• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa aslında eşimde başımın etini yiyor diyebilirim bizim burdaki parkta bi hoca varmış bütün bayanları yağmur çamur demeden çalıştırıyormuş işe giderken her sabah görüyorum ilk gördüğüm günküü bayanlardan eser yok hepsi acayip değişmiş 60 yaşa yakın bide diyor illa sende yazıl diye tutturdu böyle evde tek başına olacak iş değilmiş:confused:adam ağırlıkları topları yanında getiriyormuş her yerde bir ebru şallı var demekki:KK53:65 falan insem gidicem şimdi evde yapayım youtubeden bakıp:KK66:bende başlayım 10 dan:KK60:
benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım ;)

ay sende kocayı çok matah bişey sanıyon yahu evlenen bin pişman evlenmeyen bir tamam bazı yönleri çok iyi ama bazı yönleri kötü buyuk sorumluluk istiyor düşünsene iki insan bir evde zor anacım zorrrrrrr..............
ay aynen valla evde adam pek zor yaaa, bekarlık sultanlık, valla ben cocuk bile istemiyorum gozum kesmiyo bide onunla ugrasmayı :(

benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım :KK66:

ay aynen valla evde adam pek zor yaaa, bekarlık sultanlık, valla ben cocuk bile istemiyorum gozum kesmiyo bide onunla ugrasmayı :KK43:
ay yok madem evlendin çocuğu en sona bırak tatlım acelesi yok gerçekten çok zor :)

sen yaparsın bacım :) geçekten plates çok iyi sıkılaştırıyor insanı yapanlardan belli :)
bugun yarın jillian yapıcam p.tesi mola salı pilates yapıcam ;)

ay yok madem evlendin çocuğu en sona bırak tatlım acelesi yok gerçekten çok zor :)
ay bakıcı parası kazanana kadar yapmayı dusunmuyom zaten ;)

bende pilatese baslayım diyorum kızlar tekrar ne dersiniz :KK66:
haftada 3 gun yuruyus 2 gun pilates
2 gun jillian yapayım diyorum :KK66:

sen kafayı yemişsin dostuuum :) bu ne cesaret kııız ayy ameliyatlı ameliyatlı... ben bunun bebesini düşünemiyorum nasıl olur acaba ... çocuk doğar doğmaz şınav falan çeker....

Allah im uyandigimdan beri yatak odasini toplamakla ugrastim. Sonra çocukları parka cikardim. Bir ton camasir yikadim. Her seyi temiz olsun. Kizimin karin agrisi ve mide bulantisi devam ediyor. Benim de cook uykum var ama açim yemegimi pisiriyorum

yok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.

ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.

Aynen canim.ben de ne zaman balik yesem hep eksilerdeyim.

benim menüm

sabah
1 hş yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım bilim tam buğday ekmeğee

öğlen
1 çorba kaşığı lor
1 dilim ekmek
1 domates

akşam 3tane dibek kahvesi :)

spor azz sonra yürüyüşe gidiyorum dönmeyeceğim beni özleyin anacıım baayyy....

önce yürüyüş ordan gezmelere gidiciğim....

Allah im uyandigimdan beri yatak odasini toplamakla ugrastim. Sonra çocukları parka cikardim. Bir ton camasir yikadim. Her seyi temiz olsun. Kizimin karin agrisi ve mide bulantisi devam ediyor. Benim de cook uykum var ama açim yemegimi pisiriyorum

geçmiş olsuuun bak bu karın ağrısı salgın herhalde herkez bu aralar şikayetçi....
ayyy bende bütün gün ev temizledim daha da yapsan iş var yani de yeter daa az daa gezeyim yane....

benim menüm

sabah
1 hş yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım bilim tam buğday ekmeğee

öğlen
1 çorba kaşığı lor
1 dilim ekmek
1 domates

akşam 3tane dibek kahvesi :)

spor azz sonra yürüyüşe gidiyorum dönmeyeceğim beni özleyin anacıım baayyy....

önce yürüyüş ordan gezmelere gidiciğim....
nereye gidiyon kız kocaya mı :KK70:

yok ya vericem, bugun depresyona girdim; 7 mayista dugun var giydigim hicbir sey yakismiyormus gibi hissediyorum.

ya bir de ben artik hep balik yemeye karar verdim, balik mucize resmen ya ne zaman yesem ertesi gun - goruyorum.
Canım sağlıklı ama herşeyde olduğu gibi bunun da fazlası zarar olur. özellikle dip balıklarını çok fazla tüketirsen fosfor ve cıva zehirlenmesi yaşayabilirsin dikkatli ol lütfen ;)

Back
X