- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.341
Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu fırsat bulursam girerim..
Bak cozutmayın ha bu hafta birinci olacaz ona göre..
sıcak suyunu iç
50 ipini unutma
yabancılara kapıyı açma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu fırsat bulursam girerim..
Bak cozutmayın ha bu hafta birinci olacaz ona göre..
ay ne 4 ay mı hadi inşallahbak tabi... şunun şurasında maximum 4 aya fitiz... yeter ki bırakmayalım....
ayy yavaş beni geçersin sen şimdivery good maaan.....
menüm:)
05,30 2 kayısı 2 ceviz 2 bardak ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta 5 yeşil zeytin 1 kk peynir 1 dilim tam.buğ.ek. 2 bardak şekersiz çay
ara : 1 elma
öğlen: 1 tabak yoğurt içine 4 yem. kaş. yulaf ezmesi
ara : 1 elma
akşam : 1 kase limonlu mercimek çorbası haşlanmış tavuk 1 parça bide haşlanmış havuç ve brokoli yedim akşam biraz kaçırdım çok tokum
2,5 litre su
1 demlik yeşil çay
spor (iftiharla sunarım)
300 ip atladım hemde iple:)
1 miles lessie
20 mekik
10 sugaut :)
her yanlarım ağrıyo![]()
ne yaptın sen böyleAfiyet olsun. Menüde spor da çook iyi
100 squatı nasıl yaptın yaa
Yani açıkcası tok karnına düşününce biraz
bunu nasıl bi kafayla yazdım emin olamadım.![]()
evet bu cuma listedesin canım hadi bakalım derece ile gir listeye tam gaz yola devamtoplight kaptanım benim bu cuma ikinci haftam bitti haftaya cuma listeye girebiliyormuyum?
yoksa daha sonraki hafta mı ?
kız zaten 58,9 dun 400 gr mı vercen hedefini yüksek tuttamam rakibem, ama regl artım olabilir pazartesiyeamaaa cumaya 58.5 olcam bu sefer
![]()
valla burda çekirge arkandayım diye yazacaktım ama devamını okudum gülmekten öldüm kalbimi duymuşsunuz sanki yahuuusabah ki 50 ipsiz ip spordan sayılmayacak.... ona göre... kimse bunu sporum bu diye yazmasın @kollontai azcık kolla kız beni :))
oooo aferin sana da çekirge@morordek canımm. Neredesin kayboldunn.
Ben 150 ip atladım. Bu halimle
bide leslie1 mil
Bide 10 dk bel ve yan yağları eritme videosu var ondan yaptım.
canım eski bir üyemiz pırasa çorbası için annem hep hastalanınca yapardı 1 gün içer iyileşirdik soğukalgınlığına birebir demişti ama hiç denemedim benaz limonla gider bence :)
muhteşem betüş o olur bi de seninle yazışırken hep çılgın betüş aklıma geliyor kızaaaa takıma ad buldum inek obası :)))) @kollontai oba başı biz de çekirgeleriyiz :))))
ahaa bende mahmut hoca olmuşum :)Sanırım oda ben oluyorum..
Kaptanda Mahmut hoca![]()
kız nerde 10 çiğ fındık komşuda yiyince menüye girmiyormu yazmamışın menüye@kollontai @ycfa @morordek
Kahvalt:
Krep( 2 silme kaşık yulaf kepeği ve1 yum.dan)
Peynir salatalık 5 zeytin
Öğle: 1 kase yoğurt 1 mini et köfte
Akşam:1 kase soğanlı lahana çorba
Su: 3 litre Yarım litre bitki çayı
Spor: 300 ipsiz ip
Leslie1 mil
Yan yağlrı bel yağları eritme videosu 10 dk
30 dk yürüyüş.
Şekersiz kahve ve çay da içicemm.
Afiyet olsun. Menüde spor da çook iyi
100 squatı nasıl yaptın yaa
ay ne 4 ay mı hadi inşallah
kızlar şimdi yapıyoruz ya hurmayı çizip suya atıyoruz ya hurma sayısının tek rakam olması gerekiyormuş 1-3-5-7-9 gibi çift yemiyomuşuz
bak bu ablayla yapıyom... 2 kere oynatınca 100 oluyo :)) birde 5 i var orda 105 ...... reca ediciğim 100 deyip 5 tanemi yemeyelim....
bak bu ablayla yapıyom... 2 kere oynatınca 100 oluyo :)) birde 5 i var orda 105 ...... reca ediciğim 100 deyip 5 tanemi yemeyelim....
bunu bu hızla yapıyosan helal önünde eğilirimhurafee....
valla sen bile bu hareketlerle zor kırdın ben ne yaparım bilmemöylee sıkı tutcaz... dursa da bırakmıcaz.... sapıtmıcaz :)
Doğru dur 7. Grup taki arkadaşlar da süper ler eminim burası da öyledir.tanıdııııım :)) teşekkür ederim buraya da uğra bak burdakiler zayıflattı beni.... tam bitterlerin tatlı dünyasına dalıp gidiyordum ki , çekip aldılar beni :))
sen kaç kilosun 51 kilosunda bizi yiyosun (bunu bu hızla yapan 5 günde erir)![]()
bunu bu hızla yapıyosan helal önünde eğilirim![]()