Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

abowww kız rapor alamadığım için böyle oldum değilse evde yatardım hem ben şefkat istiyom 2 gündür menüleri görmüyon mu gerçi sen hep az yediğinden sana normal gelmiştir:KK23:
kaptanım bu betus cok fena yaaaa valla bak beni bana ispiyonluyo ;)

kuzum yoksa torunummu geliyor:)
yok kız ne torunu :)))))
Rekora doğru koşuyorsun.
kırıciiiiim butun rekorları alt ust ediciiiiiiim ;)

Sevinir misinizz??
Yoksa annanne olmaya hazır değilmisiniz
aman onun kucagına yarın versem torunu sevecek sen bakma ona ;) ben 2017 de falan dusunuyorum cocugu

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay

sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama

öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt

ara : 2 badem , 5 beyaz leblebi

akşam:
( bir adet göğüsün 1/4 i ) haşlanmış, yağsız ,tuzsuz tavuk göğsü yanına 2 kaşık soğan yemeği ..

su:2,5 litre içtim 1 fincan yeşil çayda içtim ..ilk defa içtim ama limonlu fena değil ..

sabah 1 hurma yedim akşamdan sıcak suya koydum çizip muskamın tavsiyesi işe de yaradı kızlar tavsiye edilir. :KK19:
spor olarak da; kahvaltıdan 1 saat sonra 1 saat kadar yürüdüm , 300 sabah 150 akşam olmak üzere 450 ip atladım bide bacak hareketleri yaptım sağ bacak 20 sol bacak 20 şeklinde 3 tur..

alt baldırlarım sızlıyor..resmen dizlerim titredi bugün..

ayrıca desteğiniz içnde hepinize çook teşekkür ederim bu sefer 86 da kalmıycam inanıyorum :KK49::KK5:

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay

sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama

öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt

ara : 2 badem , 5 beyaz leblebi

akşam:
( bir adet göğüsün 1/4 i ) haşlanmış, yağsız ,tuzsuz tavuk göğsü yanına 2 kaşık soğan yemeği ..

su:2,5 litre içtim 1 fincan yeşil çayda içtim ..ilk defa içtim ama limonlu fena değil ..

sabah 1 hurma yedim akşamdan sıcak suya koydum çizip muskamın tavsiyesi işe de yaradı kızlar tavsiye edilir. :KK19:
spor olarak da; kahvaltıdan 1 saat sonra 1 saat kadar yürüdüm , 300 sabah 150 akşam olmak üzere 450 ip atladım bide bacak hareketleri yaptım sağ bacak 20 sol bacak 20 şeklinde 3 tur..

alt baldırlarım sızlıyor..resmen dizlerim titredi bugün..

ayrıca desteğiniz içnde hepinize çook teşekkür ederim bu sefer 86 da kalmıycam inanıyorum :KK49::KK5:
Hurma işi acayip işeyarıyor tatlımm. Bende geceden koydum sabah içtimmm.

Back
X