Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

V
yoook oyle sevinme hemen :KK66:

canım bizim takımda saglıklı diyet uzmanı @muska77 dir bende saglıksız tek ogun iki ogun nedir ne degildir, insan nasıl butun vucudunun canına okuyarak kilo verir onun uzmanıyım ben 6 ay iki ogun beslendim simdi mide ilaclarıyla ayakta duruyorum kısacası onermem, ayrıca yine soyluyorum senin spordan baska cıkıs yolun yok
ay valla dile kolay :) sagolasın canım

yok kız ben 60 gorur muyum hic 59.6 :KK66: yarın sabah 58.6 cıkmayı planlıyorum su bana meydan okuyanların hevesi kursagında kalsın :KK66: ayrıca biraz daha azmet de su 27 subatta 64 ol lutfen gururumuzsun valla muskam :KK66:
Valla gorcez canim kimin hevesi kursaginda kalcak:)

canim sen 2 ogume dayanamazsan ki oyle gorunuyo 3 ogun ye bence
simdi hic canim bisey istemiyo mesela psikolojikte olabilir .Kahvaltida iste beyaz peynir yumurta zeytin cay yemistim oglen maden suyu aksamorta tabak bir bamya yemegi etsiz yaninada yagsiz salata yedim simdi bisey yesem mi ben 8 den sonra bisey yemiyorum genelde ?

kollontai kollontai

sabah 4 köfte + 1 kase yoğurt

öğlen 1 kase sütlü nesfit

akşam 1 elma 1 kase yoğurt

su : 2 lt
yeşil çay 1 demlik

spor: 2 mil leslie
60 squat

btl3.webp

kaptanım bu betus cok fena yaaaa valla bak beni bana ispiyonluyo :KK66:

yok kız ne torunu :)))))
kırıciiiiim butun rekorları alt ust ediciiiiiiim :KK66:

aman onun kucagına yarın versem torunu sevecek sen bakma ona :KK66: ben 2017 de falan dusunuyorum cocugu

onu da yaptım demi :)))

kollontai kollontai
06.00: 1 bardak limonlu ılık su
08:00:Yarım yum.dan ıspanaklı yumurta
1 kaşık kıyma- 1 tahıllı ekmek
14.00:10 hurma -1 kase yoğurt
Spor: 30dk yürüyüş
Su: 3 litre olur.
Başka bisey yersem eklerimm.

yumurta niye yarım kız zalim...

simdi hic canim bisey istemiyo mesela psikolojikte olabilir .Kahvaltida iste beyaz peynir yumurta zeytin cay yemistim oglen maden suyu aksamorta tabak bir bamya yemegi etsiz yaninada yagsiz salata yedim simdi bisey yesem mi ben 8 den sonra bisey yemiyorum genelde ?
Yoookkk en gec 7den sonra bisey yeme bence

onu da yaptım demi :)))
onu da yaptın valla:KK9:
Gozu korktuya neyi yariya dusurursem kar kardir diyo o bugun:)
:KK70::KK70::KK70::KK70:
aaz önce tartıldım 68,4 diyo yan yarında yok 66
kız bi laf dinle 3 gun spor yapma !!!!! pazartesi ne olacak bak gor!!! cuma c.tesi pazar yine boyle az ye ama spor yapma sana ne dedim de zararlı cıktın en fazla 100 gr artı cıkar benim dedigim yanlıssa ama eksi cıkarsa en az yarım kilo oynar ve bu uc gunde bagırsakları calıstıracak seyler tuket git 1 lt yesil cay ic mesela ama bi laf dinle be hatun:KK62::KK62::KK62:

Back
X