Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay benim rakibelerime bakın kızlar kollontai kollontai muska77 muska77 d_mndc d_mndc yandım ben bu baklavalar zehir oldu bana zehir:KK43:
Vayy yandin kizim kollontai su siralar pek hirsli degil korkmana gerek yok ondan:) muska herzaman hirsli ondan kork dmncyi bilemiyciiiim:) ondanda korkarsan iyi olur kzin kacamagi yok bikerenem:)

Televizyon tarihinin en çok ilgi gören dizisi.Entrika,ihanet,yalan,viski dört dörtlük bir dizidir.Ewing kardeşlerin müthiş savaşları,cliff barnes,pamela,sue ellan gibi karakterlerle bir zamanlar yıllarca insanları televizyonun başına kitleyen efsanevi dizi.....
Bilmeyenler içinn.
Bende tv kültürü hiç yok yalnız

Televizyon tarihinin en çok ilgi gören dizisi.Entrika,ihanet,yalan,viski dört dörtlük bir dizidir.Ewing kardeşlerin müthiş savaşları,cliff barnes,pamela,sue ellan gibi karakterlerle bir zamanlar yıllarca insanları televizyonun başına kitleyen efsanevi dizi.....
Bilmeyenler içinn.
iyiki yok bide olsa ne olcak bilmem:KK70:

Hmmm bizim ikinci rakibe o muydu oda bugun pes etmis baksana menuye neler var neler mubarek gun menusu sanki:) ben ikinizide yerim citir citir:)))
Evet bu hafta kallontai bize verdii.Malum yeni adetleri bimez terletelim iyicene diye
Listeyi düzenleyene kadar dedi ama :))
Bence kalabilir kolay bi rakippp morordek morordek

Bilmeyenler içinn.
kız dallası yakalayamadım ben o jenerasyondan değilim ne yazıkki :))))

Back
X