Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu da benim menüm kızlar: @kollontai ebrusonmez ebrusonmez ycfa ycfa
Sabah kalkınca limonlu ılık su
Evden cıkmadan önce de spor oncesi biraz enerji versin diye 2 kuru kayısı ve 1 ceviz ici yedim.
Sabah:
Sebzeli omlet (yaklaşık 3 yk kadar)
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
5 yeşil zeytin
yarım salatalık
yarım simit
biraz meyve (saymam pek mümkün degildi cunku ortaya tabak yapmıslardı ama abartmamaya dikkat ettim)
2 bardak sekersiz cay
Ara:
1 fincan sekersiz Turk kahvesi
Akşam:
1 kase mercimek corbası (patates ve un yok, diyete özel bir tarif bulup öyle yaptım :KK73:)
2 yk taze fasulye
1 kase yogurt
Yarım ince dilim kepekli ekmek
Simdi de 1 kupa yeşil çay içiyorum.
Spor:
30 dk ormanda yürüyüs
475 ipli ip atlama (@kollontai cezamdan düşünüz lütfen, dün de 50 tane atlamıştım, toplam 525 ediyor, kaldı 475 tane :) )
yarım saat voleybol oynadık arkadaşlarla açık havada
1 mil Leslie
15 dk zumba
Su: 2.5 lt bitti, 1.5 lt'lik şişemden biraz içtim, gece yatana kadar o şişe de biter toplam 4 lt eder..
Aşallah canım bugun çok iyi toparlamışsın.

Iilk kez demeledim ondam beceremedim diyorum ebru 1lt nasil iciyo bidaha deniycem bakalim
TAtlım bende başta sevmemiştim.Ama içerisindeki kafein bağımlılık yaptı herhalde..
Şimdi içmesem canım çekiyor.Birde benim ölçeğim var 2 tatlı kaşığı falan alıyor.1 litreye ondan bitane atıp içiyorum.

@kollontai
sabah kalkar kalkmaz hurmalı ılık su 2 bardak
kahvaltı:1 küçük domates,1 kk peynir,5 yeşil zeytin,1 yumurta,1 dilim tam b.e.,2 bardak şekersiz çay
ara : 2 hurma 1 fincan yeşil çay
öğlen: 1 tabak yoğurdun içine 3 kaşık yulaf ezmesi birde biraz kırmızı lahana doğradım
akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 küçük kase brokoli haşlaması
su 3 litre
1 demlik yeşil çay (3 kupa alıyor demliğim )
spor
sabah 30 dakika yürüyüş(dışarda)
1 mile leslie
300 ipli ip
akşam üstü 30 dakika yürüyüş(dışarda)
Seninde menun super canim masaAllah
Dün baklava bugün gofret, sen ne diyeti yapıyorsun kuzum :KK70:

kollontai ceza yazarken mevcut kilo/boy oranına bakmıyor ama zayıf olsan ne fayda :110:

Hiç duymadım ben de, ama zaten öyle şeyleri hiç bilmem :KK70:

Hani nerde gofretler?? Şu haliyle cok iyi ama gofret varsa ona göre yorumlayacagım:KK12:
Gofret degil kiz hurma yemis:)

TAtlım bende başta sevmemiştim.Ama içerisindeki kafein bağımlılık yaptı herhalde..
Şimdi içmesem canım çekiyor.Birde benim ölçeğim var 2 tatlı kaşığı falan alıyor.1 litreye ondan bitane atıp içiyorum.
Bende az katcam canim bidaha demleyip 1 lt yi nekadar surede iciyon bebis

Back
X