- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.381
iyilestim tabisi kızııımkollontai burda olduğunu biliyoruuuuum :)) nasıl oldun ameliyatların iyileşti mi....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilestim tabisi kızııımkollontai burda olduğunu biliyoruuuuum :)) nasıl oldun ameliyatların iyileşti mi....
Oyyyy maşallah minik kuzuya :)emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere
Bi Maşallahınızı alırız o vakit Eki Görüntüle 1818084![]()
ayıpsın yaaa hem seni daha kolay zayıflatırım, ama sen spor yapmıyosun ona bi cozum bulmak lazım once
Çok tatli birisin iyi insanlar çıkar inşallah hep karsinacanım benim zor tabi söyleyememekte ben biraz deliyim de herkes beni idare ediyo galiba bu işten ben bunu anladım![]()
nasıl yapmıyorum mesaide olmama rağmen şu ana kadar 2939 adım atmışım öğlen itibariyle suyumu içiyom ip aldım yolda geliyo öğlen aralalrı 15 dk boşlukta yürüyom bu cehennem sıcağında takım elbiselerle daha napim ölem mi sen bana evde yapacağım şeyleri söyle uymazsam döv beni taşıncam 2,5 haftaya eve geçeyim leslieye de başlayacam.ayıpsın yaaa hem seni daha kolay zayıflatırım, ama sen spor yapmıyosun ona bi cozum bulmak lazım once![]()
iyilestim tabisi kızııımbu sabah 62.5 geldim ama bu regl siskinligi kac gune gecer ki aceba ???
Ailesine çok düşkün haddinden fazla evimi bile onun istediği renge boyattieşin sert mi yada ailesine çok mu düşkün canım ya ben eşimide atardım dışarı![]()
kızlar bi saattir oku oku ancak geldim kahvaltımı da yaptım :)
Ailesine çok düşkün haddinden fazla evimi bile onun istediği renge boyatti
Keske evde kalsaymisim 26 yaşındayım gerçi henüz evde kalmış sayilmazdimolsun idare etcen napacan bak kocalar karaborsa bulmuşun gıymetini bil :)))
sende canım hep iyi erle karşılaşırsın inşallah hep beraber vericez bu kiloları o zaman kimse sana bu şekilde davranımıcak eşin bile yeterki istekli ol ve bırakma burayı tamam mı?Çok tatli birisin iyi insanlar çıkar inşallah hep karsina
sen bendesin bundan sonra tıg gibi yapcem seninasıl yapmıyorum mesaide olmama rağmen şu ana kadar 2939 adım atmışım öğlen itibariyle suyumu içiyom ip aldım yolda geliyo öğlen aralalrı 15 dk boşlukta yürüyom bu cehennem sıcağında takım elbiselerle daha napim ölem mi sen bana evde yapacağım şeyleri söyle uymazsam döv beni taşıncam 2,5 haftaya eve geçeyim leslieye de başlayacam.![]()
kız bir ay regl olamadımayy maşallah çabuk toparladın gennçlik işte naparsın :) kız sen bana yetişçen haaaa noldu sana....
oooo senin isin zormus yaaaAilesine çok düşkün haddinden fazla evimi bile onun istediği renge boyatti
Keske evde kalsaymisim 26 yaşındayım gerçi henüz evde kalmış sayilmazdim
ya çok argo olacak ya da kendimi tutayım böyle kıllığına teyze diyorlar yaşın 26 maksimum ne görünebilirsin itlik yapmış gerizekalı hemşire teyze dediğinde senin teyzene..... diyecen bak ağzım bozuldu geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDesteginiz için çok teşekkürler benim hedefim sadece sizin 78 li kilolarinizakilolariniza düşmek ve alaycı bakışları suratlarına çarpmak geçen gün disim agridigi için acile gitmiştim 20 yaşlarında ki hemşire bana teyze dedi eşimin yanında bir kez daha küçük dusuruldum insanlar bazen abartiyorlar büyük gorunebiliriim ama bu kadar değil bu defa başarmak istiyorum çok yoruldum artık esim beni begeniyormu diye dusunmekten
sen bendesin bundan sonra tıg gibi yapcem senihergun 45 dk yuruyusle baslayalım
kız bir ay regl olamadımben sana hayatta yetismem ben gecen cuma 63.7 idim
iki haftaya listeye eski kilomla girmeyi planlıyom ben hıh
oooo senin isin zormus yaaa![]()
kollontaiciyim her gün 45 dk nasıl yürüyecem ben çocuğu poşetlerle çantalarla sabah bakıcıya götürüp akşam alırkensen bendesin bundan sonra tıg gibi yapcem senihergun 45 dk yuruyusle baslayalım
kız bir ay regl olamadımben sana hayatta yetismem ben gecen cuma 63.7 idim
iki haftaya listeye eski kilomla girmeyi planlıyom ben hıh
oooo senin isin zormus yaaa![]()
anca afyonum patlıyone kahvaltısı kız bu saatte sen hangi ülkedesin :))