- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.881
çok beklersin der gibi mi bu duyarsınnnn betüllduyarsıınnn....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beklersin der gibi mi bu duyarsınnnn betüllduyarsıınnn....
Canım başınız sağolsun. Çok uzucu gerçekten.Merhaba kızlar,
Ben bir süredir, olumlamalar, dualar gibi ruhumu rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani şu evrene pozitif duygular yolla vs. işlere sardım fakat temizleniyor mudur nedir anlamadım başıma gelmeyen kalmadı :)
Mahalleden bir genci, uzaktan da akrabamız aynı zamanda çocuğu vurdular dün değil önceki gecegazetelere falan da çıktı. Dün cenaze evindeydim fakat adli tıptan hemen çıkamadığı için bugün öğle namazına kaldırılacak. Herkes ne kadar kolay insan öldürüyor artık bu memlekette, çok üzücü. Kafan attı çek silahı. Neyse sabah sabah moralinizi bozdum.
@toplight kaptancım alkolik olcak kadar içmiyorum merak etmeyin :) en çok iki kadeh, sarhoş olmuyorum yani. Antidepresan yerine azıcık alkol, kafa dağıtmaya yani.
Kilomu yazmıycam, Cuma günü bildiririm. Eğer ayrıldığım kilomdaysam takıma girerim, yoksa bir hafta dışardan menü bildirimine başlarım. Bu Cumadan itibaren menü bildirimlerine başlıycam yani cezaları bekliyorum sayın şirin kaptan yardımcımkollontai
Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkes kendine göre zorluklar yaşıyor, ben de kendimi bildim bileli çok rahat zamanlar geçirmedim. Dönemsel olarak canımı sıkacak, beni yaralayan şeyler yaşadım fakat hepsi bana bir şeyler öğretti ve beni bana taşıyor eminim. Bilinçli olarak hiç isyan etmemeye çalışıyorum, olabildiğince olumlu bir insanım. Allah büyüktür vardır bunlarda da bir hayır.
Ayyy çenem düştü, seviliyorsunuz, öptümmmmmm
çok beklersin der gibi mi bu duyarsınnnn betüll![]()
Maşallah canmmdün :68
bu gün :67,4 --- şükür.... tamam 67 cim ben sana kurban olayım :)
Hadi gozun aydın kız!kızlaaaaar bebek yok, ooooh be :) ama hala regl olmadıgım icin sisim cok fena![]()
Tebrikler arkadaşım.Merhaba arkadaşlar 2 gün giremedim nete sorun vardı, özledim sizleri.. Bugün hurmami yedim ve suyunu içtim sonuç harika anında sonuç aldım çok çok teşekkür ediyorum sizi seviyorum 1 kilo verdim bu arada çok mutluyum devamı gelir inşallah
ayyy iyi sevindim..hani menümü begenmemiştin ya,bu menüyle zor verirsin gibi algıladımhayır yakındır duyarsın der gibi... senin kalbin fena :)) kaç kilo olursan ol en fazla 2 ayda bir fark yaratabiliyosun
Teşekkür ediyorum cnmHadi gozun aydın kız!
Tebrikler arkadaşım.
Çok sevindim canm.Allah hayırlı bi zamn da nasip etsin.kızlaaaaar bebek yok, ooooh be :) ama hala regl olmadıgım icin sisim cok fena![]()
Çok sevindeim canm Allah daim etsin.Merhaba arkadaşlar 2 gün giremedim nete sorun vardı, özledim sizleri.. Bugün hurmami yedim ve suyunu içtim sonuç harika anında sonuç aldım çok çok teşekkür ediyorum sizi seviyorum 1 kilo verdim bu arada çok mutluyum devamı gelir inşallah
ayyy iyi sevindim..hani menümü begenmemiştin ya,bu menüyle zor verirsin gibi algıladım
neyse ki öyle değilmiş..
67 yi görmüşşsün süper yaaa..ben de önce 70 leri bir görsem..
canım başın sağolsun bayaa üzücü şeyler yaşamışsın hayatın içindeyiz malesef ...insanlar gerçekten kötü oldularMerhaba kızlar,
Ben bir süredir, olumlamalar, dualar gibi ruhumu rahatlatacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani şu evrene pozitif duygular yolla vs. işlere sardım fakat temizleniyor mudur nedir anlamadım başıma gelmeyen kalmadı :)
Mahalleden bir genci, uzaktan da akrabamız aynı zamanda çocuğu vurdular dün değil önceki gecegazetelere falan da çıktı. Dün cenaze evindeydim fakat adli tıptan hemen çıkamadığı için bugün öğle namazına kaldırılacak. Herkes ne kadar kolay insan öldürüyor artık bu memlekette, çok üzücü. Kafan attı çek silahı. Neyse sabah sabah moralinizi bozdum.
@toplight kaptancım alkolik olcak kadar içmiyorum merak etmeyin :) en çok iki kadeh, sarhoş olmuyorum yani. Antidepresan yerine azıcık alkol, kafa dağıtmaya yani.
Kilomu yazmıycam, Cuma günü bildiririm. Eğer ayrıldığım kilomdaysam takıma girerim, yoksa bir hafta dışardan menü bildirimine başlarım. Bu Cumadan itibaren menü bildirimlerine başlıycam yani cezaları bekliyorum sayın şirin kaptan yardımcımkollontai
Ayrıca iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Herkes kendine göre zorluklar yaşıyor, ben de kendimi bildim bileli çok rahat zamanlar geçirmedim. Dönemsel olarak canımı sıkacak, beni yaralayan şeyler yaşadım fakat hepsi bana bir şeyler öğretti ve beni bana taşıyor eminim. Bilinçli olarak hiç isyan etmemeye çalışıyorum, olabildiğince olumlu bir insanım. Allah büyüktür vardır bunlarda da bir hayır.
Ayyy çenem düştü, seviliyorsunuz, öptümmmmmm
yaaaa...
betül cüm ben 80 in altına düşene kadar pek onların ayrımını yapmiyim diyorum..yani az az hepsinden yiyeyim..79 kilo olunca sıkı bir spor ve katı bir diyet uygulayayım diyorum..çünkü vücudumu tanıyorum..ben bunlar olmadan bir yaşam süremem..
daha sonra tekrar kilo alırım..hayatımın vazgeçilmezleri bunlar..inan günde 5 kaşık nutelladan 3 parça bitterlere geldim..birden hepsini bırakmayayım..
sana bişey dicem şok olacaksın..
ben kaşık kaşık toz şeker yiyen biriydim..çaya 2 tatlı kaşığı şeker atıyorken şimdi sıfır şekerli içiyorum 8 gündür ama..
8 gün önce buraya geldim ve beliki de sağlımğımı kurtadım
merhaba kızlar dün giremedim cezamıda almışım zaten:) bugün sabah karışım çayım ve hafif kahvaltıyla başladım güne ceza yürüyüşle yaptım 2 km yürüdüm yeterlidir umarım ..yeşil çayımı içicem şimdi. zona atak yaptı ağrısı çok olduğundan fazla giremiyorum ilaç aldım oda uyutuyo..
sporu ihmal etmiyorum buraya yaz geldi 2 güne yüzmeyede başlarımçooook geçmiş olsun.... sporda iyimiş maşallah....
sporu ihmal etmiyorum buraya yaz geldi 2 güne yüzmeyede başlarım