• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecirmedim yaa, aslında cok güldüm o mesajına :))

3 gün sonunda dogru kisiye ceza yazmayı ögrenebildim :KK70:

İnceldikce "yaa nasıl olsa gidiyor, eskisi kadar kötü durumda degilim" moduna giriyor insan bence o yüzden spor yapası gelmiyor :)

mümkün bi de bana aaa süper vermişsin helaaal melaaal diyolar şımardım zannımca :))

ay minnak yüzü göstereydin inşallah 38 beden de olursun:)

amin inşallah bende olurum ........ aaaa duana benide katsana kaynanacığım madem tekrar geri aldın beni :)

kız bilgisayardan lesli yapınca sesi kapatıyorum telden kulaklıklarımı takıp başka şarkılar dinliyorum sende öyle yap:)

olmaz sonra ben bacağımı kaldırmaya devam ederken o yürüyüş yapmaya başlıyo senkron bozuluyo :)) ben tv ye bağlıyorum bir de dev ekranda leslie keyfi :)))

eneeee o ne minnak şey bana ver onuuuu benim olsuuuun :)) emzirenler daha çok veriyomuş kilo zaten gıcık olyorum emzirenlere :)
emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere :KK70:

ay minnak yüzü göstereydin inşallah 38 beden de olursun:)
Bi Maşallahınızı alırız o vakit IMG-20160324-WA0010.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
olmaz sonra ben bacağımı kaldırmaya devam ederken o yürüyüş yapmaya başlıyo senkron bozuluyo :)) ben tv ye bağlıyorum bir de dev ekranda leslie keyfi :)))
eee o zaman bıkarsın dev ekranda birde bende hiç olmuyor senkron bozukluğu valla çokta iyi yapıyorum başka müziklerlede:)

aynaya baksa sıfatı yokta bende kendimi güzelim diye kandırmak istemiyorum özgüvenimi yükseltmek isterim doğumdan sonra karın çatlakları kilo beni aşağı çekti kendime saygımı kazanmak adına cidden zayıflamalıyım bu eşimle ilişkilerime de illaki yansıyor kendimi hep saklama modundayım adam sallamıyor sözde ama muskanın yazısındaki gibi eminim kilo versem bakışları değişir :KK66:
Aynı duyguları paylaşıyoruz benim esimde ne alsam biraz dar hatların belli olmasın diyor hep kilo yüzünden muskanin yazdıklarını her okuduğumda gozlerimden yaşlar akiyo

emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere :KK70:

Bi Maşallahınızı alırız o vakit Eki Görüntüle 1818084 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah Suphanaalllah......... ama şimdi ben bunu sevmeliyim ama mıncırmalıyım gıdıklamalıyım kikir kikir güldürmeliyim :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aaaaaa hadi yırttın o zaman :)

maşallah allah nazarlardan korusun allah analı babalı buyutsun anasına babasına vatana hayırlı evlat olsun yeter mi?:KK70:
abartma da abartma :D

Maşallah Suphanaalllah......... ama şimdi ben bunu sevmeliyim ama mıncırmalıyım gıdıklamalıyım kikir kikir güldürmeliyim :))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aaaaaa hadi yırttın o zaman :)
zorlamana gerek olmaz benim sıpam kıkır kıkır güler zaten :D

şaka bir yana bahtı güzel olsun:) inşallah
amin cümlemizin evladını Allah olmayanlarada versin bu arada doğurmak için kiloluydum ben dukan yapıp 81 e düştüğümde bi hissiyat oluştu bende bi bakmışım gebeyim diyeti bırakmak durumunda kalmıştım ;)Hani hamile kalmak isteyen arkadaşlar kilo vermek çok etkiliyor bilginiz olsun sebebini bilmiyorum.

Canım lütfen kendini severmisin.Milletin ne dediği ne yaptığı senin sınırın olmasın.Sen kendinden memnun değilsen zayıflamalısın.
Hem kendine değer vermelisin.Sen değerli birisin sakın unutma :KK66:
Teşekkür ederim ama değerli hissediyorum önce ama insanı değersiz hissettiren karşısındakiler bence hep motive m dusuyor

oooo valla super gorunuyosun, ben hayatta 80 demem sana ;)
@morordek boyle dedi kollontai kollontai ne yapar kim bilir:KK57::KK57::KK61::cry:
bana karısma dedigin icin bisey yapmıyorum ama ben sana karıssam seni fena zıplatır zayıflatırım ;)

Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma
canım yazarken cekinerek yazıcam bunu yanlıs anlama lutfen, ben suan ki kilomda bile kendi bedenimi hic sevmiyorum ve kendimi begenmiyorum 36-38 bedenim suan ama boyum 151 :( ama bunu ne esime ne baskasına yansıtmıyorum aaa ben boyle cok guzelim begnmeyen ceksin gitsin modunda geziyorum, ben boyle hissediyosam eminim sen cok daha kotu hissediyosundur kendini anlamaya calısıyorum seni, ama lutfen baskalarının seni kırmasına uzmesine izin verme Allah dermansız dert vermesin, verirsin kiloları kurtulursun yeter ki azimli ve kararlı ol ;)
tatlım genç yaşta menapoza bebek tavsiye ediyorlar sen ve bebek süper ikili çocuk doğarken jiillian yaparken doğar:KK70::KK70::p
hee beraber jillian yaparız ;)

gözün aydın ohh ben bile rahatladım:KK76:
sagol tatlım ;)

toplight toplight kaptanım sagolasın ;) regl olamamak ne kotuymus :(

parkbyull parkbyull oyyy masallah tam ısırmalık :)

Back
X