcık bitterlere daldım ki @kollontai sağ olsun bana ceza yağdırdı başta aman diyodum ne karışıyo bu da ama dediklerini de yapıyodum bi yandan.... baktım çukulatama da karışıyo sırf ondan laf işitmiyim diye onu da azalttım... öyle yani çoktan bozmuştum da @kollontai ve muska77 muska77 sağ olsun döndürdüler beni.... spor başta ben sadece mekik falan yapıyordum 60 tane bacak hareketi aç kapa o kadar... ben spora bu son 30 günde asıldım bununda sebebi @kollontai dir bir de jillianı sardırdı başıma.... arada bitterimi de yiyip cezamı da alıyorum... bitterleri hafta sonu yiyiyrum kahve yanına... hafta içi yememeye çalışıyorum...

bu müsli 1 haftadır var evde dediğim gibi kampanyadan dolayı aldım... yoksa ben müsliye de karşıyım onun yerine bir tabak pırasa yemeyi tercih ederim :)

ben genelde sebze ağarlıklı yedim... sabah muhakkak kahvaltı yaptım..... en çok pırasa kabak tavuk balık yedim yoğurt yedim.... hamur işi 60 gündür yemedim... sevmediğim için bu hiç problem olmadı bak çok şükür :)) ama eskiden yeerdim yani börek mörek yağlı yağlı....

uzun soruya uzun cevap oldu :)

bende en geç 5.30 da yiyiyorum o saatten sonra kudursam da yememeye çalışıyorum... soda su geçiştiriyorum....

iyi bari ablandan dua iste :)

yok kız benimki de ucuz 6 tl pentinin indirim varmışta kırmızı kırmızı da olunca elim yapıştı resmen bırakamadım :))) bana kırmızı deyin yeterki her şeyi satarsınız :)))

zoru hemen başarırız imkanzsız biraz vakit alır....
Esime rezil oldum gi zaten sabahinda diyete basladim iyi oldu ayran detoksu yaptim 700 grm gitti bana bi hirs geldi burdaki butun topikleri ziyaret ettim sonra bizim takimda takili kaldim valla kendime yaptigim en buyuk iyilik burda olmam

Back
X