Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin canım merak etme onlar özel üretim :KK70: onları gösterip aradan sıyrılıyoruz :p :KK70: şaka bi yana onların alışmış vücut yapıyolar benimde ikinci haftam öle zumba falan yok lügatımda daha :KK66:
:KK70:Ben ilk buraya geldiğimde sporun 's' sini bilmiyordumm
İki haftaya kalmaz sende böyle yaparsınnn..

Hadi hemen duşa madem, öyle kalırsan hasta olursun Allah korusun :)
Gellldiimmmmm...
girmişken banyoyuda yıkayayım dedimm. Elimi sürmüşken makinemin filitrelerini yıkayayım dedim. Duşakabindi duvardı derken işim yeni bittiii
Ama bende bittimm. Adım atacak halim kalmadııı..
Birde kocişim geldiğinde yürüyüşe çıkacağız.(çöp atma- bi iki eksikleri alma falan)

düşersin tabii.. önemli olan bol hareket.. ben 1 milden 2 mile transfer olucam haftaya onuda 1 hafta yada duruma göre 2 hafta yapıp öle öle arttırcam squatta yapıyom azıcık bide ip atlıyorum.. o zumbanın videosunu gördüm izlerken bile yetişemiyorum bu totoyla hiç yakalayamam diye hareketleri bıraktım :)
Evet yaa nasıl bişiymiş o 10 dk da 3 kez ara verdimm. Kalbim başımın içinde atıyordu sanki
11 dkya gelirken zaten bırakmazsam acilden toplarlardı benii:KK70:

Napim kız baksana 600 ip atlıyorum diye beni gaza getiriyor ebrusonmez ebrusonmez :KK70:
Bu kadar harekete kilo mu dayanır :KK70:

Valla ben de hic bugune kadar 3 mil yapmamıstım. 1 mil, 2 mil falan yapıyordum hep. Simdi bi anda 3 mil yapınca ki dedigim gibi birkac haftadır spor falan hak getire, bunye kaldırmadı :KK70: Yavas yavas artırmak en güzeli :KK66:
Ama hanii beni geçicektinnnn...:KK34:
kollontai kollontai olsaydı beni sollardıı...

İnşallah canım

Çok şükür şimdilik iyi , çok çok az yiyor.
Astım varmış doğuştan 9 yaşına kadar kortizonlu ilaçlar verilmiş. Tabi iştahla birlikte 200 kilo olmuş ama görenler 150 falan gösterdiğini söylüyorlardı.

Buda 2 aylık değişimi
Eki Görüntüle 1776945
Maşallah canm eşinin boyu uzun ya o kadar göstermiyorr.
Ne güzel vermişşş...
İnşallah ideal kilosuna kadar devam eder..

kollontai kollontai

menüm
sabah 1 yumurta 3-4 çatal patatesten patatesli yumurta

öğlen lahana çorbası

akşam lahana çorbası

tamamm sevdim de 2 gün üst üste çekilmiyor bu meret :)

Su : 2lt
1 demmlik yeşilçay

spor
4 mil leslieye başladım ama bitiremedim 34. dk pes ettim
100 squat
100 zıplama -- cezaaa

regl oldum olacam olamıyorum :) garı olmak ne zor ne zor....

Back
X