• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla böyle takip etmeyince herkes kopup gidiyor. Bi de klasik "Ben nerden ceza aldım" soruları.. Artık ceza yazarken not alıyorum kime neyden ceza yazdım diye. Yoksa ben de unutuyorum.

Cuma menüsü de yok, 3 gün menü yazmamak 900 atlama eder.

B blanche_ea seni de etiketliyorum canım, yeni cezalara :KK66: Dilersen toptan yeni listeyi de yazabilirim.

cezam neyse çekerim 1000 yapacağım canım

WP_20160418_009.webp

bakın ben gaza gelip naptım o_O

Pazartesi kilolarını kaydedip takip etmiyoruz sanırım, genel bi kontrol amaçlı soruluyor :) Muska tutuyorsa onu bilmiyorum tabi.
Sen zaten tüm hafta cok iyi beslenmistin canım, mantı dedigin 3-4 kaşık mı neydi, haftada 1 ögünden o kadar etkilemez :KK66: Bi de akşamı da dengelemistin yani günlük toplam aldıgın kalori gene de cok degildi.
Evet canım vücut eritmis mantıyı pek mutluyum sormaa ;)

Aaa bu olmamış işte nasıl dikkat etmezsin iddia ne olacak. Senin mutlaka kazanman lazım.Çok dikkatli ol canım.

farkındayım ama sınavlar bitirdi beni bir sınav yeri bir yerde diğeri taaa ank diğer ucunda şuan bacaklarım baldırlarım omuzlarım kısacası tüm vücudum ağrıyor.

Ben de bisiler soyledim simdi, yiyip 4'ten sonra bir sey yemeyecegim; kalorimi cok dusurmek istemiyorum metabolizmam yavasliyor ve enerjim dusuyor; gunluk en az 1000 iyi bence yoksa surdurulebilir olmuyor :KK70:
Katılıyorum valla, cok ac kalınca benim metabolizma da yavaslama moduna giriyor, ne yesem depoluyor sanki :D
Canım hiç böyle birşey isteme..Spirali çıkartıktan sonra bunu yaşamaya başladım.Şişkinliği bir yana kilolarımın çoğunu bu yüzden aldım.
O zaman istemedim vazgectim o_O

Kız 1 kiloluk dumbil ilk basta zorlar seni keşke yarim kiloluklardan alsaydin hatta ilk baslarda su şişelerini kullanıp vücut alisincada yapabilirsin.. Ama neyse almışsın madem güle güle kullan canım :KK15:
ya çaktırma maksat ip ve adımsayardı dambıl bonus oldu ,alışverişe bir başlarsam sonu gelmez genelde:KK59::KK70:

Back
X