Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu gün lahana çorbası günü yaptım.... yalnız çorbam efsane olmuş.... seve seve içiyorum bakalım faydasını görücem mi....
Ben bikere yapmıştım ama yarısı çöpe gitti..
Bugunde muskanın soğan çorbasının içine bol lahana ve bikaç yaprak ıspanak koydum. Bu sefer güzel oldu. Bugun çorba günü yaptım.

paylaşiim

bir koca lahananın yarısını kıydım yıkadım güzelcene beklettim sirkeli suda

sonra koca tencereye koydum içine 1 soğanı 4e bölüp attım
2 kapya biberim vardı çürümesinler diye onu da doğradım içine
2 de çerliston biber
1 havuç
bolca kırmızı biber
kaya tuzu
toz karabiber -- bunu biraz daha az katydım eyiydi :)

azcık zeytin yağı

piştikten sonra benim blenderım yok onları küçük parçalayıcımda tırt çektim

misss gibi oldu.... maydanoz koycaktım unutmuşum :KK43:
Afiyet olsunnn..

Ben bikere yapmıştım ama yarısı çöpe gitti..
Bugunde muskanın soğan çorbasının içine bol lahana ve bikaç yaprak ıspanak koydum. Bu sefer güzel oldu. Bugun çorba günü yaptım.

aaa niye çöpe gitti ki nesini beğenmedin... ben yerdiim yazııık :) üç kaseyle sınırlı olmasa bi tencere yerim yani....

heee enişte pardon :))) aman aman kızdırmayalım ennişteyi bir tırstım ben....

innşallah..... sabah 67,1 dim 66 ya çok yakınım yarına eksi gelirse süper olur....

yazmayı unutmuşum içinde bir tanede tavuk göğsü var..... yarım parça yani....
Sen cumaya göre- kaçtasın??
Sana yetişme ihtimalim varmı????

aaa niye çöpe gitti ki nesini beğenmedin... ben yerdiim yazııık :) üç kaseyle sınırlı olmasa bi tencere yerim yani....
Kız lahana sınırlı değil ki.. Ne kadar çok yersen o kadar zayıflarsın diyorlardı...
Benimki çok acıydı. Bir gün yana yana içtim sonra suyunu döktüm. Öyle içmeye çalıştım. Ama bitmeyince ne yapıyım döktüm. :oops:

kız onu şöyle yapıyolar 3 kaşşık sütle haşlıyolar sütü çekince tamamen üzerine muz doğrayıp yiyiyorlar....
ben sade yulaf ezmesi aldım sadece 1 kase yoğurdun içine 4 yemek kaşığı koyuyorum (30 gr ) oluyor günlük alınması gereken miktar öyle yiyiyorum benimkide çok tatsız ama yoğurdun tadından başka bişe almıyorum ben yiyebilirim yani sütle yapmıyorum ben öyle kötü oluyor hem sütün şişkinlik yapma ihtimali var

Back
X