• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kızım 7 yaşında burda komşumun oğlu var geçen sene anasınıfınada beraber gittiler bu sende 1. sınıftalar bugun yanyana gösteri yaptılar anne hüseyin beni seviyomuş bende onu seviyorum buyuyunce evlenicem dedi şok oldum kendi kendime güldüm durdum kızımada bişey diyemedim btlbetul btlbetul duy kızım senden önce koca buldu:KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsuuun bak bu karın ağrısı salgın herhalde herkez bu aralar şikayetçi....
ayyy bende bütün gün ev temizledim daha da yapsan iş var yani de yeter daa az daa gezeyim yane....

Galiba salgin bu dönemde. Gecer diye bekliyorum napayim ilaclarini kullaniyor zaten.
Betüs menun de gayet guzel tabi gezmelerde yemezsen. Bu arada barni yi ilk defa gördüm. Kizim almis kendine de.yemedim ama

kollontai kollontai ben sabah 3 kaşık karışık Kızartma yedim. Kendime ceza kestim 1 mile Leslie yaptim, 30 dk zumba yaptim... ip atlamak istiyorum ama kac tane atlamam lazım şimdi. Kirbacla beni litfenn : p bi daha zayiflayana kadar annemin yanina gelmiciim :KK43:
200 de ip atla misss aferin yeme bir daha nasıl olsa cezanı kesmissin:)

sen kafayı yemişsin dostuuum :) bu ne cesaret kııız ayy ameliyatlı ameliyatlı... ben bunun bebesini düşünemiyorum nasıl olur acaba ... çocuk doğar doğmaz şınav falan çeker....
zaten gebelikte spora devam edicem ;)
kollontai kollontai ben sabah 3 kaşık karışık Kızartma yedim. Kendime ceza kestim 1 mile Leslie yaptim, 30 dk zumba yaptim... ip atlamak istiyorum ama kac tane atlamam lazım şimdi. Kirbacla beni litfenn : p bi daha zayiflayana kadar annemin yanina gelmiciim :KK43:
cezanı vermissin aksam da lesliebyapcam diyosun yeter o bi daha yeme de ;) bir de 5 lt su cok canım 3 yeter

Offf off ben bu spor isini napacam bilmiyoru. Su 10 gunluk donem de kollontai kollontai cim idare et demiyorum. 30 dk yerine 500 ip atlama yapsam gunluk olur mu acaba.cezalar haric tabi. Ev toplamaktan halim kalmiyor da.
tamam yuruyus yapma ama ip atlamayı unutma o zman ;)

benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım :KK66:

ay aynen valla evde adam pek zor yaaa, bekarlık sultanlık, valla ben cocuk bile istemiyorum gozum kesmiyo bide onunla ugrasmayı :KK43:

Öyle deme canım ya oğluşum doğduğunda dedim ki bütün yaşadığım o mutluluklar yalanmış. Esas mutluluk sevgi buymuş demiötim Sen de yaşayınca anlarsın ve bana hak verirsin. Evet uğraşması zor ama her şeye de değer

bugun yarın jillian yapıcam p.tesi mola salı pilates yapıcam :KK66:

ay bakıcı parası kazanana kadar yapmayı dusunmuyom zaten :KK66:
Geçen hafta oğluşuma bakıcı buldum ve anlaştık. Piyasa ne kadar yüksek ya 1200 e anlaştık ve hala az diyor. Resmen maaşımın yarısı yani. Çok kızgınım bu bakıcılara ama oğluma iyi baksın zarar vermesin diye kabul ettim. İyi bakacağını bildiğim için onunla anlaştım ücreti de mecbur kabul ettim tabi istediği ücreti de vermedim

Allah im uyandigimdan beri yatak odasini toplamakla ugrastim. Sonra çocukları parka cikardim. Bir ton camasir yikadim. Her seyi temiz olsun. Kizimin karin agrisi ve mide bulantisi devam ediyor. Benim de cook uykum var ama açim yemegimi pisiriyorum
Ne yaptın canım toparlayabildin mi işleri? İki çocukla oldukça zor bir iş. Yardım eden kimse yok mu ya?

zaten gebelikte spora devam edicem ;)
cezanı vermissin aksam da lesliebyapcam diyosun yeter o bi daha yeme de ;) bir de 5 lt su cok canım 3 yeter

tamam yuruyus yapma ama ip atlamayı unutma o zman ;)

Spor yaptigim için çok susuyorum bugün. Kizartmadan da olabilir :))) bir daha ne yerim ne de anneme gelirim zayiflayana kadar :/

Öyle deme canım ya oğluşum doğduğunda dedim ki bütün yaşadığım o mutluluklar yalanmış. Esas mutluluk sevgi buymuş demiötim Sen de yaşayınca anlarsın ve bana hak verirsin. Evet uğraşması zor ama her şeye de değer
Kız nilsub nilsub dogurduguna bir sen pişmansın heralde, çevremdeki herkes yukarıdaki gibi yorumlar yapıyor :) Kazara mı yaptın cocukları noldu :)

Geçen hafta oğluşuma bakıcı buldum ve anlaştık. Piyasa ne kadar yüksek ya 1200 e anlaştık ve hala az diyor. Resmen maaşımın yarısı yani. Çok kızgınım bu bakıcılara ama oğluma iyi baksın zarar vermesin diye kabul ettim. İyi bakacağını bildiğim için onunla anlaştım ücreti de mecbur kabul ettim tabi istediği ücreti de vermedim

Ne yaptın canım toparlayabildin mi işleri? İki çocukla oldukça zor bir iş. Yardım eden kimse yok mu ya?
muhakkak dogunca seviyosundur ama hayatının onemli bi kısmını kaplıyo, iyice hazır olmak lazım bu duruma ;) valla 3 sene sonra avukat oluyorum bi aksilik cıkmazsa, e kendi burom olursa 2 yasa kadar rahatlıkla kendim bakabilirim, sonrası da artık kres bakıcı ne yaparım suan hic bilmiyorum ama kendim bakmak istemiyorum onu biliyorum ;)

Kızlar dun 3 ten sonra apar topar annemi hastaneye götürdük.. 3 gündür sol bacağı şişti ama Dr gitmemek için inat ediyordu.. Randevu aldım zorla falan.. Ama dün aniden fenalaştı daha önce anjiyo geçirmişti kalpten şüpheleniyordu tekrardan ama kalça kaymasiymis meğer ağrının acısından fenalaşmış..hastanedeyiz şuan .. Aksam menüm ve sporumu o yüzden es geçtim.. dün sadece kahvaltı ve öğle yemeği yiyebildim.. Suyu sanırım 4 lt civarinda içtim.. Allah sevdiklerimize sağlık ,huzur versin hep.. çok zor bize bakan büyütenleri hasta görmek.Dün menümü yazamadım ama ceza verirsen de raziyim morordek morordek cim .. Hastane de tost falan yemeyi içim almadı..
Simdi azıcık birşeyler yedim eşim evden kahvaltılık getirmiş sağolsun.. Gene yazarım gün içinde ..
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin:KK43:

benim profil fotoma bak o hale gelene kadar ben hep evde spor yaptım hala da evde yapıyorum agırlıkla cros fit calıstım uzun sure evde onunla bile kalınlasmadım, kalınlasmak incelmekten daha zor canım yeter ki esnemeleri dogru yap ve ben 72 kiloyken squata baslamıstım :KK66:
kollontai kollontai maşallah senin bacaklar kolların süperrrr profil resminde belin tam belli olmuyor ama bacaklardan belli eminim belinde güzeldir bende deneyim bariii sağol bilgiler için:KK66:

Back
X