Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba ben de yeni katıldım aranıza..ama çok fazla diyet yapıp yuılda iki kez inip inip çıkan biri olarak,minicik bir tavsiye vermek isterim..vücut az yemeye alıştığı zaman korumaya geçiyor..o nedenle çok az yememeye çalışmalıyız..salata posalı ve kalorisiz olduğu için mutlaka öğünlere eklenmeli..az yersen vücut buna alışıyo..
Sonra çok yiyincede ne oluyor beee diyip kilo alıyor saygıdeğer vucudumuzz

Kız zaten kollontaiye yetişcem diye uğraşıyom. Birde seni geçmeye çalısırsam halim nice olurr

onu geçmeye ben de yeltendim ama böbreği dalağı düşüürdük jillian yaparken... ben yarı yoldan döndüm :) sana hayırlı işler bol güneşler .....

Ben bugun cacık detoksu yapacam. Yani gün boyunca sulu cacık yicem.Ama misafirim gelecek onlara pizza yapacam. Umarım yemem.

wuuu pizzaaa...... cacık detoksu mu bende hafta sonu yaparım.....

Valla sabah biraz oluyor ama şuan çok yoğun değil bulantı
Sabahları 1-2 tane siyah zeytin ye aç karnına kesiyor hemen bende çekmiştim bilirim.
kız verme... cup cup indiriyo millet paraları.... tee geçen yıl 3 ay gittim.... 71 e zor indimdi 3 ayda... 78 den... sonra bıraktım ve geri aldım....
Anam ben yolda şişman görsem yolunu kesi anlatasım geliyo..
Tepki çekerimdiye korkup susuyorum.

Ben çiğ ıspanak salatasına takmıştım birara surekli yemek istiyordum cunku bol limonlu olunca tadi harika havuc ve mor lahanayla .Ama sonra arastirmalarima gore cig ispanak i tuketicekseniz sadece haftada 2 defa tuketin en fazla yaziyordu .icinde oksalat diye bir madde oluyormus haslaninca aktifligi giden. O vucuda zararliymis.
Hadi yaa
Bu millet de ne diyeceğini şaşırdılar.Bende butun sebzelerin pişince vitamini ölüyor diye duyuyordum.

Hoşbulduk kaptanım.. Bende sizi özledim..
Çook geçmiş olsun. Sıkı giyinin ıhlamura yüklenin hem ıhlamur ödemde atıyor..
Çifte etki..
ben de sabahtan beri 3 bardak ıhlamur 2 baedak yeşil çay içtim dr a gösterdim kurumun geniz akıntısı da çok fazlaymış ant verdi ona başlayacağım
toplight toplight kaptanım gecmis olsun, su kıs bitseydi de hastalıktan kurtulsak hepimiz
aynen tatlım yaa dün yürüyüşte terleyince üzerimi değiştirmemiştim yedek kıyafetim yoktu işyerinde bugün hastalandım maalesef bakalım bugün yürüyebilecekmiyim

Back
X