• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de :KK70:
Aynen kızzz benim kuzen 43 yaşında 152 falan boyu 39 kiloymuş çok genç gösteriyor 20 yaşındaki oğlu abisi gibi :KK70:bide bi dengesiz kiii sorma annemle yengemler oturmuş ayyy buda ne güzel hiç kilo almadı dedim koro halinde bi bağırdılar kız o o fesatlıkla yağ tutarmı senede 2 haftalığına bizimkileri görmeye gelip ortalığı karıştırıp hiçbir şey demeden geri gidiyormuş eneeemmmm bendemi muğzur olsamda yağ tutmasam aceppppp gençde gösteririm hem:KK66:

Kızlar ben sabitimm. Maalesef
Ebrucum oruç tuttuğundan sabit kaldın sanırsam işte bende hazirana kadar ne verirsem kar diyorum ramazanda bitiminde 2 kilom gitse bile kar sayıcam kendime bu hafta sıkı tutucam az kaldı ramazana :KK17:bayramda şıkkkk olmalıyım bayram çoçuğu gibi :KK53:

Kızlar hızlıca yazayım dışarda oğlumla 23 nisan kutlamalarında yız. 15 nisan başlangıç 73 kg bu sabah aç karnına 70.0
Fark 3 kilo
Yüzde % 4,1 yanlış hesaplamamışım dır inşallah
Acayipppp mutluyum
ayyy super :D ziplamalar, cezalar, elestiriler yaramis :D

Kızlar hızlıca yazayım dışarda oğlumla 23 nisan kutlamalarında yız. 15 nisan başlangıç 73 kg bu sabah aç karnına 70.0
Fark 3 kilo
Acayipppp mutluyum
Yeni gelenlerin maşallahı var, umarım ileride de bu azminizle devam edersiniz hanımlar ;)

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/) sabit
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/65,7/0,7/%1,05)
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/70/3/%4,11) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/83/2,7/%3,15) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104,6/102,9/1,7/%1,63) başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104,6, hedef kilo 78

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/) sabit
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/65,7/0,7/%1,05)
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/70/3/%4,11) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/83/2,7/%3,15) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104,6/102,9/1,7/%1,63) başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104,6, hedef kilo 78

Evet ama esas liste ortalamasi iyi degil sanki :(

Aynen afedersiniz birgün gitmeyim tartıya yansıyor bende 4 litre su içtimmi tutmayınnnn beni tuvaletle yatıp onla kalkıyorum :KK14:gittiğim her yerde fıldır fıldır tuvalet yeri tesbih ediyorum yoksaaaa rezillll olurum yüzyılın patlaması olur:eek:kızlar ben tatildeyim ama otelin manajeriyle konuştum bana menüüü çıkarıyor 1200 kalorilik günlük:KK49:
Sabah
Meyveli shake içinde çilek vardı 230 kalorilik yazıyordu fişinde:KK49:
Öğle
Buharda sebze
Yoğurt yine buharda hindi eti
Akşam
Yeşilliklerle donanmış salata peynir parçacıklı mısırlı
Yanında kayısılı bitki çayı
Su 4 litre
Spor 1 saat yürüyüş yaptık dünkü 7 saatten sonra bacak totom hasarlı :KK61:

1200 kaloriyi geçmicez dedi aşçıya söylemiş eneeeeemmm hep burda kalsam heee yemek pişirme derdi yok herşeyi tartma yok :KK53:kızlarrr yedek hırka götürmeye unutan ben tartıyı unutmamışım diye kafa buluyor eşim :KK43:alayyyy konusu oldum yaaa dün annemle internette konuşuyoruz resmen kafa buluyor anne bi gör valiZi tartı özel sarılmış kırılmasın diye totom üşür ormanlık alanda diye bi hırka almamış diyor puhaaaaa gülmeler kıkırdamalar :KK14:
paranın gözü kör olsun benide aldırsana yanına :D

aa bugun buralar cok sessiz yahu :KK70:
images (1).webp
bana yürüyüş ayakkabısı ya da nike air max alabilecek babayiğit dostlar arıyorum :D

Aynen canım çoğu ödem zaten farkındayız ama o bile bi hafiflik veriyo insana.hem de moral oldu caktırmayın :KK66: dün 2hafta önce içine giremediğim bi pantolonun içine girdim ve gaza gelip resimlerini çektim.inşallah en son öncesi ve sonrası yapmak için kullanıcam :KK48:
Ayrıca haftabaşında da söylemiştim başarımı sevgili takım ördekimizin cezalarına borçluyum -her ne kadar cezalar benim olmasa da :KK70: - ama önce cezamı yapttıııımm sonra niden ben diye sordum. neden çünkü hareket harekettir :KK66:
Eve dönüp dana gibi yattığım zamanlarda akşama spor soracaklar ne dicem kısmını düşünüp kalkıp eşşek gibi yapıyom sporu gerçekten çok iyi oldu benim için burası.inşallah hep birlikte sonuna kadar gidebilirz:KK25:

Aynen canım buranın faydası oldu nize hem de çokkkk fazla. Cezaları seviyorum ben de ne hüzel öecburuz diye atlıyoruz. Grubum olmadaydı ben de spora başlayamazdımSonuna kadar gideceğimize inanıyorum ben

Bak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:
5 lt.lik su şişesi alıyorsun. Tartının üzerine koyuyorsun değişik yerlerde. Nerde 5.00 ölcüyorsa bundan sonra orda tartılıyorsun :)
Anaaaaa ben de öyle deneyeyim süper bi yöntemmiş

iki fayansın ortasına koy :))
Aynen canım Ben öyle yapıyordum
Artık 5 litrelik yöntemi deneyeyim
eee dünde ağrıyodu dün domatesim yoktu benim... bence üşüttüm zaannımca.... şu an kışın giyinmediğim kadar kalın giyindim.....
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri hastalığın em sevdiği dönem.
Ben ne zaman sabah Leslie yapmaya niyetlensem benim kiz huysuzluk da nirvanaya ulaşıyo. Bugün de yine emzirme sporuyla basladim hayatıma. Siz deyin 5 ben diyeyim 6 kere emzirmisimdir 2 saat içinde. Offf zombi annenin dert sayiklamalari vol 1 :/
Benim oğluş da ben keslie yaparken beni iZliyor. Allah tan izin veriyor da yapabiliyorum.yoksa bu kilolarımın gitmesi çokk zor.

Valla dünyayı goturuyodum :KK70: aralarda da çikolata nesfit falan gomuyodum ohh miss. Hepsini tarihin derinliklerine gomdum :KK70:
Ayni ben doğum sonrası bi sendrom galiba götür götür doymuyordum bi de.

kızlar ben çarşıya gidiyorum az dolaşayım hem faturalarımı ödiyim malum cumaa kitleniyo bankalar :KK43:
Artık bu mutlulukla gez babam gez yaparsın

Aynen canım buranın faydası oldu nize hem de çokkkk fazla. Cezaları seviyorum ben de ne hüzel öecburuz diye atlıyoruz. Grubum olmadaydı ben de spora başlayamazdımSonuna kadar gideceğimize inanıyorum ben

Anaaaaa ben de öyle deneyeyim süper bi yöntemmiş

Aynen canım Ben öyle yapıyordum
Artık 5 litrelik yöntemi deneyeyim

Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri hastalığın em sevdiği dönem.

Benim oğluş da ben keslie yaparken beni iZliyor. Allah tan izin veriyor da yapabiliyorum.yoksa bu kilolarımın gitmesi çokk zor.

Ayni ben doğum sonrası bi sendrom galiba götür götür doymuyordum bi de.

Artık bu mutlulukla gez babam gez yaparsın

Bugüne kadar benim kiz da izliyordu. Hatta izlerken çığlık atiyodu heycandan :)) ama bugün huy degistirdi cimcime kucagimdan inmedi

kıyamam yaa aman mamada olsa yesinlerde aç kalmalarına dayanamıyorum :KK43:
yengem oturup ağlardı büyük yiğenimde zorla meme emzirdi 4 aydan sonra mamaya döndü onuda yemezdi ..halada yemek problemimiz var malesef 14 yaşında yediği boya gidiyo deyusun 14 yaşında 1.85 boy ..
Hay maçallah 14 yaşunda 1.85 boy. AllH nazardan saklasın
kilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızım :KK22:bi çıksa var yaaaaa haftanın rekoru bendeydi:KK45::KK45::KK70:
Bu haftanın en sık kullanılan kelimesini be yaşanılan rahtsızlığı açıklıyorum kabızlık Anaaa yazmadım ama ben de çıkmamışım tuvalete neysr çıkınca gidecek kilolar. Belki ondan sabit kalmışımdır

ay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de :KK70:
Bu azimle 55 yaşında bile fit olursun sen canım

Aynen afedersiniz birgün gitmeyim tartıya yansıyor bende 4 litre su içtimmi tutmayınnnn beni tuvaletle yatıp onla kalkıyorum :KK14:gittiğim her yerde fıldır fıldır tuvalet yeri tesbih ediyorum yoksaaaa rezillll olurum yüzyılın patlaması olur:eek:kızlar ben tatildeyim ama otelin manajeriyle konuştum bana menüüü çıkarıyor 1200 kalorilik günlük:KK49:
Sabah
Meyveli shake içinde çilek vardı 230 kalorilik yazıyordu fişinde:KK49:
Öğle
Buharda sebze
Yoğurt yine buharda hindi eti
Akşam
Yeşilliklerle donanmış salata peynir parçacıklı mısırlı
Yanında kayısılı bitki çayı
Su 4 litre
Spor 1 saat yürüyüş yaptık dünkü 7 saatten sonra bacak totom hasarlı :KK61:

1200 kaloriyi geçmicez dedi aşçıya söylemiş eneeeeemmm hep burda kalsam heee yemek pişirme derdi yok herşeyi tartma yok :KK53:kızlarrr yedek hırka götürmeye unutan ben tartıyı unutmamışım diye kafa buluyor eşim :KK43:alayyyy konusu oldum yaaa dün annemle internette konuşuyoruz resmen kafa buluyor anne bi gör valiZi tartı özel sarılmış kırılmasın diye totom üşür ormanlık alanda diye bi hırka almamış diyor puhaaaaa gülmeler kıkırdamalar :KK14:
Ne güzel otelmiş orası öyle. Alemsin canım yav tatile tartı götürmek süperrr

Fark 3 kilo
Acayipppp mutluyum
Ne güzel vermişsin öyle süper
Yeni gelenlerin maşallahı var, umarım ileride de bu azminizle devam edersiniz hanımlar :KK66:
İnşallah canım böyle devam ederiz

Back
X