• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B blanche_ea canım sen cuma listelerinde ceza sisteminde bize yardımcı olabilecek misin? yoksa baska birini yapalım kaptan yardımcısı

Ya ben yardimci olmak isterim ama is yogunlugum degisebiliyor, bu nedenle daha musait birini yapabilirsiniz; ben vazgecebilirim. Katilimci olarak devam ederim.

Allah im uyandigimdan beri yatak odasini toplamakla ugrastim. Sonra çocukları parka cikardim. Bir ton camasir yikadim. Her seyi temiz olsun. Kizimin karin agrisi ve mide bulantisi devam ediyor. Benim de cook uykum var ama açim yemegimi pisiriyorum
Allah güç kuvvet versin cnm. O uykunun böyle Zaman'larda kıymetini bilirim

kollontai kollontai ben sabah 3 kaşık karışık Kızartma yedim. Kendime ceza kestim 1 mile Leslie yaptim, 30 dk zumba yaptim... ip atlamak istiyorum ama kac tane atlamam lazım şimdi. Kirbacla beni litfenn : p bi daha zayiflayana kadar annemin yanina gelmiciim :KK43:
Bende haftaya annemlere gidiyorum şimdiden stres oldum iki gram verdiğimi geri alırım kesin

Bende haftaya annemlere gidiyorum şimdiden stres oldum iki gram verdiğimi geri alırım kesin

Anneler tabagi doldurup bu tabak bitecek cümlesiyle kodlanmislar. Bi de yemem deyince alinmasi var benim anamin :) ama bu sefer direnebildigim kadar direniyorum. Mesela biraz önce dondurma israrina direndim ve kazandım şükür :)

Öyle deme canım ya oğluşum doğduğunda dedim ki bütün yaşadığım o mutluluklar yalanmış. Esas mutluluk sevgi buymuş demiötim Sen de yaşayınca anlarsın ve bana hak verirsin. Evet uğraşması zor ama her şeye de değer

Geçen hafta oğluşuma bakıcı buldum ve anlaştık. Piyasa ne kadar yüksek ya 1200 e anlaştık ve hala az diyor. Resmen maaşımın yarısı yani. Çok kızgınım bu bakıcılara ama oğluma iyi baksın zarar vermesin diye kabul ettim. İyi bakacağını bildiğim için onunla anlaştım ücreti de mecbur kabul ettim tabi istediği ücreti de vermedim

Ne yaptın canım toparlayabildin mi işleri? İki çocukla oldukça zor bir iş. Yardım eden kimse yok mu ya?

Sabahtan beri hic durmadan birseyler toparladim ama yatak odasi bitti sayilir. Mutfaga daha hic baslamadim bile.. zaten oglum uyudukca yapabiliyorum. Annem hastaydi is yapamazdi. Çocukları oyalar dedik ama acilen gitmek zorunda kaldi. Kayinvalidem ve görümcem geldi. 3 gun kalip gittiler. 10 15 gun kalirsaniz tasinir yerlesirim dedim. O kadar cok kalamayiz dediler. Bisey olmaz kafam rahat yavas yavas yaparim artık.
Esim cok çalışıyor. Evde olsa bu kadar yorulmam ama tek basima yoruluyorum..
bu arada sen hangi sehirdesin de 1200 bakici ucreti az diyorlar yuh yani

Kız nilsub nilsub dogurduguna bir sen pişmansın heralde, çevremdeki herkes yukarıdaki gibi yorumlar yapıyor :) Kazara mı yaptın cocukları noldu :)

Hanim agama zor gelmiştir. Zor ama dünyadaki herseyin ustunde diyebilirim.
ben ilk kizimi kucagima aldigimda hani hep derler ya insan evlenince bir elmanin yarisi gibi eşimi buldum tam oldum diye. Kizim kucagimdayken asil elmanin yarisini simdi tamamladik dedim. Aman anlatamadim galiba. Umarim analrsiniz malum cok yorgun ve uykusuzum

ben ilk kizimi kucagima aldigimda hani hep derler ya insan evlenince bir elmanin yarisi gibi eşimi buldum tam oldum diye. Kizim kucagimdayken asil elmanin yarisini simdi tamamladik dedim. Aman anlatamadim galiba. Umarim analrsiniz malum cok yorgun ve uykusuzum
Yok cok iyi anladım gerci yasamadan bilinmez tabi de :) Ne mutlu sana :)

Ya ben Kizimdan sonra eşimi çok da sevnemisim meğer diye aklımdan geçirdim resmen. Sizde de oldu mu bu

Kız nilsub nilsub dogurduguna bir sen pişmansın heralde, çevremdeki herkes yukarıdaki gibi yorumlar yapıyor :) Kazara mı yaptın cocukları noldu :)
AAAAAAAAAAAAA KIZICAM AMA BEN ÖYLE DEMEK İSTEMİYORUM KIZLAR DÜNYADIKİ EN GÜZEL ŞEY BİR KADININ ANNE OLMASI HELE CANINDAN BİR PARÇA EMZİRMEK BİLE DÜNYALARA BEDEL ANLATAMIYORUM GALİBA DEMEK İSTEDİĞİM BEN 2 SENE SONRA DOĞUM YAPTIM ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI 5 6 SENE DOĞURURDUM İLK ÖNCE GERÇEKTEN EVLİLİĞİ YAŞAMAK LAZIM
ŞİMDİ DEMEK İSTEDİĞİME GELELİM ŞURAYA GİDELİM OLMAZ ÇOCUKLAR VAR
YARIN BU İŞİMİZ VAR OLMAZ ÇOCUKLARIN DOKTOR KONTÜROLÜ VAR
AY ARKADAŞLARLA GEZELİM OLMAZ KIZIMIN TOPLANTISI VAR ANNE OLUNCA HERŞEY GERİ PLANDA KALIYOR BİR KADIN OLARAK KENDİNİ BİLE GERİ PLANA ATIYORSUN ZATEN HERŞEYİ ÖNCE ONLAR
İÇİN YAPMAK İSTİYORSUN KENDİNİ BİLE UNUTUYORSUN BUNU ANLATMAK İSTEDİM .....
O YÜZDEN DİYORUM ÇOCUK OLUCAK VE SEN HER ŞEYİ BIRAKICAKSIN O YÜZDEN KADIN OLARAK BİRAZ DAHA YAŞAMAK LAZIM BİR KADIN ANNE OLUNCA SADECE ANNE OLUYOR ÇÜNKÜ DİŞİLİK VE KADINLIK 2 PLAN OLUYOR ANLADINIZ MI ŞİMDİ BUNU ANLATMAK İSTİYORUM ÇOCUKLARIM BENİM HERŞEYİM....
kollontai kollontai morordek morordek M melampusefe T tatlitambak yok zor gelmiş falan lütfen yaniii

AAAAAAAAAAAAA KIZICAM AMA BEN ÖYLE DEMEK İSTEMİYORUM KIZLAR DÜNYADIKİ EN GÜZEL ŞEY BİR KADININ ANNE OLMASI HELE CANINDAN BİR PARÇA EMZİRMEK BİLE DÜNYALARA BEDEL ANLATAMIYORUM GALİBA DEMEK İSTEDİĞİM BEN 2 SENE SONRA DOĞUM YAPTIM ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI 5 6 SENE DOĞURURDUM İLK ÖNCE GERÇEKTEN EVLİLİĞİ YAŞAMAK LAZIM
ŞİMDİ DEMEK İSTEDİĞİME GELELİM ŞURAYA GİDELİM OLMAZ ÇOCUKLAR VAR
YARIN BU İŞİMİZ VAR OLMAZ ÇOCUKLARIN DOKTOR KONTÜROLÜ VAR
AY ARKADAŞLARLA GEZELİM OLMAZ KIZIMIN TOPLANTISI VAR ANNE OLUNCA HERŞEY GERİ PLANDA KALIYOR BİR KADIN OLARAK KENDİNİ BİLE GERİ PLANA ATIYORSUN ZATEN HERŞEYİ ÖNCE ONLAR
İÇİN YAPMAK İSTİYORSUN KENDİNİ BİLE UNUTUYORSUN BUNU ANLATMAK İSTEDİM .....
O YÜZDEN DİYORUM ÇOCUK OLUCAK VE SEN HER ŞEYİ BIRAKICAKSIN O YÜZDEN KADIN OLARAK BİRAZ DAHA YAŞAMAK LAZIM BİR KADIN ANNE OLUNCA SADECE ANNE OLUYOR ÇÜNKÜ DİŞİLİK VE KADINLIK 2 PLAN OLUYOR ANLADINIZ MI ŞİMDİ BUNU ANLATMAK İSTİYORUM ÇOCUKLARIM BENİM HERŞEYİM....
kollontai kollontai morordek morordek M melampusefe T tatlitambak yok zor gelmiş falan lütfen yaniii
Tamam da niye kızdın ki bu kadar :(
Her zamanki gibi şaka yapmıstım ben, yoksa öyle düsünmedigini az cok tahmin edebiliyorum.

Tamam da niye kızdın ki bu kadar :KK43:
Her zamanki gibi şaka yapmıstım ben, yoksa öyle düsünmedigini az cok tahmin edebiliyorum.
kızmıyorum tatlım hayır o şekilde düşünseniz bile benim çocuklarımı ne kadar sevdiğimi kendim biliyorum zaten sadece anlatmak istediklerimi yazmak istedim kızmadım vallahi :KK15:
senin içinde geçerli bu söylediklerim insan her şeyi erteliyor kadın anne oluyor ama erkek yine erkek yaannneeeeeeee..................

kızmıyorum tatlım hayır o şekilde düşünseniz bile benim çocuklarımı ne kadar sevdiğimi kendim biliyorum zaten sadece anlatmak istediklerimi yazmak istedim kızmadım vallahi :KK15:
senin içinde geçerli bu söylediklerim insan her şeyi erteliyor kadın anne oluyor ama erkek yine erkek yaannneeeeeeee..................
Ne bileyim koca koca harflerle yazınca dedim kızdırdık organigimi :)

Back
X