- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazayım hemen misafirim vardı biraz önce gittiler çocukları yatırıp açtım bilgisayarı geçmişi okuyodum:) ebru bugun gelmedi hiç galiba
tekrardan gecmis olsun tatlımanneme göç ettik :)))) eşime daha demeden neyimiz var neyimiz yok kıyafetleri taşımış biz hastanedeyken saolsun :))
annemin yamacında ona iş yaptırmıyorum pc de yanıma aldım ..
ağrısı hala var ama şişliği indi gibi.. damarları şişti kasıktan itibaren bugün bir doğal yağlarla masaj yaptı komşumuz içinde bir ben yokum.. saf alkole kadar herşey var.. damarların olduğu bölgede kaşıntı yaptı bir süre sorada rahatlama oldu ..Doğanın mucizesi resmen ...uzanırken ağrı devam ediyor ama yürürken artık değneğe ihtiyacı kalmadı şükür.. kalça kaymasınada benzemiyo dr larda çok ilginç, devlet hastanesinde öğleden sonra muhayene etmiyolar.. hep tıp fakultesine giderdik devlete gittik acaleyle.. acilde de anlayan çıkmadı vurdular ağrı kesiciyi odaya çıkardılar serum verdiler bacak hepten şişti sabaha kadar uyuyamadı.. eve geldik pazartesiyi bekliyoruz işte tatlım..![]()
2-3 ay kadar hastanede yatacak tedavi icin, muska o surecte aramızda olamayacak maalesef![]()
ben de gormedim, h.sonu ya tenha oluyoyazayım hemen misafirim vardı biraz önce gittiler çocukları yatırıp açtım bilgisayarı geçmişi okuyodum:) ebru bugun gelmedi hiç galiba
Allah yardımcısı olsun tatlın iyi olur inşallah ciddi bişey değildir:)anneme göç ettik :)))) eşime daha demeden neyimiz var neyimiz yok kıyafetleri taşımış biz hastanedeyken saolsun :))
annemin yamacında ona iş yaptırmıyorum pc de yanıma aldım ..
ağrısı hala var ama şişliği indi gibi.. damarları şişti kasıktan itibaren bugün bir doğal yağlarla masaj yaptı komşumuz içinde bir ben yokum.. saf alkole kadar herşey var.. damarların olduğu bölgede kaşıntı yaptı bir süre sorada rahatlama oldu ..Doğanın mucizesi resmen ...uzanırken ağrı devam ediyor ama yürürken artık değneğe ihtiyacı kalmadı şükür.. kalça kaymasınada benzemiyo dr larda çok ilginç, devlet hastanesinde öğleden sonra muhayene etmiyolar.. hep tıp fakultesine giderdik devlete gittik acaleyle.. acilde de anlayan çıkmadı vurdular ağrı kesiciyi odaya çıkardılar serum verdiler bacak hepten şişti sabaha kadar uyuyamadı.. eve geldik pazartesiyi bekliyoruz işte tatlım..![]()
Evet canım böyle alıştırdım kendimi.Ben ki nerdeyse 10 öğün yiyordum :)sadece 2 öğünmü yiyiyorsun tatlım sen hep menülerin böyle:)
tekrardan gecmis olsun tatlım
teşekkürler kızlar .. inşallahAllah yardımcısı olsun tatlın iyi olur inşallah ciddi bişey değildir:)
helal çekirge 2 öğün yemekte marifet:)Evet canım böyle alıştırdım kendimi.Ben ki nerdeyse 10 öğün yiyordum :)
ana değilmi belli etmicem diye uğraşıyordur sen şimdi iş yapıyosun o yapmıyor ona bile üzülür Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin AMİNNNN..:)teşekkürler kızlar .. inşallahnilsub cum
ben tırstım ama annem acıyla kendinden geçmesine rağmen neşeli pijama partisi yapıyoruz ne güzel diyo özledim seninle uyumayı diyo hatun işin muhabbetinde :))
dayanıklıdır inşallah bunu da atlatacak Rabbimin izniyle![]()
Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?yeşil çay bende wc sorunu yaşatıyor canım yaa bir ara içiyodum da 1,5 hafta tıkandım kaldım ölee içmiyorum o yüzdenmaydanoz çayı yaptım gaz ödem ne varsa gitsin
![]()
Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedimMerhaba hanımlar,
Kahvaltım;
1 ince dilim t.buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
6 adet zeytin
Akşam yemeği;
Tavuk ızgara
Yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş 1 mil leslie 45 dk squat mekik iç bacak egzersizleri..
Herkese iyi geceler
(Rahatsızım bu nedenle bildirimim gecikti kusura bakmayın)
şekerim nasıl yardım edicem yapılması gerekenleri söylersin sen bana :)Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?
Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedim
AMİİNNNNN canım.. Aynen kendi yapmıyo banada yapmıyım diye söyleniyo ama evin içinde 3 adam var mecbur işsiz olmuyor ..ana değilmi belli etmicem diye uğraşıyordur sen şimdi iş yapıyosun o yapmıyor ona bile üzülür Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin AMİNNNN..:)
Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?
Menü bildirimin akşam olabilir canım ama özellikle cuma kg bildirimi önemli diye uyarmak istedim
Bence sen yazılan cezaların yapılıp yapılmadıgını kontrol et sekerim. Özellikle kollontai'nin yazdıklarını çünkü o listedekilerinkini yazıyor biliyorsun, onlar baya önemli :)) Benimkileri de zorlanmazsan kontrol edersen sevinirim, ben takip etmeye calısıyorum ama bazen yanlıs kisilere ceza yazdıgım da oluyor biliyorsun kişekerim nasıl yardım edicem yapılması gerekenleri söylersin sen bana :)
Hmm o zaman yarın onu da deneyeyim. Bugun sogan suyu ictim yani ıykkkk diye diye. Hala regl olamadım, uyuz oldum, taktım kafaya iyice.tatlım hamilelerin maydanoz suyu ve maydanoz yemeleri sakıncalı büyük ihtimal regl söktürücü etkisi var ..
tamam canım elimden geldiğince iki tarafıda kontrol ederim :)Bence sen yazılan cezaların yapılıp yapılmadıgını kontrol et sekerim. Özellikle kollontai'nin yazdıklarını çünkü o listedekilerinkini yazıyor biliyorsun, onlar baya önemli :)) Benimkileri de zorlanmazsan kontrol edersen sevinirim, ben takip etmeye calısıyorum ama bazen yanlıs kisilere ceza yazdıgım da oluyor biliyorsun ki![]()
kız bişey olmasın ne kadar geçiktin :) bebek için zayıfladım diyodun vucud atak yapmasın hazırım diye bilinç altını kodladıysanHmm o zaman yarın onu da deneyeyim. Bugun sogan suyu ictim yani ıykkkk diye diye. Hala regl olamadım, uyuz oldum, taktım kafaya iyice.
Hayır ya bu ay olması imkansıza yakınkız bişey olmasın ne kadar geçiktin :) bebek için zayıfladım diyodun vucud atak yapmasın hazırım diye bilinç altını kodladıysan![]()
Tabi dikkat edicem :)Maydanoz suyunun regl söktürücü etkisi de var mı biliyor musun Duygucum?