Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya bence de sade dondurma guzel odul, bitter de olabilir :)

bence muska77 muska77
takim ici hafta birincisine,
%3 ve uzeri verenlere (birinci olmamislarsa bile),
en az cezayi alana odul verelim.

herkes yarisa dahil olsun :KK70:
%3 ve üzeri oldugu halde hafta birincisi olamıyorsa diye bi durum olusacak mı merak ettim :KK70: Takım dışındakileri kastediyorsan onu bilemedim tabi :))
Bence uygun bu dedigin sekilde :)

14 Nisan Cezalar:
btlbetul btlbetul - 300 (gene menün yok, artı da cıkmıssın zaten zıpla canım. Bi de 13 Nisan'ın 100 atlamasını yaptın mı?? )
@afife lale - 300
T tatlitambak - 300 (toplam 600 cezan var, yapınca yaz)
@melampusefe - 100
B blanche_ea - Sen kendi cezanı kendin kesmissin zaten sekerim :KK66:

@denizmineymis - 13 Nisan 100 atlama cezasını yapmıs mıydın?

yok keyfim yok benim enerjisizim :( ama atlarım yaz sen hafta sonu geliyo nasılsa...

Onada veririz küçük bir ödül mankenim güzel öneri.

2 kare bittere izin verelim nasıl?

Öyle değilde takım içi birinci seçelim kim en çok yüzdeyi verirse çikolata ödülü alsın olmazmı?
çikolata varsa işin içinde betülden bir atak bekliyorum beettüüüşşşşşş duy duyyy :D
btlbetul btlbetul

nilsub (80,4/79,3/1,1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58
olarak yazılmıs
Kaptan yardımcım çok cevval canım..
Olabilir bence makul.
%3'un üzerini gören kisi sayısı cok az oluyor. Haftalık yüzde birincisine böyle bi ödül daha tesvik edici olabilir.
Ben %7 küsur yapmıştım mezun olurkene :KK59:
tamam canım söyledi vakvakım:) 58 miş
Kendimi çook işe yaramaz hissettim
Beş para etmez kaptan :KK53:

Bence hem birinciye odul verelim, hem de %3 ustune? %3 yapmak her babanin harci degil di mi muska77 muska77 ?
Bak nilsub nilsub dondurma diyor %3 ün üstü dondurma kazansın..
İşte ben de bunu kastediyordum :))
Gerçi çoğu bırakacak diye tahmin ediyorum da... Şu an asıl takım listesinde max kişi sayısını aşmıyoruz ama ileriki haftalarda durum ne olacak bilmiyorum o_O
Yok be gelen devamlı kalmıyorki ben o yüzden her geleni kabul ederim 15e kadar yolumuz var.
inşallah canım kızlar havalarda ısınıyor ödül olarak dondurmada olabilir ay hemde ne güzel olur:)
Bencede

Ben %7 küsur yapmıştım mezun olurkene :KK59:
İşte hem takım hem etap birincisi olmustun zaten muskam, maşallahın vardı :KK15:
Genelde %3 ve üzeri yaparlarsa zaten takım içinde yüzde birincisi de olurlar diye dedimdi.
Kendimi çook işe yaramaz hissettim
Beş para etmez kaptan :KK53:
Sacmalama ya, o kadar şeyle ugrasıyorsun bari onu da ben yazayım dedim :)
Yok be gelen devamlı kalmıyorki ben o yüzden her geleni kabul ederim 15e kadar yolumuz var.
Haklısın, umarım öyle olur, hepsi kalırsa işimiz var :D

Back
X