Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar :KK54:

akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef.. :KK43:
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe :KK51:
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen :KK73::KK73:

umarım mutlulukta kilo verdiriyordur :KK37: bu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü :p

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay

sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama

öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt

sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar ;))

akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef.. :KK43:
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe :KK51:
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen :KK73::KK73:

umarım mutlulukta kilo verdiriyordur :KK37: bu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü :p

1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık

sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar :KK66:)

ben abartı göremedim... çay şekersiz de olabilirmiş ama pekte mühim değil .... sporunu da yapmışsın aferimi kaptın :)

işinde hayırlı lsun inşallah :)

Kizlar 2 tepsi borek 2 tepside kurabiye yaptim az dinlendim evleride supurdum yaptiklarimin sadece tadini baktim ogle yemegimde o oldu daha ne yemek yapcam bilemedim bnim oglaninda bogazi hic yok1 isirik borek 1 de kurabiye yedi ahh dedim gencligim olaydi simdi ben hepsini gotururdum:))))

ben abartı göremedim... çay şekersiz de olabilirmiş ama pekte mühim değil .... sporunu da yapmışsın aferimi kaptın :)

işinde hayırlı lsun inşallah :)

saol canım inşallah hayırlısıysa olur ..
yaa kilo veriyorum vermesine ben ama 86 yı vücut görünce kalıyo bir türlü inmiyo:KK12:
şuan daha 86 yı göremedim ama o kiloya inince biliyorum hemen inemiycem 3 yıldır bu böyle malesef :(
veriyorum veriyorum 86 da kalıyorum sonra 1-2 hafta derken baktım inemiyorum bırakıyorum diyeti herşeyi.. eh haliyle sil baştan .. artık bunun olmasını istemiyorum ondan sporu falanda elimden geldiğince yapıcam bakalım :(

Kizlar 2 tepsi borek 2 tepside kurabiye yaptim az dinlendim evleride supurdum yaptiklarimin sadece tadini baktim ogle yemegimde o oldu daha ne yemek yapcam bilemedim bnim oglaninda bogazi hic yok1 isirik borek 1 de kurabiye yedi ahh dedim gencligim olaydi simdi ben hepsini gotururdum:))))

iyi dayanıyosun börek kurabiye kokusuna ..:KK9:
ben eşime dedim ben zayıflayıncaya kadar o tarz şeyler bekleme benden .. eve girmiyo yani börek kurabiye falan ..

1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık

sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar :KK66:)
Sabahi hic abartmamissin canim issinde hayirliysa olur ins mutluyken yemekten kesilirsen kilo verirsin bazi insanlar mutluyken daha cok yer

Back
X