Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kollontai , btlbetul btlbetul bugünkü menüm

sabah:
1 dilim tavuk salam :KK23:
1 dilim kepek ekmeği
1/2 kk peynir ev yapımı
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay..

ara:2 kuru kayısı 2 ceviz

öğlen
3 kaşık tavuklu bezelye
3 kaşık ev yapımı yoğurt

akşam mercimek çorbası 3 kepçe
3 lt su ,bugün gene temizlik yaptım ama 700 ip atladım 100 er 100'er
ayrıca bir spor yapmadım yani..

rakibim sağlam geliyosun bakalım yarın dını dınıııınnnn böyük gün errr meydanında bakalım kim kazanacaaak :)

Hanımlar menüleri yazarken kaptan yardımcılarını mı etiketliyoruuz? Öyle bir gelenek mi var bu takımda? Birkac kisi yapınca sorayım dedim :)

tutmayın beni gidip keyiff kahvesi yapçem anam şu an böyyle bütün enerjim çekilip alınmış içimden gibi kolum kanadım böyle akıyo yerlere......... yer çekimi artmış olabilir mi...... yoksa yer beni yutmaya mı çalışıyo.... hüüüp diye içine mi çekiyo beni... ben keçilerimi topliyimde gidip kahve yapiim bari... kaldırın beni keçilerim :))

@kollontai

menüm
sabah 1 yumurta 3-4 çatal patatesten patatesli yumurta

öğlen lahana çorbası

akşam lahana çorbası

tamamm sevdim de 2 gün üst üste çekilmiyor bu meret :)

Su : 2lt
1 demmlik yeşilçay

spor
4 mil leslieye başladım ama bitiremedim 34. dk pes ettim
100 squat
100 zıplama -- cezaaa

regl oldum olacam olamıyorum :) garı olmak ne zor ne zor....
Zor demii:KK70:
Ahh ahhh :))

siz bi de o erkeğin halini düşünün bu ne yaaa diyodur :)))
gayet memnun canım bir dünya kız arkadaşı var veletin :D adam yüzücü anacım popo kıvrık vücut kas ( teyze oğlum bu arada) diyoruz zaten bu ne ya bütün sülalenin hakkını sana geçmişler torpil var bu işte diye.. bizim fit olmamız lazımken o fit ..çokk büyük haksızlık :(

tutmayın beni gidip keyiff kahvesi yapçem anam şu an böyyle bütün enerjim çekilip alınmış içimden gibi kolum kanadım böyle akıyo yerlere......... yer çekimi artmış olabilir mi...... yoksa yer beni yutmaya mı çalışıyo.... hüüüp diye içine mi çekiyo beni... ben keçilerimi topliyimde gidip kahve yapiim bari... kaldırın beni keçilerim :))
Ya ne güldüm :D
Ben içtim keyif kahvemi hadi iç bakalım sen de :))

ben bu saatten sonra hiçbişey içmiyorum benim yerimede iç olurmu?

Back
X