Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben caydım bile muska haklı çıktı valla :) yımırtaları evde unuttum.... sabahta bir şey yemedim kahve yapçak vakit olmadı... aç kaldım uleynnn....

şimdi nescafe mi içiyom... listeye uyamıcam ben anladım.... genel olarak uyucam ama iş yerinde yumurta nasıl yicem yahu kokar hava da ısındı mübarek...

kısmen uyucam.... bakalım...
Aaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamı

Eneeeee ben niye ceza aldımki hergün 45 dk yürüdüm ekstra evi bal dök yala temizledim bugün spor yok onun yerine geçsin bari iki tane cenaze iki gözüm iki çeşme ağlamakdan canım çıkdı iki tane fidancık gitti biri 27 yaşında iranlı arkadaşımın birincilikle üniversite mimarlık bitirmiş kardeşi üşüyorum diye eve gelmiş hastaneye götürmüşler gece sabah vefat etmiş :KK61:diğeride 1 yaşında caniiiii trafik canavarı öldürdü küçüçük bebeği arkadaşımın bebeğini :KK61:üzüntüden hiçbirşey yapamadım bugün
Sabah
Kakaolu shake 200 kalori
Öğle
Zıkkımın köküüüüü
Akşam
200 kalorilik sabahkiii shake morel 0 :KK61:
canım başın saolsun
Allah ailelerine sabırlar versin yardımcıları olsun inşallah....
kaçak betüş ben şu an ıspanak ve yumurtamı yiyorum
Aaaaa seni gidi hain betüşşş. Beni nasıl yarı yolda bırakırsın.İş yerin eve uzakmı Öğle arası eve gidip yesen olmamı
ben varım ebru bakma sen o cadıya ben tam gaz başladım 45 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım
ben kg ları verip onu gececem

btlbetul btlbetul canım aynı sıkıntı şu an bende de var. O yüzden ben menüyü yer değiştirdim. Akşam olacak köfteyi sipariş verdim akşam 2 yumurta ve salata yapıcam.
B blanche_ea nasıl gidiyor senin tatlım

yaa ben akşamda yiceğimi işyerinde yemek zorundayım çünkü 7 de çıkıyorum o saatten sonra yememem lazım.... bakalım kısmen uyuyorum elimden geldiğince...

bu gün mesela bozma şeklim yumurta yemedim 3 bardak nescafe içtim gibi diğerleri aynı...

yarında uyarım sonraki gün Allah kerim :) akşamdan hazırlamak lazım sabah ben terelelli oluyorum.....

btlbetul btlbetul canım aynı sıkıntı şu an bende de var. O yüzden ben menüyü yer değiştirdim. Akşam olacak köfteyi sipariş verdim akşam 2 yumurta ve salata yapıcam.
B blanche_ea nasıl gidiyor senin tatlım
canim benim ikinci gunum, sabah ben zor uyandim; sonra da evden zar zor ciktim. Ishal olmusum :(

Bugunku menumu yaziyim ama bakalim uyabilecek miyim?

Sabah 9.30:
1 simit,
30 g pinar beyaz

Ogle 12.30:
Izgara tavuk gogsu (150 g ancak vardir),
Buharda sebze(50 g)

Saat 15.30:
1 yesil elma, 10 findik

Saat 17.30:
1 yesil elma, 10 findik

Aksama yuruyus yaparim yazarim zaten ama planim bu sekilde; hayaller bu bakalim gercekler nasil olacak :)
Su da 3 lt planliyorum, simdiden 1 oldu :)

Güüünaydın yoğun bir gün yine elhamdülillah. Tartımı bildiriyorum; 99.3 :KK53:
@muska77 morordek morordek @kollontai @nilsub -500 galiba cumadan bu yana

@muska77 cumaydı canım o ne moral vardı ne vakit. katil olasım vardı ama... mecburiyet ten oldu dışarda olunca bide etrafım kalabalık olunca hiç ses ermeden yüklendim kahveye puahhaha

Kuşhan ı yapmaya başladım bi bardak çayımı 1 dilim kepek siz ekmeğimi yedim ama fazla açım galiba. B blanche_ea yarın mı başlasak. Hahhaha durdur beni . Cayicim caymiciimmm. Yiyijiiimmm. YYemijiiimmm. Yeah
Mcxxxx hepinize bol keyifli günler hatunlar
Kız sende Betüş gibi cayma :))
Bol bol su iç mideni şişirir.

Beni sor bide Betüşş.
Çiğköftelerin ahı çıktı :))
10 sıkım çiğköfte nedir yaa Bildiğin dana gibi yemişimm.
Nasıl yedim o kadarını şu an kendime pes diyorumm.
Zaten gram gram veriyordum.İyice mahvettim :KK61:
Yaa yaaa 10 sıkım çiğ köfte 540 kalori!!! Akşam akşam o kadar kalori alınır mı?

günaydınnn
betüş kız niye caydın bakimm bizi gaza getirip
biraz önce regli oldum bu sabah 10 gün önce geldi gene anlamıyom bi ay tam gününde bi ay 10 gün önce regli olmaya başladım bu arada bakalım becerebilirsem 13 gün beceremezsem 6 gün yapacam isveç diyetini
Kaptanım zaten bende 6 gün düşünüyorum.

Yaşasin spor bugun spora basliyorum kizlar.
bu arada da bir yandan ev toplamaya başlıyorum bugun. Daha ev bulmadik ama cikacagiz o belli. 1 ay surmez bile....
kolay gelsin bana
Ayy en zor iş bence ev taşımak :))
Daha önce taşınmamış biri olarak bunu söylemem biraz saçma olsa da :KK53:
Taşınma ihtimali beni korkutuyorr. Eşyalarıma kıyamıyorum.Taşıma şirketleri bile adam gibi yapamıyor :KK48:

Back
X