- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.901
Ayy hastayken ağır geldi tabi..
Bolca yağ yak aşkımmm
Kız kadın hasta zaten insaf..
pizza yicek kadar kendindeymiş bak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hastayken ağır geldi tabi..
Bolca yağ yak aşkımmm
Kız kadın hasta zaten insaf..
kız betüş midem bulanıyordu arkadaşlar bastırsın diye sade pizza söylediler üzerinde 1 ince dilim sucuk vardı bi de peynir ama bulantımı daha beter yaptı
abowww kız rapor alamadığım için böyle oldum değilse evde yatardım hem ben şefkat istiyom 2 gündür menüleri görmüyon mu gerçi sen hep az yediğinden sana normal gelmiştirpizza yicek kadar kendindeymiş bak :)
kız betüş midem bulanıyordu arkadaşlar bastırsın diye sade pizza söylediler üzerinde 1 ince dilim sucuk vardı bi de peynir ama bulantımı daha beter yaptı
Oyyy kıyamam ben kaptanıma.....abowww kız rapor alamadığım için böyle oldum değilse evde yatardım hem ben şefkat istiyom 2 gündür menüleri görmüyon mu gerçi sen hep az yediğinden sana normal gelmiştir![]()
abowww kız rapor alamadığım için böyle oldum değilse evde yatardım hem ben şefkat istiyom 2 gündür menüleri görmüyon mu gerçi sen hep az yediğinden sana normal gelmiştir![]()
Oyyy kıyamam ben kaptanıma.....
Kız betüş uğraşma kaptanımla kadınceyiz hasta zati..![]()
ajitasyon yapıyo pizzaya laf sölemeyelim diye :))) aman iyi bee sustum :))
bende okuyorum kendimi ayarlamaya çaışıyorum enüleri yazmak güzel oluyo ama dediğim gibi 10 gün daha evdeki aldığım işleri yetiştiriyom fazla yazamıyorum ...ama sporu ihmal etmiyorum.Tatlım amacım cevap almak değil.
Sen cevap vermedin ama dediğimi yaptın.
Demekki okuyup kaale almissin.
datça da bile yağmur var kapalı.Kizlar hava bugun cok kotu ya resmen aksam oldu yagmurlu ic karartici bibhava var sizin oralarda nasil durumlar
Bi hamlede sana yaparız canım nolacakhasta insan çorba içer pizza mı yer :))) ekmek bulamazsanız pasta yiyin gibi olmuş :))) dün lazanyacıyı bezdirdik bu gün pizzacıyı :)) uzun bir süre kaçamak yapmamam lazım yoksa halim fena olcek :)))
Sana lafım yok şirinemin annesi...bende okuyorum kendimi ayarlamaya çaışıyorum enüleri yazmak güzel oluyo ama dediğim gibi 10 gün daha evdeki aldığım işleri yetiştiriyom fazla yazamıyorum ...ama sporu ihmal etmiyorum.
ya eşim öyle sevdiği için yaptımda çok yemedim ama yağ yoktu.. karışımı işe yaradığına emin olunca yazıcam tabiki boşuna içmeyin diye..pazartesi tartılınca belli olacakHamsi tavada çok zor oluyor küçük küçük uğraştırıyor.Ben soslayarak tepside yapıyom oda çok hoş oluurr
ne demek sizler hepiniz çok değerlisiniz burdaki samimiyet harika aslında yılda bi büütün grup toplanıp bi yerde canlı tanışabilir tabi bu öneri sadce kuralları bilmiyorum. ne güzel olur güzel kadınlar partisi.Sana lafım yok şirinemin annesi...
>Sen bana hiç cevap yazmasanda dinlemesende kızmam..
Şirinemi dünyaya getirdin bende onu tanıdım senin sayende![]()
Ben kaçamak uzmanıahanda karatay uzmanımız da geldi, yaw ne kadan guzel takımız herseyin bi bileni var takımda![]()
haklısın şelkerim söyle sen bu arada en son pizzayı sanırım bi 6 ay önce yemiştim tamam söz bi daha pizza demeyecem ama lahanadan lazanya yapmak niyetim bu aradaajitasyon yapıyo pizzaya laf sölemeyelim diye :))) aman iyi bee sustum :))
kuzum yoksa torunummu geliyor:)Sonuç olarak seni yenicez mi yanii???![]()
Wuuu duman ederiz ortalığı kahkahadan..ne demek sizler hepiniz çok değerlisiniz burdaki samimiyet harika aslında yılda bi büütün grup toplanıp bi yerde canlı tanışabilir tabi bu öneri sadce kuralları bilmiyorum. ne güzel olur güzel kadınlar partisi.