- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.161
600 ipli ip atlama yaptım gece gece alkıslar bana valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen iyi dediysen tamamdırriyi masallah baslangıc icin![]()
Vayy maşallah canım.600 ipli ip atlama yaptım gece gece alkıslar bana valla![]()
spor yap da şımar canım :)Sen iyi dediysen tamamdırr
Şımardım mı ne???![]()
sagol canım, aynen binada olsak atlayamam, kovalar beni alt katta oturanlarVayy maşallah canım.
Evin müstakil allahtan
Şanslısınnspor yap da şımar canım :)
sagol canım, aynen binada olsak atlayamam, kovalar beni alt katta oturanlar![]()
iyi geceler :)Neyse ben yatıyım. Sabahları erken kalktığım için çok yorgun ve uykusuz oluyorum.![]()
Merhaba kaptanım..kızlar uzun bşir aradan sonra bugün güzel gidiyor şimdiye kadar lşisteyi hiç bozmadım hatta akşama da ne yiyeceğim belli o yüzden listemi yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 yumurta
1/2 kk peynir
ara
1 çaybardağı süt
1 küçük elma
öğle
beyaz peynirli salata
(salata içinde 2 kaşık kısır vardı o yüzden ekmek hakımı orda kullandım)
ara
1/2 elma
akşam
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı pırasa
salata veya yoğurt
(ekmek var 1 dilim ama yüzde %90 yemem)
ara
1 bardak süt
1 meyve
spor
100 ip atlama
4 km yürüyüş
(yapabilirsem leslie 1 mile express)
su şu ana kadar 2,5 lt yarana kadar 3 ü rahat geçer
kollontai bak bakalım tatlım (bu arada öğleden sonraki arada 1 kk peynir ve 2 galeta vardı onu meyve şile değiştirdim)
Tatlım akşam ekmek yerine 3-4 kaşık daha yemek ye daha iyi...ben daha spor yapmaya başlamadım . ama onu da bugün bana uygun olanı araştırıp başlıycam söz
bugün ki menüm
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1/2 kk. b. peynir
4 yeşil 2 siyah zeytin
1/2 salatalık
1/2 domates
1 fincan şekersiz çay
Ara: 1 kase yoğurt ( ev yapımı )
Öğlen
4 y.k ıspanak
1 kase salata yağsız
1/2 kase (3 kaşık) ev yapımı yoğurt
ara : 1 adet ceviz
Akşam : 5 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yağsız salata
şuana kadar da 2 lt su içtim
kilom 90,6 boyun 1,65 hedefim şuan için 70 ama gönül başka başka tabii![]()
Spagettiden ceza yemişsin anne şirin..merhabalar hanımlar bu arada az girebiliyorum evde para kazanmaya çalıştığım için yazmıştım daha önce. ama kuzum acımadı yazdı cezayı . menümü yazayım.
sabah çay yumurrta reçel 2 dilim ekmek
öğlen 3 sıkma mercimek köftesi yeşil çay
akşam tarhana çorbaası ve azspagetti 4 bardak su zorlada olsa. ve yarından itibaren aktardan karışım aldım etkili dedi görücez bakalım.haftada farkediyormuş. spor yapmadım sadece cezamı yaptım bugün ama bide 2 km yürüyüş var.
Hiiii helva yemiiiş..bugun ki menum
toplam 1350 kalori
sabah
2 kase yogurt corbası
ara
1 muz
ogle
1 kase sehriye corbası
haslanmıs tavuk gogsu
ara
helva
aksam
yogurtlu havuc salatası
su 2.5 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
tiffany 10 dk
ceza 1050 ip atlama
toplam spor 90 dk
Kız niye kandırıyon kendini neskafe iç daha iyi..bugün markette böyle birşey buldum midem kazındığında kendimi kandirmak icin cok ideal henuz tadina bakamadim ama sadece 75 kcal .Bunu icerken nescafe iciyomus gibi hayal edicem
Menün çok güzel olmuş ameliacığım afiyet olsun..Herkese iyi akşamlar :)
Menüm
1 saat orta tempoda yürüyüş
sabah: ezine peynir, acılı domates sosu, lzeytin, 2 dilim ekmek, 2 bardak tek şekerli çay
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen: 3 kaşık chia karıştırılmış yoğurt
akşam: 3 kaşık kıymalı makarnna, 2 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi
Vay senin menüde güzel arkadaşım..Sabah
buyuk bardak yesil cay
2 yk beyazpeynir
1 haslanmis yumurta beyazi
1 kirmizi biber ve maydanoz
5 adet ceviz
ogle
zeytin yapragi ve tarcin karisimi ile buyuk bardak bitki cayi
Aksam
5 yk kuru fasulye
bir küçük kase yogurt
bir dilim peynir yedim canim istedi..
30 dakika eliptik yaptim...bugun 2 lt su ictim...
Betüşüm o kadar spora çok az yiyorsun öğleyi biraz daha destekleyebilirsin aşkım.kollontai
menüm
sabah
2 hş yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
ara
1 bardak süt
öğlen
müsli 1 kase
2 b nescafe şekersiz.....
2 b yeşil çay
akşam
1 kase yoğurt -- kendim yaptım hiç yoğurt tadı yok süt tadı var ama yoğurdumsu :)) ben sevdim kendisini ama yoğurt demek yoğurtlara hakaret sayılır...
2 ceviz
Su : 2 lt
Spor :
4 mil lesli
yarım tiffanny
100 bacak hareketi
40 mekik
100 içbacak hareketi
200 zıplama - ceza....
bu gün kendimi çok aç hissettim az kalsın içimdeki canavar pörtlicekti...... markette kendimi zor zaptettim... çok şükür bu günüde kazasız belasız atlattık....
Sabırla bırakmayarak ve pes etmeyerek tatlım..Akşam az kasarli makarna ve salata vardı menüde sade Türk Kahvesi 1 mandalina yatmadan yeşil çay bugünlük böyle ama ne zaman nasıl verilir bu kilolar bilmem off
Ohhh kısır kurabiye....kollontai menüm
Kahvaltı:
1 haş yumurta
1.5 d. tahıllı ekmek
bal-ceviz-zeytin
Öğle:
3 k. kısır
1 kase cacık
1dil. tahıllı ekmek
Ara: 2 küçük kuırabiye( komşumun kızı benim için yapmıştı malesef)
Akşam: 3kaşık kavurma
2 kase cacık
Su: 2l-1 bardak yeşil çay
Spor:
Leslie 3 miil
700 ip
100 jj
10 mekik
45 dk tempolu yürüyüş.
@nesrinb canım menüyü değil ama yazış şeklini örnek alabilirsin.
Alkışlar rakibeme gelsin...600 ipli ip atlama yaptım gece gece alkıslar bana valla![]()
ay geldin mi sonunda
çok zor gluten laktoz süt yani ve maya alerjimde varGecen bende bi programda izledim...migrene bile sebep oluyormus...8 hafta tahil yememe uygulanirsa cok kilo veriliyormus....ama ne yiyecegiz diye dusundum bende ..bulgur, tum tahillar , ekmek , cikolata vs, arpa , tel sehriye , un yasak
Sağol canım o bahaneyle belki zayiflarim ama yiyecek secenegim azBaşka bir çözümü yok yani
Allah yardım etsin. İşin zor canmm.
sagol rakibem :) bu haftaAlkışlar rakibeme gelsin...
Tatlım ceza listesine al beni kötü cozuttum son günlerde..
Ama 71,9 u görmüştüm baktım kötüye gidiyor biraz sıktım bu sabah 70,1 çıktım.![]()
tamam kaptanım bu hafta bildirim yaparım pek bişey yedigim soylenemez hiç tadım tuzum yok o kocaman iştahım gitti moralim çok bozukdysania bu arada senin listelere girişin 443. etap olduğu için zaten izne daha önce seni ayıramıyormuşuz yeni üyeler listelere girdikten en az 2 ay sonra izne ayrılabiliyorlar tatlım böyle de bir karar defterinde kural var 8. hafta bu hafta doluyor o yüzden ancak bu hafta izne ayrılabşiliyormuşsun
Ayyy çok özledim sizi şirinem...ay geldin mi sonundakiloları da almısın
ben de napıyım ayne tas aynı hamam buradayım, bildigin gibi valla bi degisiklik yok :)