Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 muska77 tatlım fotolarına baktım resmen bir sen daha gitmiş. yüzünü görmüyorum ama duruşun bile gençleşmiş resmen ..eminim yüzünde o şekilde olmuştur.. canıı gönülden tekrar tebrik ederim canım azmin başarın süperrr....:KK9::KK9::KK9::KK9:
15,30-16,00 gibi yuzumude koyarim canım bakarsın. En çok o değişti zaten.
Fotoğraflarda çok incesinn. Özellikle siyah olanı harikaa :)))
Siyahın sihri ;)

merhaba hanımlarben forumu bırakıyorum artık paylaşım yapmayacağım .Buradaki özgürlüğüm buraya kadarmış .İki ay once forumumu karıştırıp hakkında yazdığım şeye darılan arkadaşimami yanayim .Aramızda gizli sakli mi var diyip butun mesajlarimi karistiran 7 senelik erkek arkadaşıma mı... Belki de ben iyi koruyamadım . Diyet takımı uyeliğimde baslamadan bitti hakkinizi helal edin . BOL KİLO VERMELER ...

merhaba hanımlarben forumu bırakıyorum artık paylaşım yapmayacağım .Buradaki özgürlüğüm buraya kadarmış .İki ay once forumumu karıştırıp hakkında yazdığım şeye darılan arkadaşimami yanayim .Aramızda gizli sakli mi var diyip butun mesajlarimi karistiran 7 senelik erkek arkadaşıma mı... Belki de ben iyi koruyamadım . Diyet takımı uyeliğimde baslamadan bitti hakkinizi helal edin . BOL KİLO VERMELER ...
İyide ben sebebi anlayamadım?

zamanı geçmedi tatlım bebiş hastanede bildiğim kadarıyla okuyandan Allah razı olsun.....
tamam canım okurum bi yere yazmak gerekiyor mu?
Yok yok :-)
Biliyorum biraz daha vermem gerek.
Ama öyle mutluyum ki kendimi manken gibi görüyorum valla!:oops:
öyle oldun zaten tatlım
Kiskanma. Çuval gibiydi giydiklerim :KK43:
Ne olursa onu alıyordum.
114 ne demek betus bi hayal et.

Yunus balığına benzer bir ifadeyle geziyorum zaten. :)
Ama kalbinden çıkınca eşimin yuzundeki o ifadeyi unutamam.
İçeri bir hemen her yerin belli diye fircaladi.
:-) çok güzeldi.
Elin adamları bakiyomus:-)
kıskansın biraz enişte
canım keşke kendini belli etmeyen bir nick kullansaydın
Buraya gerçek hayattaki insanlarla paylaşamadığım şeyleri paylaşmak için uye olmustum . Şimdi her yazdığım izleniyorsa ne anlamı var ?
hepimiz öyleyiz canım her derdimizi burda paylaşıyoruz hakkında hayırlısı olsun

kollontai kollontai canım ben haftasonu diye menü yazamadım canım malum ufaklık hastaydı beni bu hafta takip listesinden çıkarırmısın
canım sana geçmiş olsun diyemedim ..şuan nasıl oğlun umarım ateşi normale gelmiştir.. çok salgın var tekrar geçmiş olsun canım

canım sana geçmiş olsun diyemedim ..şuan nasıl oğlun umarım ateşi normale gelmiştir.. çok salgın var tekrar geçmiş olsun canım
teşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruz

Canm ikinci üyelik alabilirsinn.

teşekkürler tatlım yaaa allaha şükür ateşi düştü ama ateşin etkisiyle yavrumun dudağında kocaman bir uçuık çıktı şimdi onunla uğraşıyoruz
inşallah tez zamanda oda iyileşir canım.. Rabbim çocuklara hastalık vermesin ciddenn insanın eli ayağı dolaşıyo :(

Cısları gömmüş milleti dövüyo..
Bu da senin hakkın al bakalım :KK67:

Hiiiiii :KK46: Mi acaba???

Evet silkelen bacım hani bu hafta yarışıyorduk.....
az sonra tartıya cıkacam bacım, iki gun corba diyeti yaptım mı tamamdır, sen hatırlarsın corba diyetlerimi ;) testi de bugun yapıcam umarım bebek yoktur, cunku ilk gundemim aldırmak olur :(
Bu arada cuma 70,8
Bugün 69,6
Fark 1,200 :KK76:
muhteseeeeemmmmmmm:KK73:insallah listeye girersin bu hafta, cabuk gelen cabuk gidiyo ;)
Kızlar 28 beden kot aldım sevinçten çıldıracağım neredeyse..
İlk defa bana olanı değil beğendiğimi aldım..
Yani bu 38 bedene düştüğüm anlamınamı geliyor?:KK49:
aynen 38 beden muskaaaaa:KK73: bitanem ben 64 ken 38 almıstım simdi hepsi bol geliyo 5 kilo daha verdin mi 36sın yaniiiil:KK73:
kollontai kollontai canım ben haftasonu diye menü yazamadım canım malum ufaklık hastaydı beni bu hafta takip listesinden çıkarırmısın
kaptanım bu hafta sen de oglusunda hastasınız diye seni muaf tutmustum, bugun yeni listeye geciyoruz, seni ekleyeyim mi??

ben 68 im +800 diyo tartı

Untitled-2.webp

Back
X