• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beybi olmamis sen de farkindasin, keki sabah elmayi aksam yeseydin bari :KK43:
Kahvaltilarini duzgun yap artik bence : peynir, yumurta, ekmek, domates-salatalik-yesillik.
:KK61: Ben neden bu kadar cok hata yapıyorum ya aslında bir an önce zayıflamam lazım haftaya işe başlıyorum en azından 2 3 kilo versem iyi olacak

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 kk penir
Yarimsar salatlk,domates

Ogle
3 yk patates salatasi
0.5 kase yogurt
1 dilim borek
Ceyrek domates-salatalik

Ara: ceyrek portakal, yarim elma, 2 kucuk erik
Ara: 1 muz

Aksam
4 yk et sote
1 kaseden az nohut
Salata

1 sa 15 dk yaklasik yuruyus
Su 2 lt oldu sanirim(misafirlikteydim oglen su hesabi karisti biraz ama ya 1 az ya 1 coktur)

NOT: boregin cezasi olarak morordek morordek B blanche_ea 100 atlama verceginizi dusunerek atladim:KK66: haberiniz olsun
hiç darılma ama börek için 100 atlama az tatlım morordek morordek sence :)

Kızlar ben geldim dışarıdaydım hemen menümü yazıyım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 KK peynir
3 yeşil zeytin
Yarim domates az maydanoz

Ara 1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen
4 yk tavuk sote
1 tabak salata

Aksam
4 yk ıspanak
Yarım tabak salata

Ara maydanoz çayı

Su 3 lt
Spor 2 mil 1 saat yürüyüş

muska77 muska77 , @kollontai , morordek morordek , B blanche_ea nilsub nilsub
durumun nasıl ben hala davul gibiyim kefirde işe yaramadı:(

:KK61: Ben neden bu kadar cok hata yapıyorum ya aslında bir an önce zayıflamam lazım haftaya işe başlıyorum en azından 2 3 kilo versem iyi olacak
Canim oncelikle kendini diyet psikolojisinden cikar ve saglikli beslenme moduna gec.
Saglikli beslenme ise saglik acisindan surdurulebilir olmali, senin menun saglikli degil mesela.
Belki kalori azdir ama besinler falso.

Sana bir ornek menu gonderecegim :)

Eklentiler

• 24-30.10.2015.webp
    24-30.10.2015.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 167
Canim oncelikle kendini diyet psikolojisinden cikar ve saglikli beslenme moduna gec.
Saglikli beslenme ise saglik acisindan surdurulebilir olmali, senin menun saglikli degil mesela.
Belki kalori azdir ama besinler falso.

Sana bir ornek menu gonderecegim :)
aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)

Selam canım A ayhan zeynep hoşgeldin.. Kendine söz verdikten sonra oluyo gerçekten,yani bi sağlık sorunun yoksa yemeği azaltınca mutlaka faydasını görüyosun.. 25ime girmek üzereyim ben de ve yaklaşık 10gün önce 91kiloyu görünce 165 boyla beynimden vurulmuşa dönmüştüm.üstelik daha evli değilim doğum yapmadım kendimi toparlamazsam sonum fena.. hızla gidiyo ama hiç korkma günlük kalorini takip edip hafif hafif spor yapmaya başlarsan güzel bi başlangıç olacak senin için de canım.. motivasyon yüksektir burda iyi gelir sana da :KK66:
Inşallah son carem sizsiniz gerçekten şimdiden cuma tartilacagim diye heyecan yaptim

günaydın canlar ;)
yoğun bir mesai başlıyor akşamlara bildirim sayısını geçtim demek mi gerekiyor bilmiyordum ben bol bol yazdığımdan mütevellit:D
akşam menümü yazarım ara ara uğrar ce ee der kaçarım..
muska77 muska77 Rabbim annene şifalar versin canım.

aslında bencede öğlen tam tahıllı ekmek yenilmeli akşama çok acıkıp saldırmamak için diyetisyen bana her öğün vermişti ekmeği:)
Bu diyet cok saglikli bence, once boyle baslayip durunca aksam ekmegi cikartip devam edilebilir mesela yani; bu zaten bana diyetisyenin verdigi menu :)
Her ne kadar pek zayiflayamasam da saglikli bir menuydu :)

bu arada buğdayın zararları ile ilgili bir yazı çıkmış sabah facede gördüm acaba buğday ekmeği yiyip duruyoruz bi problem mi var tam okumadım okuyunca yazarım aslı astarı nedir.

Bu diyet cok saglikli bence, once boyle baslayip durunca aksam ekmegi cikartip devam edilebilir mesela yani; bu zaten bana diyetisyenin verdigi menu :)
Her ne kadar pek zayiflayamasam da saglikli bir menuydu :)
bence neden zayıflayamıyorsun biliyormusun vucudunda yağ yok verilicekte ondan :KK70::KK70::KK70:

Kızlar ne zaman kilo vermeye başlasam şakkkkk kan seviyem yerlere düşüyor :KK61:aşırı yorgunluk baş dönmesi kendi doktoruma gidip kan vermiştim düşmüş gene demezmi bol bol kırmızı et demesiyle tüm yediklerim ağzıma geldi hayatta yiyemem kırmızı et :mad:ne olcak halim bilmiyorum:KK43:amma lakin hap kullanmaya başladım et yemekden iyidir:63:aslada bırakmam diyetimi :KK50:sizce başka ne yiyebilirim kansızlık için bilgisi olanlar bi zahmet yazın lütfen :KK68:
Geçmiş olsun tatlım.Azda olsa kırmızı et ye mutlaka et şeklinde yiyemiyorsan da köfte şeklinde vs ne bilim işte sen bilirsin nasıl sevdiğini :) ayrıca semizotu,ıspanak,kuru üzüm yiyebilirsin.Heleki semizotunun tam mevsimi bol bol ye ohh yarasın :)

savurgan savurgan
Demir iceren yiyecekler:

Tavuk ciğeri İstiridye Sığır ciğeri Sığır eti Kuzu eti Ton balığı Sardalye Ördek eti Organ etleri (sakatat) Yengeç Karides Ton balığı Zenginleştirilmiş tahıl Yulaf Haşlanmış soya fasulyesi Barbunya Fasulye Bezelye Patates Tofu Ispanak Çekirdeksiz kuru üzüm İrmik Pekmez Kepekli ekmek Kabak Kabak çekirdeği Mercimek Nohut Kuru erik Domates püresi Kuru fasulye Domates salçası Börülce Kaju

Back
X