- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #184.841
kızlar sanırım yeni kaptanınız ben oldum hepimize hayırlı olsun :) tığ yapcem hepinizi tığ :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ölene kadar dua ederim sana yeminlen :)tığ gibim yapıcem seni :)
takımımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah nazi kampına hoşgeldiniz hepinizkızlar sanırım yeni kaptanınız ben oldum hepimize hayırlı olsun :) tığ yapcem hepinizi tığ :)
ay o kadar da kötü değilim beee :)takımımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah nazi kampına hoşgeldiniz hepiniz![]()
eehhh doğru nazilerden halliceay o kadar da kötü değilim beee :)
aa resminde ne kadar güzel gülmüşsün maşallah sana:)kızlar sanırım yeni kaptanınız ben oldum hepimize hayırlı olsun :) tığ yapcem hepinizi tığ :)
seviyom seni :)eehhh doğru nazilerden hallice(şaka yapıyorum tatlım hep bizim için uğraşıyorsun sana takılmak hoşuma gidiyor)
sağolasın tatlım :)aa resminde ne kadar güzel gülmüşsün maşallah sana:)![]()
kızlar sanırım yeni kaptanınız ben oldum hepimize hayırlı olsun :) tığ yapcem hepinizi tığ :)
ya kızlar listenin durumu içler acısılistede olan arkadaşlar yarında itibaren ceza listesini ben tutucam, sizinle ben ilgilenicem.
@zynp1980 bildirimde bulunmama mazeretin ne canım?
@deryalimm07 canım muskadan 28 ine kadar izin almışssın, sonrasında katılımın yetersiz olursa diskalifiye etmek zorunda kalıcam seni, verdiğin kilo çok az ve takım ortalamasını düşürüyorsun
sabit çıkanlar bu hafta pazartesiye kadar süre veriyorum hafta sonu falan anlamam ben hepiniz pazartesi eksi gelin !!!!
Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.
Şimdiden zorlaniyorum İnankı.
Kolon kanseriymis
Sağol canım kardeşim Allah razı olsun
Kolon kanseriymis
Sağol canım kardeşim Allah razı olsun
yandık desene almasınlar kız ye beni çiğ çiğ ez gebert temmuza 60 kilo olmam lazım yakın markaja al beni sen yok gerçekten kefir beni bildiğin hasta etti yapmıcam içmicemde bir daha:)
tığ gibim yapıcem seni :)
Yalnız canım cuma günleri kilo bildirimin bu kadar geç olmamalı farkındasın degil mi? En geç öglen 12'ye kadar kilo bildirimi yapılmak zorunda, takım kurallarında da yazıyor bu..Tartımm :) regl olmama rağmen 2 kilo 100 gr eksik çıkıyorum :) 91.2 çıktım foto atmaya çalıştım ama boyuttan atamadım neyse olsun :) bi mutluluk bi mutluluk :)
morordek B blanche_ea
kollontai
kollantai gelmeden yazip kacayim.korkuyorum kaptandan.
sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir
12.30
1 elma
1 salatalik
14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto
ve midem cok kotu oldu ishal oldum. Yiyecek yerim kalmadi.
spor yok
suyu da bugun 4 lt yapacam.
2 lt bittu 2 lt kaldi