Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

hoşgeldin muskam nasılsın tatlım özlettin kendini

canım tamam sen cuma ya kadar menülerden muaf sın sonrasında menü ve mesajlarla bekliyoruz

deryalım hoşgeldin hatırladın mı bilmem ben eski kaptanın yeterli paylaşımda bulunmadığın için daha önce diskalifiye edilmiştin o yüzden senden bu sefer düzenli bir paylaşım istiyorum tatlım

kızlar dün öğleyin yaptığım yürüyüşte boğazım ıkötü olmuş sanırım soğuk algınlığı oldu dün akşam sirke kekik suyu çörek otu yağı ne bulduysam içtim ama bugün burnum da akmaya başladı ama hastalanmamam lazım
hatırlamaz mıyım canım..hatta görünce çok mutlu oldum..bu sefer inan ki sorunsuz olacak..

su dedin bende içeyim unutuyorum hep yaa.... hadi hep beraber içelim...
Suyu çok içmenin kolayını buldum..
Küçk şişelerle içiyorum ne olduğunu anlamadan 3 litre oluveriyor..

yeşil çay zamanııı ben şimdi demledim hadi bakalım sıra sizdeeee
Emret kaptanım.. Hemen.
ay ikimize de kocaman tebrikler bence :)))

tamam sebzenin yanına iki dilim ekmek ekle bugun icin sadece, evet mekik de yok, vucudu arada dinlendirmezsen o sporlar seni sisirir,sen bu hafta dedigimi yap gıııı :KK66: ayrıca iki ayda 8 kilo super bi rakam ve kendini ufaktan şu fikre alıştır, artık daha da yavaş vereceksin :KK66:
Bencede hepimize tebrikler..
Kız niye ekmek ye diyon sebze falan yesin..

1- Nutellayı bırakana kadar kahvaltıda ye..
2- Akşam ekmek yerine ya biraz daha çorba iç yada sebze yemeği ye..
3- Rn az 20 dk yürü
4- 2 litreden az su içme..
canım yürüyüşü şua an için yapamicam ..tam 1 ay sonra başlayabilirim..
ama suyu eklemeyi unuttum..2,5 lt su içtim..

Emret kaptanım.. Hemen.

az kb alsın canım ya kız ne zamandır sebze yedi zaten ciğ pismis her turlu yedi yani ;) kb alsın da vucut bi degisiklik farketsin hem de bagırsakları daha hızlı calısır iki dlm den biseycik olmaz ;)

çok doğru valla..ama biz de ki de tam bir hastalık..bu hastalığı bir ana önce yenmeliyim..

ben uzun zamandır eve abur cubur almıyorum bir tek bitter alıyorum onuda inan çok nadir yiyiyorum 1-2 parça ... misafire ikram etmelik bulunduruyorum yoksa abur cubur olursa evde dayanamam.....

canım yürüyüşü şua an için yapamicam ..tam 1 ay sonra başlayabilirim..
ama suyu eklemeyi unuttum..2,5 lt su içtim..
Neden yürüyemiyorsun bacağın falanmı ağrıyor?
az kb alsın canım ya kız ne zamandır sebze yedi zaten ciğ pismis her turlu yedi yani :KK66: kb alsın da vucut bi degisiklik farketsin hem de bagırsakları daha hızlı calısır iki dlm den biseycik olmaz :KK66:
Tamam rakibem..
Sen öyle diyorsan..
Yemezki o karatay sempazitanı..

ben uzun zamandır eve abur cubur almıyorum bir tek bitter alıyorum onuda inan çok nadir yiyiyorum 1-2 parça ... misafire ikram etmelik bulunduruyorum yoksa abur cubur olursa evde dayanamam.....
evet ..ama herşeyin beyinde bittiğini düşünüyorum..istersem gidip yanım da ki kantinden herşeyi alıyorum..ama iki gündür gayet dirayetliyim..

Neden yürüyemiyorsun bacağın falanmı ağrıyor?

Tamam rakibem..
Sen öyle diyorsan..
Yemezki o karatay sempazitanı..
yok canım çok şükür bir sağlık problemi değil..ama kendimce böyle bir taktik geliştirdim..önce sadece diyet yapıcam..6-7 kilo verdikten sonra diyet+spor yapıcam..

evet ..ama herşeyin beyinde bittiğini düşünüyorum..istersem gidip yanım da ki kantinden herşeyi alıyorum..ama iki gündür gayet dirayetliyim..

orası öyle canım ben her gün bakkala gider bir torba aburcuburla gelirdim işe çöp kutumdaki ambalajları bir görseydin :)))) şimdi maşallah 2 aydır bomboş çöp kovam....

Benim ev devamlı dolu abur cuburla :(
eneee unutmusum bi an karataycı bu gacı :KK66: amaaaan ye dedik iste, biri bana ekmek ye ddiyecek de ben yemiycem :KK70:
Bende yirim valla.. :-)
yok canım çok şükür bir sağlık problemi değil..ama kendimce böyle bir taktik geliştirdim..önce sadece diyet yapıcam..6-7 kilo verdikten sonra diyet+spor yapıcam..
Ben de öyle yapmıştım..
btlbetul btlbetul çig ıspanak nası yedin kız ???
Yoğurtla harika olur.

Merhaba kaptanım..
Menün gayet güzel olmuş Umarım ekmeği yememişsindir :KK66:

Tatlım akşam ekmek yerine 3-4 kaşık daha yemek ye daha iyi...
Ve salatana azda olsa yağ ekle..

Spagettiden ceza yemişsin anne şirin..
Karışım işe yararsa bizede söyle içeriğini..

Hiiii helva yemiiiş..
Menü güzel rakibem..
Spor muhteşem...

Kız niye kandırıyon kendini neskafe iç daha iyi..
Benim icmek istediğim nescafe sekerliiii

ay ikimize de kocaman tebrikler bence :)))

tamam sebzenin yanına iki dilim ekmek ekle bugun icin sadece, evet mekik de yok, vucudu arada dinlendirmezsen o sporlar seni sisirir,sen bu hafta dedigimi yap gıııı :KK66: ayrıca iki ayda 8 kilo super bi rakam ve kendini ufaktan şu fikre alıştır, artık daha da yavaş vereceksin :KK66:

ayyy yavaşlamasın daha çok yolum var..... arada takılmasına lafım yok ama lütfen ara ara hızlansın yani....

Teşekkürler arkadaşlar bu sefer çok kararlıyım ilk defa böyle azimliyimm yardımlarınıza ihtiyacım var sevgil5

kız bu takım zayıflatıyor bak ben yıllardır 70 in altını görmemiştim..... bak şimdi 67 yi beyenmiyom :)

Emret kaptanım.. Hemen.

evet su öyle daha çabuk içiliyo....
ekmek dedi hiiiiii :)))

btlbetul btlbetul çig ıspanak nası yedin kız ???

yıkadım kaba koydum işe getirdim bir de iş yerinde yedim :)))) gizli gizli yedim ama utandım yerken :))) Allah tan görmediler valla dillerinden kurtulamazdım :)

Back
X