- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.821
merhaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben şartları okudum
65 kiloyum
bişey sorcam herkes kendine göre bi diyet yapıyo demi
kızlar hoşgeldiniz ilk sayfada kurallar var kabul etmeniz getekli ben kaptanım iki oğlum var mezunum ama kilo aldım listede olan arkadaslar size kendilerini tanıtırlar haftasonu olunca biraz sakin ama ptesi kalabalıklaşır takımmerhaba![]()
sanada ☺merhaba![]()
kaç kişi var takımdakızlar hoşgeldiniz ilk sayfada kurallar var kabul etmeniz getekli ben kaptanım iki oğlum var mezunum ama kilo aldım listede olan arkadaslar size kendilerini tanıtırlar haftasonu olunca biraz sakin ama ptesi kalabalıklaşır takım
Evet herkes kendine gore biseyler yapiyo hosgeldin buarafaşimdi ben şartları okudum
65 kiloyum
bişey sorcam herkes kendine göre bi diyet yapıyo demi
Meraba:)merhaba![]()
hoşbuldum☺Evet herkes kendine gore biseyler yapiyo hosgeldin buarafa
Olur canim normalde bugun sabah bildirim yapiyoruz ac karnina diyete yarin baslaman lazim tabi ama baslama gibi bi dusuncen yok mu:)sartlari okudum kabul ediyorum diyete yarın hemen baslamali miyim? cuma günü kilo bildirimi yaziyor ben bugün mü bildiricem en son tartildigimda 56.5 tim ama bugün yanlıslık olabilir pazar sabahı ac karnina bildirsem olur mu kilomu
Buarada senin kilon iyiymis kac kilo olmak istiyosunki boyun ve yasin kacsartlari okudum kabul ediyorum diyete yarın hemen baslamali miyim? cuma günü kilo bildirimi yaziyor ben bugün mü bildiricem en son tartildigimda 56.5 tim ama bugün yanlıslık olabilir pazar sabahı ac karnina bildirsem olur mu kilomu
tanışmak varmı yoksa gizli mi herkes :)
Nasil istersen oyle canim kimsee gizli degiltanışmak varmı yoksa gizli mi herkes :)
Hayirli olsun canimkızlaaar trambolin aldıım bu gün geldi baya eylencceli
kollontai
menüm
4 muz 4 bardak sütle muz detoksu
su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor
4 mil leslie
50 kez trambolinde zıpladım
şimdide form çayımı içiyorum....
Merhaba trambolininizi güle güle kullanın diyet listeniz dikkatimi cektigi icin yazmak istedim . Gecen gün bir tv programindan doktordan duydum .Süt ü tavsiye etmiyorlarmış diyet için yoğurt için çok guzel seyler söylemislerdi .kızlaaar trambolin aldıım bu gün geldi baya eylencceli
kollontai
menüm
4 muz 4 bardak sütle muz detoksu
su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor
4 mil leslie
50 kez trambolinde zıpladım
şimdide form çayımı içiyorum....
O zaman ben burcu 21 yaşındayım. İstanbul üniversitesinde hemşirelik okuyorum .1.63 boyunda ~56,5 kiloyum . Herkese başarılar :))Nasil istersen oyle canim kimsee gizli degil
Memnun oldum betül abla :)gizli derken ben betül 34 yaşındayım müzmin şişkoyum hoş geldiiin :)
boyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorumBuarada senin kilon iyiymis kac kilo olmak istiyosunki boyun ve yasin kac