• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim bol su ic, yuruyus yap ve allah askina bekunis al bak; biraz rahatlarsin.
kac gundur tuvalete cikmiyorsun ayiptir soylemesi, cok sagliksiz ya :KK43:
bekunis almasın hayıııııır,üniversitede iki kere kullandım ömrü billah kabızlık problemi yaşadım bence lavman yapsın.

ay jillian sana oyuncak gelir be azıcık daha dayan bir iyileş ortalığın tozunu atarsın:)
ay yapamadım iki gozumunn cicegini :) bu arada bekunis demisler ama ben de bi kere aldım kronik kabızlık yoksa alma bence, berbat bisey onun yerine z.yagı ic bi kasık ya da maydonoz suyu daha iyi :)
Senin 14 Nisan cezan 300'mus zaten, yani onu atlamıstın :)
15 Nisan 200 (bisküvili menün)
17 Nisan 100 (corba+kısırdan dolayı)
16 Nisan menüsü yok, eğer yazmayacaksan ordan da 300 :KK66:

Evet aynen öyle. Bizde ceza bitmiyor :)

B blanche_ea Ebru'nun da 100 cezası oldu canım.

Suyun tammış ama baklava+cikolatadan dolayı indirmiyorum cezanı. Yeni de geldin zaten, düzenimize alış :)

Evet sessiz sedasız yazdım cezaları :)

Bence şu an zorlama da biraz gecsin ortalıgı tozu dumana katarsın zaten :KK66:
yaz yaz nota almayalım, zorlayamıyorum zaten, mecbur bekliycem :)
Ne jillianmış şekerim bağımlılık yapmış sende. :))
Zorlama vücudunu tam iyileş sonra yaparsın.
kız jillian gibi yag yaktıran yok ter attıran yok 30 dk ama bi efsane :)

Ben de jillian deneyeyim ya hic denememistim simdiye kadar.
kollontai kollontai sen aletlerini nereden almistin canim ya unuttum ben?
yuruyus dısında kardio calısmadan jilliana baslarsan zorlar canım ama sen bilirsin, ben int ten aldım herseyi :)

canim bol su ic, yuruyus yap ve allah askina bekunis al bak; biraz rahatlarsin.
kac gundur tuvalete cikmiyorsun ayiptir soylemesi, cok sagliksiz ya :KK43:
tatlım burda eczane yok eşime söyledim gelirken alıcak aman yemin ederim kızlar çok fenayım görümcem biraz önce geldi karnın çok şiş duruyor dedi o kadar farkediliyor:(

Adımsayar ben de istiyorum aslında ya, fiyatı da uygunmus :KK70:
Telefonda uygulama var ama malum her yere telefonla gidilmiyor :KK70: :KK70:
evet ben bakmıştım iyileride var casıo falan 70 80 arası boyunu kilonu adım cm kaydediyorsun ne kadar yürüdüğünü ve tam olarak kaç kalori yaktığını söylüyor çünkü herkes aynı km yürüsede farklı kalori yakıyor:)

Ben ne yiyecegim aksam yaaa, isim var ne saglikli olur ne yiyeyim bilemedim :KK43:
valla ben de bugün baya yoğunum yarın bi de sınav var :( ben akşama yağı azaltılmış ton balıklı salata yiycem belki fikir olur sana da söyliym dedim..
Bu arada sebebini henüz bilmediğim atlama cezamı da yaptım haber veriym dedim :D

Eve gelince 2mile üstüne yaptım hemen ceza kesilmiş boynumuz kıldan ince de ceza verirken yanlarına neden olduğunu da yazma şansın var mıdır acaba morordek morordek
İlk menünden yazmışım da akşam yemegini ayrı bir mesajda yazdıgın icin suyunu orada tamamlamıssın. Malum bunca kisinin menüsünü böyle ayrı ayrı mesajlarda takip etmem cok zor oluyor.
Mumkunse
Sabah:
....
Ogle:
.....
Aksam:
......
Spor: ......
Su: .....
seklinde yazarsan menülerini takip etmem kolaylasır.

B blanche_ea bu arkadasın cezası yok beybi.

Back
X