Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında ben istanbulda büyüdüm eşim sağlıkçıydı istanbulda tanıştık eşim balıkesirli evlenince buraya geldik sonra kızım oldu sonrada oğlum derken alıştım buraya... ailem istanbulda yaşıyor
istanbul'un neresinden ? bende istanbul'da büyüdüm o bakımdan.. 5 sene oldu memlekete geri döneli ..

muska77 muska77 tatlım nasıl oldun valla baya aklım kaldı derler ya inan bugün aklım sende kaldı ara ara girip okumaya çalıştım ama şimdi okudum hepsini.. Allah birdaha göstermesin canım..

istanbul'un neresinden ? bende istanbul'da büyüdüm o bakımdan.. 5 sene oldu memlekete geri döneli ..

muska77 muska77 tatlım nasıl oldun valla baya aklım kaldı derler ya inan bugün aklım sende kaldı ara ara girip okumaya çalıştım ama şimdi okudum hepsini.. Allah birdaha göstermesin canım..
güngörende oturdum annemler hala orda sen neresindensin? bakırköy kız meslek lisesinde okudum eşimde bakırköy il sağlık merkezinde çalışıyordu tanıştık buralara geldik nasip işte

güngörende oturdum annemler hala orda sen neresindensin? bakırköy kız meslek lisesinde okudum eşimde bakırköy il sağlık merkezinde çalışıyordu tanıştık buralara geldik nasip işte
eennneemmmm yalnız akraba çıkmaktan tırsıyorum seninle kızım hayatlarımız teğet geçmiş hep :p :KK70:
bende bahçelievlerde yaşıyodum yaşam hastanesinin yanında..

nilsub nilsub ayrıca ortaokul ve ilkokula eski taş okulda gittim bakırköyde.. lise 1 i fatih kız lisesinde okudum orda ayrılmışız :D

eennneemmmm yalnız akraba çıkmaktan tırsıyorum seninle kızım hayatlarımız teğet geçmiş hep :p :KK70:
bende bahçelievlerde yaşıyodum yaşam hastanesinin yanında..
Ayy benimde korkulu rüyamm..
Bi akrabayla burada karşılaşmak. Gerçi başka hiçbi konuda sıkıntım yok ama diyet yaptığımı bilmelerini istemem. Yaniçok kafata takmıyor gibi görünmrk haşuma gidiyorr.

Back
X