Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iki gunluk cezan, herkesinkini tek tek hatırlamıyorum, kilo da 63 yazdın dun bildirim yapmadın onu yazdım bende

kızım sabah 2 dlm ekmekden bisi olmaz anladık karataycısın :KK66: ayrıca sutlu gevrek tatlı degil ki, cikolata gibi kalorisi de yok senin bitterin gibi degil yani :KK66:
atla iste eneee, cezeryeye yazdım dun, onceki gun neye yazdım hatırlamıyom valla, ben cezerye ne bilmiyom dun kocişe sordum menude varsa cok kalorili ceza yaz dedi ben de yazdım :KK66: gevezesin diye ceza yazmam :KK66:

25 gramı 80 kalorimiş .... benim yediğim 60 gr dı... koruyucu içermiyor ekstra hiç bir şey içermiyor hurma badem kayısı ezmesi.... bunları bilgi olarak yazdım..... zıplıyorum azz sonra :))) pesss yani enişteyi de kendine benzetmişsin :)) bas cezayı demiş yaa :))

Yelizz17 Yelizz17 canım geçmiş olsun ... Dış çıkarma evreleri keşke ateşsiz olsa ama işte :KK51:

Kızlar bende sabah limonlu suyundan önce zipladim 50 kere üstüne de limonlu suyumu içtim :KK66:

IMG_20160220_095950.webp

25 gramı 80 kalorimiş .... benim yediğim 60 gr dı... koruyucu içermiyor ekstra hiç bir şey içermiyor hurma badem kayısı ezmesi.... bunları bilgi olarak yazdım..... zıplıyorum azz sonra :))) pesss yani enişteyi de kendine benzetmişsin :)) bas cezayı demiş yaa :))
hımmm cok da cezalık bisey degilmis ama sen yine de zıpla lahmacun olcan daha ;) adam yanımda dura dura menu takibi ogrencek valla :)

nilsub nilsub iyiyim tatlım iste normale dönmeye çalışıyorum.. Bugün yiğenim bende teog a ben hazırlıyorum ..birazdan eşim gidicek derse basliycaz.. Öğretmen moduna girdim ödev kontrol ediyorum.. :)))) sen nasılsın geçtimi öksürüğü kızçenin ?

nilsub nilsub iyiyim tatlım iste normale dönmeye çalışıyorum.. Bugün yiğenim bende teog a ben hazırlıyorum ..birazdan eşim gidicek derse basliycaz.. Öğretmen moduna girdim ödev kontrol ediyorum.. :)))) sen nasılsın geçtimi öksürüğü kızçenin ?
Biraz daha iyi çok şukur yeğenine başarılar canım Allah zihin açıklığı versin

Telden girdim kızlar benim bacaklarımın ustu çok ağrıyo totomda bişey yok normalde burda herkes totom ağrıyo diyor bendemi var bi sorun:)
Benimde alt bacak baldır kısmı ağrıyor. Bugun gecer diye düşünmüştüm ama daha da fena olmuş adım atamıyom. Ayağımı sürüterek geziyorum.

Günaydın canlar
Dün akşam bebiş biraz rahatsızlandı listeyi paylaşamadım. Oğluş diş çıkarıyor ateş yaptı. Bütün geceyi ayakta geçirdik ,şimdi düştü şükür.
Ama yedikçe telefonun not kısmına tuttum buyrun..
Sabah : 1 haşlanmış yumurta , 3 zeytin , 1tk krem peynir , domates , salatalık
Ara : 3 kuru kayisi
Öğlen : 1 kase k. fasulye , yoğurt
Ara. : 1 yeşil elma
Aksam : 8 hamsi , salata
Gece : 1 fincan yeşilçay

Su : 3lt
Spor :100 ip , 30 dk yürüyüş

Ekmek hiç tüketmiyorum , şükür bu beni rahatsız da etmiyor..
Sporu da gün gün arttıracağım..
Cok iyi tebrikler :KK9:

Seni gidi yaramazz :KK20:
Şimdi şıpla bakalım çekirge
50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!

Günaydın hepiciğinize
Kalkar kalkmaz 50 ipimi atladım. Şimdide ılık limonlu suyumu yudumluyorum.
Ohh afiyet olsun :))

Bugun spoprunla eritirsin artıkk.
Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri donecekler :(

Ama tartı bugun artı gösterdi.. Sinirlrim bozuldu yaa..
Dün hiç kaçamak yapmadım. 6 da da akşamı yedim.
Aslında şu ara bağırsaklarım düzensiz çalışıyor. Ben kahvaltı yaptığım zamn wc ye giderdim. Ama 2-3 gündür düzenim bozuldu.
Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.

Back
X