Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
Hmmm pek fazlan yokmus diyetini kacamaksiz yapsan 1 aya verirsin bende canan 25 yasindayim 167 boy 63 kiloyum :)

kaç kişi var takımda
canım listede 6 kişi var ama bicoğu izinde
sartlari okudum kabul ediyorum diyete yarın hemen baslamali miyim? cuma günü kilo bildirimi yaziyor ben bugün mü bildiricem en son tartildigimda 56.5 tim ama bugün yanlıslık olabilir pazar sabahı ac karnina bildirsem olur mu kilomu
ptesi tekrar kilolarınızı yazın kızlar bu arada ben şehir dışındayım ptesi aktif olurum o zaman görüşürüz

boyum 1.63 56 bucuk kiloyum . kilo almaya cok yatkın bir bünyem var ama ne hikmetse bir sure once kilo verdim diyetle . suan deli gibi yiyorum yavas yavas kiko almaya basladigimi hissettim 50 kilo olmak istiyorum . Herkes azcık yemek yede kilo al cok zayıfsın desin istiyorum
Off off onu bizde çook istiyoruz.
Kız kurumuş kalmıssın iki lokma yemek yee falan desinlerr..:KK51:

Anneniz rahatsızdı nasıl oldu kaptanım.
canım alçısı gecen hafta çıkmıştı ama eğri kaynadığı için ueniden alçıya almışlardı önümüzdeki hafta çıkacak ama çok sıkılmış 35 gündür ayağı alçıda bi de çok canıtez hareketliydi o yüzden pek tadı yoktu şaka bi tarafa son 3 günde benim burnumdan getirdi 5 dk oturtmadı lu da yapılacak bu da yapılacak düşün bu 1 haftada 2 kere balkon yıkadım kış gününde ayağı öyle olmasa hergün yıkardı bi de titiz olunca bş de evde 4 cocuk günde 2-3 sefer süpürge aç gelen gden misafr ağırla bugün konyadayım yarın evime gecip pazar gün dinlenecem evimi özledim yahuu

Back
X