- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede ancak bu kadar olurdu...ay bu kadar olur bide yaşıtmışız tutmayın bizi![]()
Hehh heehh heee kiz bukadar olur baska neleriniz ortak cikar daha:)ay bu kadar olur bide yaşıtmışız tutmayın bizi![]()
ortalık pembe diziye döndü herkesin ikişer üçer rakibi varAma tabi izine gitmeden önce @dysania rakibemdii...
İşler karışık yanii
Evet taş gibi rakibem varr..Onun rakibesi benim:) hemde sıkı bi rakibe![]()
öyleyiz zaten:)Bencede ancak bu kadar olurdu...
Siz rakip olun bence :)))
Vayy yandin kizim kollontai su siralar pek hirsli degil korkmana gerek yok ondan:) muska herzaman hirsli ondan kork dmncyi bilemiyciiiim:) ondanda korkarsan iyi olur kzin kacamagi yok bikerenem:)
evett yaa :))ortalık pembe diziye döndü herkesin ikişer üçer rakibi var![]()
dallas zayıflama kulubuevett yaa :))
Kimin eli kimin cebinde belli değill
Hmmm bizim ikinci rakibe o muydu oda bugun pes etmis baksana menuye neler var neler mubarek gun menusu sanki:) ben ikinizide yerim citir citir:)))
vallahi ben hepsinden tırstım:)Vayy yandin kizim kollontai su siralar pek hirsli degil korkmana gerek yok ondan:) muska herzaman hirsli ondan kork dmncyi bilemiyciiiim:) ondanda korkarsan iyi olur kzin kacamagi yok bikerenem:)
altın günü altınHmmm bizim ikinci rakibe o muydu oda bugun pes etmis baksana menuye neler var neler mubarek gun menusu sanki:) ben ikinizide yerim citir citir:)))
Televizyon tarihinin en çok ilgi gören dizisi.Entrika,ihanet,yalan,viski dört dörtlük bir dizidir.Ewing kardeşlerin müthiş savaşları,cliff barnes,pamela,sue ellan gibi karakterlerle bir zamanlar yıllarca insanları televizyonun başına kitleyen efsanevi dizi.....dallas
sana bişey diyimmi ben size bağırdığıma ayrıca tırstım... keşke haşlamasaydım demeye başladım sizi kendi elimle gelecek hafta kaçamak günümü hiç ettim siz o gün canıma okursunuzvallahi ben hepsinden tırstım:)
iyiki yok bide olsa ne olcak bilmemTelevizyon tarihinin en çok ilgi gören dizisi.Entrika,ihanet,yalan,viski dört dörtlük bir dizidir.Ewing kardeşlerin müthiş savaşları,cliff barnes,pamela,sue ellan gibi karakterlerle bir zamanlar yıllarca insanları televizyonun başına kitleyen efsanevi dizi.....
Bilmeyenler içinn.
Bende tv kültürü hiç yok yalnız
Evet bu hafta kallontai bize verdii.Malum yeni adetleri bimez terletelim iyicene diyeHmmm bizim ikinci rakibe o muydu oda bugun pes etmis baksana menuye neler var neler mubarek gun menusu sanki:) ben ikinizide yerim citir citir:)))
:) dogru valla ben niye buyutuyosam hemen yasimi:)25 de kız doğum günümde bile soranlara 29+2 diyorum ..![]()
sana bişey diyimmi ben size bağırdığıma ayrıca tırstık keşke haşlamasaydım demeye başladım sizi kendi elimle gelecek hafta kaçamak günümü hiç ettim siz ogün canıma okursunuz![]()
kız dallası yakalayamadım ben o jenerasyondan değilim ne yazıkki :))))Televizyon tarihinin en çok ilgi gören dizisi.Entrika,ihanet,yalan,viski dört dörtlük bir dizidir.Ewing kardeşlerin müthiş savaşları,cliff barnes,pamela,sue ellan gibi karakterlerle bir zamanlar yıllarca insanları televizyonun başına kitleyen efsanevi dizi.....
Bilmeyenler içinn.
Bende tv kültürü hiç yok yalnız