• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim :KK76:
yaa benim bisikletinde pedalını dağıttı eşim :(
gidip pedal kısmını değiştircem dışarda bisiklet kilitliydi paslanmış taşıttıramadım adama gıcık oldum :(
bende bisiklete binmek istiyorum :(

yaa benim bisikletinde pedalını dağıttı eşim :KK43:
gidip pedal kısmını değiştircem dışarda bisiklet kilitliydi paslanmış taşıttıramadım adama gıcık oldum :KK43:
bende bisiklete binmek istiyorum :KK43:
Aaa paslanınca ne yapmak lazım ki acaba bilemedim. Yoksa pedal takar binersin ne olacak. Yaptır bence ya bahar ayları zaten acık havada spor yapmıs olursun ;)

Aaa paslanınca ne yapmak lazım ki acaba bilemedim. Yoksa pedal takar binersin ne olacak. Yaptır bence ya bahar ayları zaten acık havada spor yapmıs olursun :KK66:
pas sökücü maddeyle temizleniyo .. kolada pası temizliyo bu arada ;)
işte pedalı alıcam takıcam .. bisiklet gibisi varmı hem eğlenceli hem pratik.. :))))

pas sökücü maddeyle temizleniyo .. kolada pası temizliyo bu arada :KK66:
işte pedalı alıcam takıcam .. bisiklet gibisi varmı hem eğlenceli hem pratik.. :))))
Hemen yap o zaman bence ;) Ben de cok severim bisiklet binmeyi, cocuklugum hep bisiklet binmeyle gecti ama buyuk sehire gelince binemiyordum yıllardır :) Çok iyi oldu cidden :)

Bugun ne kadar zorlandim ne kadar bilseniz;(
Sabah ogrencim annehsinin yaptigi zeytin yagli (bizim gozlemelere benziyor) boreklerden bir suru getirdi. Ayi0olmasin diye 1 tanesinin 1/4 ini yedim;( Digerleri buzluga...
Oglen de burdan gidecek bir arkadas icin piknik vardi. Arkadasi gormek icin gitmek durumundaydim. Hepsi elde yapilmis 2 cesit pasta, 1 kurabiye, 1 borek, simit, meyvesuyu... Onlar bana ben onlara baktim. Yemedim elh. Korkumdan tabii;) Kizlara da dedim 'Beni atabilirler gruptan'.
Tum bunlar yetmezmis gibi beyim de aksam ennnn begendigim gofretle(wafers) geldi. Kizim 'vey vey anne' deyince ona tabaga koydum. Kokladim kokladim.... Allah im sen yardim et. Agzima bile surmedim

Sabah ogrencim annehsinin yaptigi zeytin yagli (bizim gozlemelere benziyor) boreklerden bir suru getirdi. Ayi0olmasin diye 1 tanesinin 1/4 ini yedim;( Digerleri buzluga...
Oglen de burdan gidecek bir arkadas icin piknik vardi. Arkadasi gormek icin gitmek durumundaydim. Hepsi elde yapilmis 2 cesit pasta, 1 kurabiye, 1 borek, simit, meyvesuyu... Onlar bana ben onlara baktim. Yemedim elh. Korkumdan tabii:KK66: Kizlara da dedim 'Beni atabilirler gruptan'.
Tum bunlar yetmezmis gibi beyim de aksam ennnn begendigim gofretle(wafers) geldi. Kizim 'vey vey anne' deyince ona tabaga koydum. Kokladim kokladim.... Allah im sen yardim et. Agzima bile surmedim
kıyamam nefsinle savaşmışsın resmen
hepside bir güne denk gelmiş cidden bravo iyi dayanmışsın :KK9::nazar::nazar::nazar:

Hanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim :KK76:
Yaa ne guzel ben hala sürmeyi bilmiyorummm :oops: benim kucuklugum agac tepesinde gecmisti daldan inip yerde bisiklete firsat bulamadim :D hain yarim öğretecek hala guyaa 6senedir bekliyoruz artik ilerde cocuklarimla birlikte ogrenicem bizimkine kalirsa :D :D
Sen de cok dikkatli kullan canim allah korusun düşüp kendine zarar verirsin..kazasiz belasiz bol eglenceli surusler ;)

Hemen yap o zaman bence :KK66: Ben de cok severim bisiklet binmeyi, cocuklugum hep bisiklet binmeyle gecti ama buyuk sehire gelince binemiyordum yıllardır :) Çok iyi oldu cidden :)
benimde çocukluğum paten kaymakla geçti zaten bacağımın kalın olmasının başlıca sebebide o deli gibi kas yapıyo.. yaş 31 olmasa halada yaparım çokkk seviyorum paten kaymayı :)))))))))

Sabah
1.5 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatlk 1
1/4 borek

Ogle
Tatli tabaginin 2/3 u kisir
4-5 tane susamli cubuk gibi bir sey boyu biraz daha uzhn ve disinda aycekirdegi var
1 avuc kadar haslanmis nohut

Ara: 1 avuc cekirdek

Aksam
1 has yumurta
1 salatalik
1 avuc cilek

2 saat yuruyus. 30 ip atlama
2 lt su
Kizlar lutfen menumu elestirmeden ustteki uzun yazkmi okuyun;(
Bugun ciddi ciddi zorlandim

Oglen de burdan gidecek bir arkadas icin piknik vardi. Arkadasi gormek icin gitmek durumundaydim. Hepsi elde yapilmis 2 cesit pasta, 1 kurabiye, 1 borek, simit, meyvesuyu... Onlar bana ben onlara baktim. Yemedim elh. Korkumdan tabii:KK66: Kizlara da dedim 'Beni atabilirler gruptan'.
Senin için yoğun bi sınanma günü olmuş anlaşılan. Geçmiş olsun çok iyi atlatmışsın.

Sabah
1.5 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatlk 1
1/4 borek

Ogle
Tatli tabaginin 2/3 u kisir
4-5 tane susamli cubuk gibi bir sey boyu biraz daha uzhn ve disinda aycekirdegi var
1 avuc kadar haslanmis nohut

Ara: 1 avuc cekirdek

Aksam
1 has yumurta
1 salatalik
1 avuc cilek

2 saat yuruyus. 30 ip atlama
2 lt su
Kizlar lutfen menumu elestirmeden ustteki uzun yazkmi okuyun;(
Bugun ciddi ciddi zorlandim
canım kilo almazsın akşam iyi toparlamışsın sabaha eksi bile görebilirsin ;)

aaa kızlar ben bugünün bomba haberini demedim dizlerimden yukarı çıkmayan ne kadar 40 beden pantalonum varsa hepsini düğmelerini kapatabildim yalnız rahat olması için 3-5 kilo daha vermem lazım :)) hattaa durun size foto atıyım giyiniyimde :)

morordek morordek kollontai kollontai B blanche_ea
İftar: 4 k. otlu yemek
1 ufak etli biber dolması ( 2 kaşık denebilir)
1 avuç ceviz
1 avuç chanbery
1 k. haşlanmış makarna nefsi köreltmek için tadımlık

SU: 2 litre- 1 brdk rezene çayı
Spor: 3 saat 20 dk yürüyüş. ( Çok yorucuydu. ama güneşkremimi sürmeyi unutmam daha hazin oldu. Yüzüm kabarmış ve kaşınıyor.Ve çok yanıyorr.:mad:)

Back
X