• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menüm
muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea d_mndc d_mndc
sabah 2 kayısı
kahvaltı 4 5 kaşıl lor yarım dilim köy ekmeği 2 çatal tahin helvası aldım regl olucam diye aldım kızlar:)
ara bol kahve çay su
öğlen 1 kepçe yoğurda 1 yk sade yulaf ezmesi 1 haş yumurta pul biber nane
akşam 1 tabak taze fasulye 2 kaşık kısır (ama bulgur çok azdı bol yeşillik vardı)
şimdide 1 fincan kefir içiyorum
spor 1 saat yürüyüş
su 2bitti

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ,
Kahvaltım;

Yarım ince dilim tam buğday ekmeği
Domates
7 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
1 bardak portakal suyu ( sıkma)

Öğle:
Çorba
Kahvaltıdan artırdığım ekmeğin geri kalan yarısı :)

Akşam:
Patatesli tavuk ( göğüs kısmı snitzel gibi ince doğranmış şekilde yapıldı az yağlı)
Yoğurt
Salata

Su: 2 lt su içtim yatmadan 3e tamamlamak istiyorummm :)
Spor: bugun 7 km yürüdümm :)

muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai B blanche_ea
Günün raporu kızlar

Sabah
2haşlanmış yumurta
1dl kepek ekmeği
az light peynir(Küçük küplere bölüyorum peyniri 4küp yedim. Tartan arkadaşlar varmışş ben yapamıyom onu henüz :D )
çay(Zaten hep şekersiz tüketirim o yüzden belirtmiyorum artık ;) )

Öğle
Sabah kahvaltı kuvvetli olunca öğlede 3kaşık yoğurt yedim

Ara
1bardak kefir

Akşam
1kase tavuk suyuna çorba
1kase akdeniz salata

Ekmek günde 1dilim sabah tüketmeye çalışıyorum diğer öğünlerde yok

Su : 2lt tamamladım biraz daha artabilir
Spor: Bugün 3mile yaptık leslieciğimle çok sıcaktı dışarda yapmadım yürüyüşü
+ 30dk egzersiz
Hergün orda olduğundan bi haber olduğum başka bi kasımı keşfediyorum heryerim yanıyo a dostlar :D :D :D

Herkese iyi akşamlar kızlarrr
toplight toplight B blanche_ea morordek morordek kollontai kollontai bugünkü menüm
Sabah:1 dl tam buğday ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+yarım domates ,salatalık ,nane,maydonoz
Öğlen:yarım kase mercimek çorba+1 porsiyon mantarlı tavuk sote+1 tabak salata
Ara:1 yeşil elma+1 az şekerli türk kahvesi
Akşam: 4 kaşık yoğurt+1 salatalık
Ara: yarım çay bardağı leblebi ve kuru üzüm karışımı
Su:3 lt üstü
Spor: yarım saat yürüyüş + yetmezse diye 100 kere zıpladım :)

B blanche_ea dünden kalma haftasonu dahil 400 atlama cezamıda yaptım :)
100 100 girdim çıktım atladım bakalım
Heee birde mesaj sayım bu mesaj dahil 13 yada üstü oldu :)
Benden bugünlük bu kadar

Eki Görüntüle 1816972
nasıl kızlar bizde böyle bir diyetemi başlasak :KK70::KK70::KK70:
Ayyy ne güzel olurdu böyle bir diyet

Ayy benim adam coştu yarın denize gidelim diyor.. İzni hafta içi 26 derece gidelim diye tutturdu.. Hasta olucaz adamın yüzüne bu mevsimde anlaşılan :KK64:
Hangi şehirdesin canım? Deniz henüz soğuktur ama havuz süper ılur
yeni gelen arkadaslar bundan sonra herkes her gun yazdıgı mesaj sayısını bildirsin lutfen!
Sizi takip etmekten yoruldum mu diyorsun canım Muska nın hikayesini okuyan geliyor tıpkı benim gibi
Hal böyle olunca yorulmakta haklısın

canım ben sabah 6 da bi çıkıyorum 7.30 gibi gelip 8 de kahvaltı yapıyoruz bir de akşam üstü ikindi vakti 17.00 gibi çıkıp şimdi geldim birde evde leslie yapıyorum banamısın demiyor ama yavaş kilo veriyorum malesef....
Vayyyy bu tempoya istediğin kiloyaa mutlaka düşersin canım. Şu duraklama dönemini en kısa zamanda atlatırsın inşallah işte o zaman seni kimse tutamaz artık
Ben buradayım da baya yogun bi gün gecirdim, hoca da habire bi şeyleri degistirmemi istiyor yaptıgım seylerde. Okuyup kacıyorum, benlik bi durum olunca müdahale ediyorum anca :)
Off şu doktora bi biteydi :KK70:
Hangi alanda doktora yapıyorsun canım. Bir de ötle yoğunlukta diyet zor oluyordur. Ben çalışmaya başlayınca nasıl olacak bu diyet onu bilemiyorum. Şimdilik evde ıkduğum süreci iyi değerlendirmem lazım sonra düşünüyüm o kısmı da

Günaydın hanımlar..

Yaa dün cok üzüldüm sonradan menün tammıs ceza yazmısım diye ama her zıplama eksi getirir öyle düsünelim :)

Canım senin ayagının şişliği inmis galiba yürümeye başladıgına göre? Bir sonraki hafta ceza listesine girmek istiyor musun?

Regl olduysan zıplama cezalarını yürüyüs olarak yapabilirsin, zıplama bence o dönemde :)
Senin 300 cezan 45 dk yürüyüse denk. B blanche_ea
100 de bugunden yazdım 20 dk oldugu icin. Onu da sonra yaparsın 15 dk yürüyüs.

Alışırsın alışırsın :D Bizde ceza cok nasıl olsa ;)

Acaba neden? Dondurma, noodle falan ondan olmasın :p
Sana da 100 ceza yazdım bu arada ;)
Ayağım iyileşti şükür.Yaz şekerim yaz cezam neyse çekerim :)

kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea toplight toplight
Bugünkü menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta dımates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
Ara kahve
Öğle salata 3 yemek kaşığı bulgur pilavı( aslında yasak ama hazır pişirmişken süt olsun diye yedim)
Ara: 2 kaşık kısır
Akşam semizotu salatası 3 kaşık barbunya 2 kaşık bulgur pilavı
Yatmadan önce humana stil süt arttırıcı çay
Su 3 litre
Spor lessie 1 mil 50 mekik 200 ip atlama
Mesaj 5+

toplight toplight morordek morordek kollontai kollontai muska77 muska77 B blanche_ea
Günün raporu kızlar

Sabah
2haşlanmış yumurta
1dl kepek ekmeği
az light peynir(Küçük küplere bölüyorum peyniri 4küp yedim. Tartan arkadaşlar varmışş ben yapamıyom onu henüz :KK70: )
çay(Zaten hep şekersiz tüketirim o yüzden belirtmiyorum artık :KK66: )

Öğle
Sabah kahvaltı kuvvetli olunca öğlede 3kaşık yoğurt yedim

Ara
1bardak kefir

Akşam
1kase tavuk suyuna çorba
1kase akdeniz salata

Ekmek günde 1dilim sabah tüketmeye çalışıyorum diğer öğünlerde yok

Su : 2lt tamamladım biraz daha artabilir
Spor: Bugün 3mile yaptık leslieciğimle çok sıcaktı dışarda yapmadım yürüyüşü
+ 30dk egzersiz
Hergün orda olduğundan bi haber olduğum başka bi kasımı keşfediyorum heryerim yanıyo a dostlar :KK70: :KK70: :KK70:

sampc1737d6afa943378.jpg

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & blanche-ea & morordek

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
sampc1737d6afa943378.jpg

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & blanche-ea & morordek

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Merhaba bir sorum var kullanan varsa lutfen yorum yaza bilirmi? Goji berry turkce kurt uzumu olmali zayiflatiyor diyorlar

ben de senin gibiyim canım çıkamıyordum dışarı. Grubum sayesinde leslieyi keşfettim ve bugün yaptım iyi terletti be yordu beni. Belli biliyorsundur leslieyi

Fıstık günde kaç kez yürüyorsun?ne zaman okudam yürüyüşe gidiyorsun, maşallah sana

Süpersin canım
çökme nilsub çökme öyle de deme ya. Sen verirsin güveniyoruz sana

Teşekkürler Cnm önerin için. Bugün baktım ilk fırsatta deneyeceğim öğlen misafirlerim vardı cok yoruldum

Back
X