Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaaaa vallami kiz naptin okuzu catalina takio bi lokmada yuttunmu:) az kendine hakim ol ozaman yediklerine say hemen diyetine basla % 4 yapmistin galiba bi ara onun gibi yne yapiyosn yap kurtul artilarindan
evet %4 yaptım da nası yaptım bende bilmiyom:KK70:dun sondu zaten midem de yeme lan napıyon bugun ben agrıyorum demeye basladı, hemen spora kosuyorum simdi :KK73:

Canım bi de bu hafta birinci olucaktın.Muskayı yenecektin.Bi silkelen devam ett..
Sen yaparsınn.Bu hafta birincisinnn. :Hadiii görelimm senii toparlan.
muskayı gecer miyim bilmiyomda birinci olmam cok zor onu biliyorum :KK47:
bu tarihi yazın bir yere bacılar....

havan batsın....hıhhh :)
yaz bi yere sana spor yapmazsan artı koyacam dedim :KK53:
Kıskandın mı yoksaa :KK66:
amaaan ne kıskancam ben onu simdi spora baslayım da aksam yazarım btlbetul btlbetul spor gorsun:KK59:

çok kötü örnek oluyon bize ama aaaaaaa......... özüne dön kilo verdin şımardın sen....
hemen simdi suan size soz veriyorum bu hafta eksidee olucam :KK42:

kızlar merhaba.. sabah herkes araziydi..
bende yeni geldim yürüyüşe çıktım telefon geldi bir akrabamız vefat etti apar topar eve geldim hazırlandım çıktım ..
cenazeyi defnettik eve geldim ama şimdi cenaze evine gidicem malum yardım etmek lazım .. menümü hızlıca yazıyım ben ne olur ne olmaz akşam geçte olsa girmeye çalışırım kendinize ii bakın..
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kibrit kutusu ev yapımı peynir

öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata

akşam yiğebilirsem çorba içerim ama sanmıyorum , es geçicem malesef.. suyuda içebildiğim kadar içiyorum şuana kadar 2 lt oldu spor yarım kaldı bugün yarım saat yürüyebildim.. haydin görüşürüz..:KK25:

bende yeni geldim yürüyüşe çıktım telefon geldi bir akrabamız vefat etti apar topar eve geldim hazırlandım çıktım ..
cenazeyi defnettik eve geldim ama şimdi cenaze evine gidicem malum yardım etmek lazım .. menümü hızlıca yazıyım ben ne olur ne olmaz akşam geçte olsa girmeye çalışırım kendinize ii bakın..
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin

öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata

akşam yiğebilirsem çorba içerim ama sanmıyorum , es geçicem malesef.. suyuda içebildiğim kadar içiyorum şuana kadar 2 lt oldu spor yarım kaldı bugün yarım saat yürüyebildim.. haydin görüşürüz..:KK25:

başın sağolsun...

menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin

öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata

Allah rahmet etsin canm.
Başınız sağolsun.

Ben başlayayım. Adım Ebru. 2 yıllık evliyimm. Çocuğum yok. 161 boyum ve 61 kilom.
oo cok sevindim merhabalar :))

22 yasinda 1.69 boyunda 63 kiloyum.
kilomun büyük kısmı alt kisimda toplanmis basen var bacaklarim da kalin.
en büyük hayalim bacaklarimi ve basenlerimi eritebilmek bunu sizlerin destegiyle basarabilirim insallah:)
ilk hedefim 60 sonrasi 58..
BI de 38 bedene girebilmek :)

sizinle tanıştığıma cok memnun oldum :)
simdi napmam gerek :))

kaptanim ben ortalamayi bozuyorum, isterseniz beni simdiden listeye almayin.
ya canim dayanamayacagim soracagim öncelikle merhaba :)
cok dikkatimi cektin masallah güzel fizik dümdüz karin.
merak ettigim hep boyle miydin yoksa kendin mi kendini bu hale getirdin :)
benım kilo fazla olmamasina ragmen kat kat gobegim var :((

oo cok sevindim merhabalar :))

22 yasinda 1.69 boyunda 63 kiloyum.
kilomun büyük kısmı alt kisimda toplanmis basen var bacaklarim da kalin.
en büyük hayalim bacaklarimi ve basenlerimi eritebilmek bunu sizlerin destegiyle basarabilirim insallah:)
ilk hedefim 60 sonrasi 58..
BI de 38 bedene girebilmek :)

sizinle tanıştığıma cok memnun oldum :)
simdi napmam gerek :))
Kaptanımız toplight toplight in geri çevirdiği üye olmadı.
Çok bi kilon yok canm boyunda uzun. Ama basenlerini eritmek istiyorsan kollontai kollontai sana sporla ilgili tüyolar verebilir.
Her gün menü spor ve su bildirimi yapıyoruz. Gün içerisinde neler yediğimizi liste halinde paylaşıyoruzz.

ya canim dayanamayacagim soracagim öncelikle merhaba :)
cok dikkatimi cektin masallah güzel fizik dümdüz karin.
merak ettigim hep boyle miydin yoksa kendin mi kendini bu hale getirdin :)
benım kilo fazla olmamasina ragmen kat kat gobegim var :KK43:(
Bu kadar eski bi mesajı alıntıladığına göre bayağı bi geçmişi okumussun

Back
X