- 15 Nisan 2016
- 367
- 21.190
- 203
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.901
Kollontino merhaba cevapladigin icin tewekkurlerMerhaba cevapladigin icin tewekkurler canim dikkate alicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kollontino merhaba cevapladigin icin tewekkurlerMerhaba cevapladigin icin tewekkurler canim dikkate alicam
Sabah:
Büyük bardak limonlu ılık su
Bir tane haşlanmış yumurta
Ara:
Bir elma
Öğle:
Bir kase tarator
Yarım ıspanaklı peynirli gözleme
Akşam:
Bir dilim kek
Kola zero
Pek güzel bi menü olmadı bugünü böyle planlamamıştım ama misafirlerim vardı düzenim alt üstü oldu zayıflayana kadar misafir kabul etmicem sıfır irade var bendede hemen su koyuverdim ama kızlar kalabalıktı gelenler birde saat 12 de haber verdiler. Bende yorgunlukta eklenince öf aman ne bileyim işte bahane üretiyorummm kes Cezamı hakim hanım
Spor yapamadım ama bugün hiç oturmadım da
Dün gece benim bebişte uyutmadı gece boyu uyanıktı emdi oynamak istedi
Su: 2 lt
@morordek @muska77 B blanche_ea @kollontainilsub
İyi geceler
Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyoraşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et
ne olcak halim bilmiyorum
amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir
aslada bırakmam diyetimi
sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen
![]()
26 yaşındayım 10 yıllık evliyim cocuk gelinlerdenim maalesef 104 kiloyum boyunda 169 aslında 112 kiloda başladım 99 a kadar düştüm evimi satıp taşındım ve çok saldim okadar yoruluyodumki diyet falan umursamadim ne B ulduysam yedim haliylen 104 e geri dondummenun guzel canım biraz da kendinden bahset bize boy kilo yas ?? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım 151 boyla takımın cucesi oluyorum sanırım :) kilomda 62-63 arası su aralar :)
Desteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmektenAcil toparla kendini lütfen bak ben 65 kiloydum geçen yıl aman boyun uzun yakışmış ahhhh neren fazla diyenler beni nasıl gaza getirdiyse bu yıl 78.400 lere çıkdım aman zaten yakışıyor çok kilom yok bi ara veririm dedim kilom katlandı zaten depresyon yaşadım ağır ilaçlar şişirdide şişirdi eee bende boş verdikçe kendimin bile tiksindiği vucüda sahip oldumyüzüm kollarım incecik sanki birinin bedenine kafam nakil olmuş gibi
sakın bırakma kendini herkesler nasıl başarmışsa bizlerde başarıcaz zorda olsa yılda geçse gr grda olsa başarıcaz unutma
başaranlardan neyimiz eksik heeee neyimizzzzzzz eksikkkk
![]()
Günaydın ben zeynepGünaydın kızlar
Günaydın canim sana da ben yanıtım de tanışmak için soruyorum sen kac kilosun canim ben suan maalesef 104 kiloyumGünaydın güzel insanların takımi.
Tartıya 2 güb kala heyecan dorukta.
Ben sonunda sabit olabildim. Geldi sıra eksiye. Hadi bakalım.
canim verirsin, hic merak etme. Her aklina kacamak geldiginde esini dusun, yolun uzun ama basarirsin :)Desteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmekten
Sabah:
Büyük bardak limonlu ılık su
Bir tane haşlanmış yumurta
Ara:
Bir elma
Öğle:
Bir kase tarator
Yarım ıspanaklı peynirli gözleme
Akşam:
Bir dilim kek
Kola zero
Pek güzel bi menü olmadı bugünü böyle planlamamıştım ama misafirlerim vardı düzenim alt üstü oldu zayıflayana kadar misafir kabul etmicem sıfır irade var bendede hemen su koyuverdim ama kızlar kalabalıktı gelenler birde saat 12 de haber verdiler. Bende yorgunlukta eklenince öf aman ne bileyim işte bahane üretiyorummm kes Cezamı hakim hanım
Spor yapamadım ama bugün hiç oturmadım da
Dün gece benim bebişte uyutmadı gece boyu uyanıktı emdi oynamak istedi
Su: 2 lt
@morordek @muska77 B blanche_ea @kollontainilsub
İyi geceler
Dikkat et canım hava gerçekten çok bunalttı birden bi de maşallah sen bi başlayınca durmak bilmeyenlerdesin yürüme konusunda yığılır kalırsın bi yere allah korusun.. bi de bahar gelince ben hemen yüksek faktörlü güneş kremlrine başlıyorm kullanmıyosan sana da tavsiye ederim günlük hayatta kurtarıcı gerçektenBen de bu sabah iyi uyandim, dun kafama gunes gecmis; of ne kotu oldum bilseniz
Zaten beyazim; hayalet gibi dolandim ortalarda![]()
Ay ışığı hatayi bence sabah kahvaltisinda az yiyerek yapıyorsun. Böyle olunca akşam cok acikip yukleniyorsun kendine. Sabah kahvaltisi zayıf geldi bana. Aksam da hic diyet menüsü gibi değil. Bu şekilde kilo vermek yerine alırsın. Aman dikkat
Öğlen yedigin gozlemeyi tamamiyle hayatından çıkar bence
Selam canım A ayhan zeynep hoşgeldin.. Kendine söz verdikten sonra oluyo gerçekten,yani bi sağlık sorunun yoksa yemeği azaltınca mutlaka faydasını görüyosun.. 25ime girmek üzereyim ben de ve yaklaşık 10gün önce 91kiloyu görünce 165 boyla beynimden vurulmuşa dönmüştüm.üstelik daha evli değilim doğum yapmadım kendimi toparlamazsam sonum fena.. hızla gidiyo ama hiç korkma günlük kalorini takip edip hafif hafif spor yapmaya başlarsan güzel bi başlangıç olacak senin için de canım.. motivasyon yüksektir burda iyi gelir sana da26 yaşındayım 10 yıllık evliyim cocuk gelinlerdenim maalesef 104 kiloyum boyunda 169 aslında 112 kiloda başladım 99 a kadar düştüm evimi satıp taşındım ve çok saldim okadar yoruluyodumki diyet falan umursamadim ne B ulduysam yedim haliylen 104 e geri dondum
Biliyorum maalesef öyle TatlımBi daha yapmam inşallah
hazırları bilmiyorum ben evde kendim yapıyorum:)Ben de alayım diyorum tadı çok kötü mü :)
akademisyen vak vak olucaksın desene:)Şu kadar kaldı diyemem ki hocam ne zaman bitiyor derse o zaman bitecek
Seneye falan biter heralde. Bitince ne olacagım mechul valla, akademik devam etmek istiyorum da üniversitelerde kadro bulmak sorun. Kısmet, nasip
Canım o 28'ine kadar mı ne muskadan izin aldı ama sen diskalifiye edecegim diyorsan bi danıs derim.
Off cok üzüldüm ya, Allah yardımcısı olsun@muska77 canım dualarımız seninle.
Bilişim alanındayım ben canım. Ben zaten mezun oldum takımdan, koruma aşamasındayım da bu aralar pek korudugum söylenemezRegl haftam zaten karnım şiş geziyorum ortalarda.
Cumadan cumaya listeyi yeniliyoruz artık haftaya alalım
Bugun bulgur cok olmus, 100 ceza yazdım, haberin olsun :)
kilosu 4 litre canım pahalı değil denemek lazım sağol:) ama benimki bu kadar ilk defa oluyor:)nilsub @d_mndc bayanlar burada bir arkadasimin kizinin surekli kabizlik problemi vardi. Arkadas 21 gun boyunca her gun 2 kivi yedirdi kizina. O problemi cozuldu. Turkye de kivinin fiyati nasil, bilmiyorum ama uygunsa mutlaka deneyin derim. Baska bir arkadasim da kendisi icin sanirim yine 21 gun yapti, onun da skntsi duzeldi