Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok iyi tebrikler :KK9:

50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!

Ohh afiyet olsun :))

Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri donecekler :KK43:

Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.
Ben her gün hatta her saat başı tartılıyorum.

Cok iyi tebrikler :KK9:

50 zipladim simdilik. Bugün sporu sıkı tutacagim!

Ohh afiyet olsun :))

Oyle yapicam, yoksa bana arti olarak geri donecekler :KK43:

Duzen degistiyse ondandir, gün güne uymuyor, o yuzden ben tartilma isini en az 2-3 gunde bir yapmaya calisiyorum.
Bugun şu 5 te 5 diyetinin ilk gününü yapıcam.
Gün boyu sadece haşlanmış patates yiyiliyor. Sabah 2 tane ufak patates yedim. Öğlen ve akşamda böyle olursa iyi :)))

Bugun şu 5 te 5 diyetinin ilk gününü yapıcam.
Gün boyu sadece haşlanmış patates yiyiliyor. Sabah 2 tane ufak patates yedim. Öğlen ve akşamda böyle olursa iyi :)))
Ayyy nereye gitsem 5'te 5 beni buluyor :D
Ben oyle şok diyetlere karsiyim ya sonrasında hemen geri aliyormussun gibi geliyor

Versinler bana, hak ettim ben :KK42:

Sen de fena ciktin haaa, ipli atlarsak sayar mısınız peki?

Ya ben misafir agirlamaktan giremedim ki.. cok iyi canim valla, tebrik ederim... Ben cok fena seyler yaptim bugün, o yuzden hic bulasamiyorum sana :KK42:

2'nizin de menusu cok guzel tebrikler:KK9:

:cry: Ben cozuttum cozutacagim kadar zaten:KK42:

Ohh valla super... seninle yarisamiyorum bile bugun :KK43:

Bence gayet iyi canim tebrikler

iplisi daha makbulmüş :)

Hanimlar kesin cezami, boynum kıldan ince valla. Ben akşam irademe hakim olamadım, oyle bir cozuttum ki :KK43: Bana 5000 atlama anca keser ama cok gec oldu, cok yoruldum artik yarin yapacagim spor... 50 ipsiz 50 ipli atlamam var sadece..

affet beni peder diyosun :))

iplisi daha makbulmüş :)
Dun ip aldim artik atlamalarimi ipli yapacagim. Bu sabahkini baldir agrisindan yapamadim da gun icinde spor icin ısınıp ipli atlayayim diyorum ;)

Bende öyle karşıydım ama mecbur bu hafta da sabit olmak istemiyorum. Eşim demekki idealin bu diyorr..Offf
Onu bazen ben de dusunuyorum. 62'den inmek sadece hastalik zamanina nasip oldu :/

affet beni peder diyosun :))
Affetmeyin, vurun kirbaci, vurun kirbaci diyorum :D

Back
X