Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende spora basliyacagim birdahaki hafta insallah . Ama metrodan ininca okula 15 dk lik bir yurume mesafesi var orayi gidip geliyorum zaten hergun . Metronun yuruyen merdivenini kullanmayida biraktim onceden o sekilde kilo vermistim . ekstra spor yapsammi bilemedim. Bi donem squat a merak sarmistim iyi gidiyordu ama simdi canim sikiliyo hep ayni hareketi yapmaktan eger biraz kilo verdigimi gorup motive olursam 30 gunluk squat programinida ekleyecegim zayiflama surecime .

bugün markette böyle birşey buldum midem kazındığında kendimi kandirmak icin cok ideal henuz tadina bakamadim ama sadece 75 kcal .Bunu icerken nescafe iciyomus gibi hayal edicem

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 40
Herkese iyi akşamlar :)

Menüm

1 saat orta tempoda yürüyüş

sabah: ezine peynir, acılı domates sosu, lzeytin, 2 dilim ekmek, 2 bardak tek şekerli çay

ara: az şekerli türk kahvesi

öğlen: 3 kaşık chia karıştırılmış yoğurt

akşam: 3 kaşık kıymalı makarnna, 2 kaşık yoğurt

ara: az şekerli türk kahvesi

Sabah
buyuk bardak yesil cay
2 yk beyazpeynir
1 haslanmis yumurta beyazi
1 kirmizi biber ve maydanoz
5 adet ceviz

ogle
zeytin yapragi ve tarcin karisimi ile buyuk bardak bitki cayi

Aksam
5 yk kuru fasulye
bir küçük kase yogurt

bir dilim peynir yedim canim istedi..

30 dakika eliptik yaptim...bugun 2 lt su ictim...

hoşbuldum :)
valla 2 yıl bankada çalıştıktan sonra işi bıraktım aynı yıl içinde babam emekli oldu memlekete döndük 1 sene sonrada 2012 de evlendim .. şuan evdeyim bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan ev işlerine koşturuyorum ..ev hanımıyım yani :KK54: eşim vardiyalı çalıştığından çok düzensiz beslendik hatta kendiside 2 gece önce hastaneye kaldırıldı tansiyon yükselmesinden .. o da benimle beraber zayıflamayı kafaya koydu .. her şerde bir hayır vardır derler o şekilde bana da arkadaş olucak .. :KK60: hergün netim elverdiği sürece buradayım destekleriniz içinde şimdiden kucak dolusu teşekkürler :KK19:
hoşgeldin canım
2 mile bitti ama bende bittim :KK57::KK57:
ilk gün diye bu kadar zorlamıştır umarım beni bu 2 mile :KK17::KK17:
yarın bakalım nasıl olucak nefesim daraldı resmen ..izlerken kolay görünüyo ama dile kolay kaç dk ..
vallaa tebrik ederim devamlı spor yapanları ayrı bir saygım arttı :-):-)
ip atlama için ipe gerek yok ipsiz atlıyoruz biz canım

yarın bakalım nasıl olucak nefesim daraldı resmen ..izlerken kolay görünüyo ama dile kolay kaç dk ..
canım yeni basladıgından oyle olur, bi haftaya alısır vucudun merak etme ;)

kollontai kollontai

menüm

sabah
2 hş yumurta
1 parça peynir
2 ceviz

ara
1 bardak süt

öğlen
müsli 1 kase

2 b nescafe şekersiz.....
2 b yeşil çay

akşam
1 kase yoğurt -- kendim yaptım hiç yoğurt tadı yok süt tadı var ama yoğurdumsu :)) ben sevdim kendisini ama yoğurt demek yoğurtlara hakaret sayılır...
2 ceviz

Su : 2 lt
Spor :
4 mil lesli
yarım tiffanny
100 bacak hareketi
40 mekik
100 içbacak hareketi

200 zıplama - ceza....

bu gün kendimi çok aç hissettim az kalsın içimdeki canavar pörtlicekti...... markette kendimi zor zaptettim... çok şükür bu günüde kazasız belasız atlattık....

ben 500 adımla başlamıştım.... sonra 1 mil sonra o kesmedi 2 mile çıkardım sonra 3 mil olmaya başladı şimdi 4 mil yapıyorum üstüne de başka hareketler yapıyorum....yani bende bi anda yapamadım yavaş yavaş alışıyo vücut....

ben 500 adımla başlamıştım.... sonra 1 mil sonra o kesmedi 2 mile çıkardım sonra 3 mil olmaya başladı şimdi 4 mil yapıyorum üstüne de başka hareketler yapıyorum....yani bende bi anda yapamadım yavaş yavaş alışıyo vücut....

aynen öyle canım haklısın yavaş yavaş alıştırcam bende :KK49:
yarın eşim izinli hastaneye gidicez onun kontrolü için.. sonra sitenin bahçesinde 1 saat hızlı tempolu yürümeyi planlıyorum yapabilirsem 1 milide deniycem .. birden yüklenmek istemiyorum malum kilo fazla nefes alış verişimi düzenlemem lazım.. ısınmadan başladım kızdım da kendime sonra :KK62::KK51:

kollontai kollontai

menüm

sabah
2 hş yumurta
1 parça peynir
2 ceviz

ara
1 bardak süt

öğlen
müsli 1 kase

2 b nescafe şekersiz.....
2 b yeşil çay

akşam
1 kase yoğurt -- kendim yaptım hiç yoğurt tadı yok süt tadı var ama yoğurdumsu :)) ben sevdim kendisini ama yoğurt demek yoğurtlara hakaret sayılır...
2 ceviz

Su : 2 lt
Spor :
4 mil lesli
yarım tiffanny
100 bacak hareketi
40 mekik
100 içbacak hareketi

200 zıplama - ceza....

bu gün kendimi çok aç hissettim az kalsın içimdeki canavar pörtlicekti...... markette kendimi zor zaptettim... çok şükür bu günüde kazasız belasız atlattık....
iste budur yaaa ;) valla eksikligini hissettik bugun bol bol :(
aynen öyle canım haklısın yavaş yavaş alıştırcam bende :KK49:
yarın eşim izinli hastaneye gidicez onun kontrolü için.. sonra sitenin bahçesinde 1 saat hızlı tempolu yürümeyi planlıyorum yapabilirsem 1 milide deniycem .. birden yüklenmek istemiyorum malum kilo fazla nefes alış verişimi düzenlemem lazım.. ısınmadan başladım kızdım da kendime sonra :KK62::KK51:
canım ısınma ve esneme hareketlerini mutlaka yap, leslie iki mile quick and easy diye bi video var yeni baslayanlar icin, ama baslarda fazla yuklenme kendine hafif hafif artır, sakatlık yasama ihtimalin ortadan kalkar ;) esin icin de bol bol gecmis olsun dileklerimi ileteyim

Canım 1 miille başlasaydın o zamn :))
1 mill 15 dk

Akşam az kasarli makarna ve salata vardı menüde sade Türk Kahvesi 1 mandalina yatmadan yeşil çay bugünlük böyle ama ne zaman nasıl verilir bu kilolar bilmem off
tatlım menulerini gunluk olarak duzenli her aksam yazarsan seni de ceza listesine alabilirim, boylece kacamakların daha da azalır :)

Canım 1 miille başlasaydın o zamn :))
1 mill 15 dk
kız ip atlama yarısmasına girdin ip atlamıyon bak ben simdi dus almadan 600 tane atlamayı dusunuyorum ;)

Back
X