• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar muskayla konustum 2 saat once ancak yazabiliyorum size hepinize selamları var ve dualarınız eksik etmeyin diyor
annesine kolon kanseri teşhisi konmuş, tedavisine baslanacakmıs. muskam icin uzun ve zorlu bir sürec olacak Allah yardımcısı olsun
Allahım şifa versin :(

Kızlar ben geldim dışarıdaydım hemen menümü yazıyım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 KK peynir
3 yeşil zeytin
Yarim domates az maydanoz

Ara 1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen
4 yk tavuk sote
1 tabak salata

Aksam
4 yk ıspanak
Yarım tabak salata

Ara maydanoz çayı

Su 3 lt
Spor 2 mil 1 saat yürüyüş

muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea nilsub nilsub

Öncelikle ben günde 3 ogün besleniyorum daha doğrusu yeni başladım menumu yazma mi gerekir
Evet canım her aksam menü bildirimi yapıyoruz bide yeni başlayanlar 2 hafta günlük msj sayısını yazıyor profilinde msjlarini sayabilitsin daha kolay ;)
Ceza sistemi var bulgur pilavı, pirinç pilavı, abur cubur yasak ama ceza sistemi senin menüme uymuyorsa katılmaya bilirsin .. CezamiDa zıplamak yani ip atlamak yada zıplayamiyosan yürüyüş yapmak .. Cuma günü öğlene kadar kilo bildiriyoruz .. Pazartesiden kaçamak yapmamak adına tekrar bir bildirimimiz var.. Aklına takılan birşey olursa da sor tatlım:KK39:

Evet canım her aksam menü bildirimi yapıyoruz bide yeni başlayanlar 2 hafta günlük msj sayısını yazıyor profilinde msjlarini sayabilitsin daha kolay :KK66:
Ceza sistemi var bulgur pilavı, pirinç pilavı, abur cubur yasak ama ceza sistemi senin menüme uymuyorsa katılmaya bilirsin .. CezamiDa zıplamak yani ip atlamak yada zıplayamiyosan yürüyüş yapmak .. Cuma günü öğlene kadar kilo bildiriyoruz .. Pazartesiden kaçamak yapmamak adına tekrar bir bildirimimiz var.. Aklına takılan birşey olursa da sor tatlım:KK39:
Çok teşekkür ederim akşam toplumu olmak zorunda menü bildirimi bise ben suan kendime ceza olarak yarım saat bisiklet veriyorum profilden msj saymasını bilmiyorum aklımda tutarım artık herşey için tskurler canim

O zaman bugunku menumu yazayım sabah 1 yumurta
Yeşil çay
Bir dilim peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle 1 biner dolma etli
Bol salata
Akşam
Pulbiberli yoğurt
Tek şekerli açık çay sonrada
Ben yarım saat bisiklet yarım saatte oryantal dans oynuyorum

Lutfen beni duyan varmi goji beryy kurt uzumu zayiflamak icin kullanan varmi Allah rzasi icin kullananlar cevap yazsin
ben zayıflamak degil de sıkılastırdıgını duydum

Şu kadar kaldı diyemem ki hocam ne zaman bitiyor derse o zaman bitecek :KK70:
Seneye falan biter heralde. Bitince ne olacagım mechul valla, akademik devam etmek istiyorum da üniversitelerde kadro bulmak sorun. Kısmet, nasip :KK70:

Canım o 28'ine kadar mı ne muskadan izin aldı ama sen diskalifiye edecegim diyorsan bi danıs derim.

Off cok üzüldüm ya, Allah yardımcısı olsun :KK43: muska77 muska77 canım dualarımız seninle.

Bilişim alanındayım ben canım. Ben zaten mezun oldum takımdan, koruma aşamasındayım da bu aralar pek korudugum söylenemez :KK70: Regl haftam zaten karnım şiş geziyorum ortalarda.

Cumadan cumaya listeyi yeniliyoruz artık haftaya alalım :KK66:

Bugun bulgur cok olmus, 100 ceza yazdım, haberin olsun :)
hımm 28ine kadar izinliyse bisey diyemem de ben geldiginden beri cuma gunleri dısında gormedim onu, neyse 28inden sonra katılımı duzelirse devam etsin yoksa diskalifiye yapacak bisey yok

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates

Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik

Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz

Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata

1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)

NOT: boregin cezasi olarak morordek morordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim:KK66: haberiniz olsun
tatlım bir 100 ip de benim icin atlar mısın ;) bu menu 200 u hak etmis ;) birde mesaj sayını bildirmissin tsk ederim, ama saymakla ugrasma sen, seni de surekli topikte goruyorum zaten ;)

Moralimi toparlanan lazim kendime gelmem lazim okadar moralim bozukki kendimi diyete konsantre edemiyorum 100 kilo uzerindekiler anlar neler hissettiğimi
menun guzel canım biraz da kendinden bahset bize boy kilo yas ?? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım 151 boyla takımın cucesi oluyorum sanırım :) kilomda 62-63 arası su aralar :)

Sabah:
Büyük bardak limonlu ılık su
Bir tane haşlanmış yumurta

Ara:
Bir elma

Öğle:
Bir kase tarator
Yarım ıspanaklı peynirli gözleme

Akşam:
Bir dilim kek
Kola zero

Pek güzel bi menü olmadı bugünü böyle planlamamıştım ama misafirlerim vardı düzenim alt üstü oldu zayıflayana kadar misafir kabul etmicem sıfır irade var bendede hemen su koyuverdim ama kızlar kalabalıktı gelenler birde saat 12 de haber verdiler. Bende yorgunlukta eklenince öf aman ne bileyim işte bahane üretiyorummm kes Cezamı hakim hanım:mad:
Spor yapamadım ama bugün hiç oturmadım da:KK61:
Dün gece benim bebişte uyutmadı gece boyu uyanıktı emdi oynamak istedi

Su: 2 lt
morordek morordek muska77 muska77 B blanche_ea kollontai kollontai nilsub nilsub
İyi geceler

Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyor :KK61:aşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et :mad:ne olcak halim bilmiyorum:KK43:amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir:63:aslada bırakmam diyetimi :KK50:sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen :KK68:

Moralimi toparlanan lazim kendime gelmem lazim okadar moralim bozukki kendimi diyete konsantre edemiyorum 100 kilo uzerindekiler anlar neler hissettiğimi
Acil toparla kendini lütfen bak ben 65 kiloydum geçen yıl aman boyun uzun yakışmış ahhhh neren fazla diyenler beni nasıl gaza getirdiyse bu yıl 78.400 lere çıkdım aman zaten yakışıyor çok kilom yok bi ara veririm dedim kilom katlandı zaten depresyon yaşadım ağır ilaçlar şişirdide şişirdi eee bende boş verdikçe kendimin bile tiksindiği vucüda sahip oldum :KK43:yüzüm kollarım incecik sanki birinin bedenine kafam nakil olmuş gibi:KK61:sakın bırakma kendini herkesler nasıl başarmışsa bizlerde başarıcaz zorda olsa yılda geçse gr grda olsa başarıcaz unutma :KK19:başaranlardan neyimiz eksik heeee neyimizzzzzzz eksikkkk:KK53:

Back
X