• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heee kızzz ben bile 45 kilodaydım 168 boyla evin sahibi gelmiş birgün çoçuğum annen baban evdemi dedi:oops:benim anne olan dedim heee işte annen yada baban diyor adam yaaaa halen daha :KK45:sonra uzunca bir yüzüme bakdı yeğenim kusuruma bakma ben seni evin genç kızı sandım dedi :KK14:havaalanındada birgün eşime dönüp dönüp laf yetiştiriyorum sıra çok akşamladık diye yabancı adam gelip abi olmak çok zor heleki ergenlerle uğraşmak daha zor benimde var bunun gibi kardeşim dediyaaaa kızzzz eşim 2 haftaaa bukrammmm geçirdi dengesiz ben yaşlımıyım diyeee:eek:yok yaaa yakışmıyor çok az kilo benim etrafımda çok aşırı zayıf insan ben hiç yakıştırmıyorum öffff desen düşecekler kemik torbası gibi çok itici buluyorum:63:
ama bencede bir kadın 52 60 arası olmalı boyuna göre çok zayıflıkta iyi değilki:)

Hay maçallah 14 yaşunda 1.85 boy. AllH nazardan saklasın
sulakkk yerde yetişmiş o anacım birgün yengemin annesi anneme sordu ne yedirip içiriyon bunlara dedi annemde aynı sizin yediğinizden içtiğinizden tek değişik leğene su koyup her sabah ayaklarını sokturuyorum dedi aboovvvv 4 gün sonra kAdını gördük tüm torunlarının ayaklarını suya sokuyor yaşlı birşey aklıda başında değildi zaten

Ne güzel otelmiş orası öyle. Alemsin canım yav tatile tartı götürmek süperrr
Kızzzz iyikiiii almışım yanıma bakkkk listeye alındım amaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:turistlerin yoğun olduğu otel ondan bu ilgi benim oturduğum semtte gitsem bırak slm vermeyi tarafıma bakmazlar bu mokkkkluuuu kim diye:KK70:adamlar parayı alır hi der geçer:confused:

ben 2 mile yapmaya gidiyorum kızlar çok pis hava attım rakiplerime ezmesinler beni sonra :KK70:
rakibelerim menünüz ve sporunuz yakın takipte bundan sonra ona göre :KK62:

Back
X