- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.141
Ben elimde ip varmış gibi çeviriyom.hoş buldum
ee süper o zaman durduğun yerde ritmik zıplıyosunuz yani daha pratik.. ii bunu yaparım bir daha ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben elimde ip varmış gibi çeviriyom.hoş buldum
ee süper o zaman durduğun yerde ritmik zıplıyosunuz yani daha pratik.. ii bunu yaparım bir daha ..![]()
Başlangıç güzel ama kurabiyeler ve ufak atıştırmalıklar bozuyor onu önlemek için savaş açmam lazım sanırımOhh ohh maşallah iyi bi başlangıç olmuş
hayır tatlım butun gun yediklerini suyunu ve sporunu aynı gunun aksamı topluca yazacaksın :) ayrıca ne utanması kız bende leslie ile ilk defa burada tanısmıstım teee 1.5 yıl evvelYarınki menüyü mu akşamdan yazacağım çok çaylak benn
bizim paylastıgımız menulerde hem yiyeceklere hemde nasıl paylastıgımıza bakarsan cabucak anlarsın :)Başlangıç güzel ama kurabiyeler ve ufak atıştırmalıklar bozuyor onu önlemek için savaş açmam lazım sanırım
iste budur yaaavalla eksikligini hissettik bugun bol bol
canım ısınma ve esneme hareketlerini mutlaka yap, leslie iki mile quick and easy diye bi video var yeni baslayanlar icin, ama baslarda fazla yuklenme kendine hafif hafif artır, sakatlık yasama ihtimalin ortadan kalkaresin icin de bol bol gecmis olsun dileklerimi ileteyim
Ben bugun 700 atladım. Biranda yüklenirsem yarına atlayamam diye düşündümtatlım menulerini gunluk olarak duzenli her aksam yazarsan seni de ceza listesine alabilirim, boylece kacamakların daha da azalır :)
kız ip atlama yarısmasına girdin ip atlamıyon bak ben simdi dus almadan 600 tane atlamayı dusunuyorum![]()
Bende ilk burada tanıştım kız yanlız değilsin.Birde Leslie yi ilk defa gördüm buradan utandım
Sanırım cezalar dize getirir.Başlangıç güzel ama kurabiyeler ve ufak atıştırmalıklar bozuyor onu önlemek için savaş açmam lazım sanırım
Yaa iyi hadi sevindimBende ilk burada tanıştım kız yanlız değilsin.![]()
kollontai menüm
Kahvaltı:
1 haş yumurta
1.5 d. tahıllı ekmek
bal-ceviz-zeytin
Öğle:
3 k. kısır
1 kase cacık
1dil. tahıllı ekmek
Ara: 2 küçük kuırabiye( komşumun kızı benim için yapmıştı malesef)
Akşam: 3kaşık kavurma
2 kase cacık
Su: 2l-1 bardak yeşil çay
Spor:
Leslie 3 miil
700 ip
100 jj
10 mekik
45 dk tempolu yürüyüş.
nesrinb canım menüyü değil ama yazış şeklini örnek alabilirsin.
Teşekkürler acemiliğimi atayım ısınmadayım suan affedinkollontai menüm
Kahvaltı:
1 haş yumurta
1.5 d. tahıllı ekmek
bal-ceviz-zeytin
Öğle:
3 k. kısır
1 kase cacık
1dil. tahıllı ekmek
Ara: 2 küçük kuırabiye( komşumun kızı benim için yapmıştı malesef)
Akşam: 3kaşık kavurma
2 kase cacık
Su: 2l-1 bardak yeşil çay
Spor:
Leslie 3 miil
700 ip
100 jj
10 mekik
45 dk tempolu yürüyüş.
nesrinb canım menüyü değil ama yazış şeklini örnek alabilirsin.
Teşekkürler ben biraz geç kaldım iyiki sizi tanıdım umarım zafere doğru giderimmhayır tatlım butun gun yediklerini suyunu ve sporunu aynı gunun aksamı topluca yazacaksın :) ayrıca ne utanması kız bende leslie ile ilk defa burada tanısmıstım teee 1.5 yıl evvel![]()
Çok güzel yaa sevdim ben ceza sahasınıSanırım cezalar dize getirir.
E beni hala tam getirmiş sayılmaz ama yine de durduyorr.
Anladım canım teşekkür ediyorumbizim paylastıgımız menulerde hem yiyeceklere hemde nasıl paylastıgımıza bakarsan cabucak anlarsın :)
Sorun değil canım. Burdaki herkes sana yardımcı olur. Yabancı yokkTeşekkürler acemiliğimi atayım ısınmadayım suan affedin
Bnde valla insanı frenliyorrÇok güzel yaa sevdim ben ceza sahasını
sıkılıp bunaldıkca yaz topige bırakma diyetin sporun pesini yeteraynen bu videoları hepsini araştırıcam .. çok saolun valla iyiki kabul ettiniz .. bilmediğim bir sürü şey öğrenicem sizden belli ..bayaa havasına girdim bu işin![]()
iyi masallah baslangıc icinBen bugun 700 atladım. Biranda yüklenirsem yarına atlayamam diye düşündümE malum vucut pek alışık değill
![]()
aktif ol yeter canım biz her konuda yardımcı oluruz sanaTeşekkürler ben biraz geç kaldım iyiki sizi tanıdım umarım zafere doğru giderimm