- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.421
valla ben bakımlı bir kadını 40 kadar evde kalmış saymam:)
senden geçmiş gari 2 çocuklu insana evde kalmış demiyolar zaten :)) benim gibi dımdızlak ortada kalana diyolar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben bakımlı bir kadını 40 kadar evde kalmış saymam:)
kız ben seni alırsam 2 çatlak aynı evde hem kocam hem oğlum kaçmasın dayanamayıpkız öğrenemedin mi daha :)))
evet evlenip boşananlar daha çok revaçta sen daha bekle millet 2 ye katlıyorsenden geçmiş gari 2 çocuklu insana evde kalmış demiyolar zaten :)) benim gibi dımdızlak ortada kalana diyolar :)))
ay deli ya :) hatta 28 bitecek eylulde benim.
kız ben seni alırsam 2 çatlak aynı evde hem kocam hem oğlum kaçmasın dayanamayıp![]()
anam kız ben oğluma ev alırım sen ne diyon hanım ağayım diyom yaaaaaaaa ben kaynana anında oturmam hıhh çalışıyom evim var kocamı alır gelirim her türlü bakımını yaparım itina ile :) hem parada biriktiriyom ömrüm kafi gelirse bir 60 seneye ev bilem alırım :))
anam kız ben oğluma ev alırım sen ne diyon hanım ağayım diyom yaaaaasirkelensem 150 binlirayı çıkarırım oğluşuma
![]()
evet galiba öyle kocam sağolsunuleyn yıllardır çalışıyom hala sürünüyom paşa torunu musun :))) zengin koca bulcam olm ben yaa yok çalışmakla olmuyo bu iş..... koca şart :)) valla kirayı üleşsek yetcek haa![]()
valla biz senden çok istiyoruz kaynananların gitmesini gitselerde hep beraber kurtulsakKizlar arada okuyorum ama yarin. Kaynanamlar gitsin daha aktif olurum inşâallah...
öyle olmuyor tatlım o işler söyledim ya ineklerimiz var diye sabah akşam gidiyorm biliyosun eşim işe gidiyor ben bakıyorum hepsine gelmiyor o 7 tane buyuk baş hayvanım var yavruları hariç bir buzağı anasından doğar doğmaz 3 bin lira hepsi benim anaları 8 9 bin lira adamıda ben zengin ettimız nazar boncuuu koy :))
öyle olmuyor tatlım o işler söyledim ya ineklerimiz var diye sabah akşam gidiyorm biliyosun eşim işe gidiyor ben bakıyorum hepsine gelmiyor o 7 tane buyuk baş hayvanım var yavruları hariç bir buzağı anasından doğar doğmaz 3 bin lira hepsi benim anaları 8 9 bin lira adamıda ben zengin ettimben sabah 05.30 çıkınca horul horul uyuyor oluyor kocacım
![]()
valla öyle canım ya ben 3 sene önce tarım bakanlığından adamlar geldi genç çifçilere hibe ve kredi vericez dediler bende başvurdum kadın girişimci olduğum için çıktı bana o şekilde oldu inek parası ve barınak parası verdi devlet destekli hayvanların kaldığı yer projeli vesselam herşey üzerime paranın yarısı hibe yarısı geri ödemeli şimdi kocam iyiki baş vurdun diyor anlıcan gerçekten adamı ben zengin ettim iyi para var bu işlerdeolsun kız netcen idare :) emeksiz olmuyo tabiki :)
yürü be gelinim kim tutar seni:)benim haftaya hedefim 63 ölümüne girişiyorum bu kez..... 63 ü görecem inşallah....
valla öyle canım ya ben 3 sene önce tarım bakanlığından adamlar geldi genç çifçilere hibe ve kredi vericez dediler bende başvurdum kadın girişimci olduğum için çıktı bana o şekilde oldu inek parası ve barınak parası verdi devlet destekli hayvanların kaldığı yer projeli vesselam herşey üzerime paranın yarısı hibe yarısı geri ödemeli şimdi kocam iyiki baş vurdun diyor anlıcan gerçekten adamı ben zengin ettim iyi para var bu işlerde![]()
yürü be gelinim kim tutar seni:)
tatlım sen bu kiloyu 3 günde mi aldın ki 3 günde gitsin diye bekliyon acele etme azim işi gidecek bu kilolar tatlımSabahtan beri teli bi elime alıyorum okumaya başlıyorum sonra bebiş durmuyor ya da bir şey oluyor bırakıyırum. Ne çok döktürmüşsünüz öyle bi türlü okuyamadım. Hangi saufayı okudum hangi sayfayı okuyamadım anlayamadım Kendimi moralsiz hissediyorum sanki kiloları veremeyecekmişim gibi geliyor, direniyorum ama baskül hala aynısını gösterince tepetaklak oluyorum. Bakalım haftaya ne olacak. Üç gündür leslie ile yürüyüş de yapıyorum ipimi atlıyorum mekik çekiyorum emziriyorum amma olmuyor offf dokunsalar ağlyacağım yani
akıllı kadının hali başka canımmvalla öyle canım ya ben 3 sene önce tarım bakanlığından adamlar geldi genç çifçilere hibe ve kredi vericez dediler bende başvurdum kadın girişimci olduğum için çıktı bana o şekilde oldu inek parası ve barınak parası verdi devlet destekli hayvanların kaldığı yer projeli vesselam herşey üzerime paranın yarısı hibe yarısı geri ödemeli şimdi kocam iyiki baş vurdun diyor anlıcan gerçekten adamı ben zengin ettim iyi para var bu işlerde![]()
betüşş kız iyi yere kapak attın hadi bakalımaferim kız kafalı hatunmuşsun..... girişken ruhunu taktir ettim...
tutmayın küçük enişteyi :))
betüşş kız iyi yere kapak attın hadi bakalım